46

Svilen75

преди 13 години

А на летището на Хемус кога ще сложат мантинели (м/у Шумен и Варна, на разклона за Провадия)? Не знам за Тракия, но това летище го има откакто има магистрала там и редовно стават челни сблъсъци, колко още хора трябва да пострадат, че да сложат мантинели? Да не говорим, че дори да се кара внимателно този участък, особено през имата е много коварен заради силните течения и заледяването.

45

mitaka

преди 13 години

В грешка си ! Мой приятел утрепа двама преди Пловдив. Мани другото, ами беше и с мойта кола. Няма да ти казвам какви разправии имаше после - та дела, та съд ... ! Не беше виновен - в снега му поднесла колата и през пряспата - в другото платно - ама точно на летището. Ако имаше мантинела нямаше две семейства да останат без бащите си. Така че - да ги махат ! А който иска - да си кара самолета по полето ! То и без това по магистралата дупките са повече ...

44

Genata

преди 13 години

Точно така. По света около магистралите има слънчогледи. У БГ има билбордове и между тях дървета. В България ако хората не ги убие нещо друго ги убива чл 20 ал2. Пък тези които избират скорост от 60 на магистрала много им здраве, ще живеят по малко от тези които карат с 130.

43

Летецъ

преди 13 години

Като се чудиш защо били решили да правят резервна писта на най-правата отсечка какво предлагаш? На някой обратен завой ли да бъде?

42

Вогон

преди 13 години

Сега къде ще паркирам каруцата?Всяка седмица се напиваме с братлетата под тепетата.Бе що не направя една магистрала от нашите!

41

Maraba

преди 13 години

Какви челни удари?!?!Единствените челни сблъсаци са със слънчогледите в тоя участък.Сега,майни,сориии!

40

Хуан Минглу

преди 13 години

Не, но в Германия например можеш да караш и с 250 ако искаш. И няма "летища". А хубавата кола е за това - на магистрала да се дъни до дупка!

39

Хуан Минглу

преди 13 години

Честно да ти кажа, не ми се и мисли. Не знам дали от годините, ама сега вече не летя с такива скорости (пък са минали само две години). Най-гадното е, сега като се замисля, че аз можеше и да се спася, но понеже колата беше танк тип "Стависки" (е, малко по-скромна), можеше да има още Мануели... Но пак казвам - заради тъпотията на някои, решили да правят "летище" на най-правата отсечка (а и по принцип бях минавал само един път оттам, та дори и не знаех добре пътя)...

38

Гражданин

преди 13 години

И кво от това! Да не мислиш, че си герой?

37

Анти

преди 13 години

Най-добре да се поставят няколко камери, все пак на Дянки му трябват пароци да върже бюЖета!

36

Анонимен

преди 13 години

Не знам дали си се опитвал да си представиш какво ще остане от теб и автомобила ти, ако се размажеш със 180...

35

Анонимен

преди 13 години

E те такава писта нема! :D :D

34

Хуан Минглу

преди 13 години

Там преди две години профучах с над 180, а фуражките само ме огледаха. После ме спряха някъде към Нова Загора, обаче им показах специалното картонче и без много хър-мър ме пуснаха... Но колко народ го отнесе заради глупостта на някои...

33

jiko

преди 13 години

chelni udari na nai-pravoto mesto na magistrala s 6 platna...???

32

el minero

преди 13 години

Tova sa pisti za voenno vreme.

31

anonimen

преди 13 години

ami v st.zagora nali ima leti6te tam e blizo za6to ne remontirat negovata pista ami v treva do kolenete

30

inatut

преди 13 години

мисля, че това е разклона на ихтиман - първия посока София-Пловдив.хмм...

29

стига толкова полети

преди 13 години

то авиация вече не остана, писти вече не трябват.... от догодина идва ред и на авиобазите и цялата бойна авиация... колкото е останала... а пистите ще направят за съзтезания, като тази в Д. Митрополия... съвсем логично решение, дори е малко закъсняло.

28

Анонимен

преди 13 години

Не съм чул да са ставали тежки катастрофи на тия места, но хранилката на местните ченгета ще изчезне..... Какъв кеф на път с ширина поне 27 м да сложиш ограничение 80 !!!!!!

27

Един Българин

преди 13 години

Ха така сметни му на селянина със селските пътища да се светне че нищо непечели. Хранилката е ясна, но като има мъгла в дружба, а там винаги има и нямаш гориво къде ще кацнеш? На село ли? На мегдана. Ми изключи от скорост като видиш че наближава тази отсечка, ченгесарите седят на минимум 1км от началото и и ще намалиш до 80 и няма да ги нахраниш.