282

Анонимен

преди 13 години

bravo.teze ot gerb zaplati ne digat,a pensii,ibravo na fk-dunav-ruse prav si.

281

Gonzo

преди 13 години

А пък ей така съвсем случайно да си чул отнякъде че има кирилица?или там в русе нямате.

280

Анонимен

преди 13 години

A - АГЕНТИБ - БЪРЗОВ - БЪН

279

fk-dunav-ruse.bg

преди 13 години

dolu gerb,tezi nit zaplati digat,nit pensii.a za starite hora nqma koleden podarak,pone po30 leva,boiko da i dade.zatova iskam,da ne glasuvame za gerb.dolu gerb.taka e pomislete malko.zaplati na gore nema.pensii nagore nema.gladen ne sa sedi.izlagah se kato glasuvah za gerb..dolu gerb.....

278

Боцко Бастунов

преди 13 години

Всички пенсионери да се радват, че и за декември 2010 ще вземат... Че ми се въртяха едни мисли да похарчим 1 млн за подслушване.

277

външен

преди 13 години

Верно е требе да ти лустрират простата тика и да я върнат у *** ти дето и е местото.

276

БРАВО...)))

преди 13 години

Аз се радвам,че във форума се лее народна любов и уважение към Гоце фон Трипера и червените му другари ...)))

275

ДО А Б В

преди 13 години

Ахахахаха, вие ли сте бъдещето, безпринципни борци за кокала!?Л У С Т Р А Ц И Я И ВЪН НА ЧЕРВЕНИТЕ С В О Л Ч И !!!!

274

INFO

преди 13 години

От лобито на олигарха Гергов разкриват, че богаташът разполага с голямо количество секс компромати срещу президента, снимани в хотелите на Свинаря. Те ще видят бял свят в момента, в който Гоце реши да обърне гръб на Гергов, ако въобще се осмели да направи подобна рискована крачка. Запознати твърдят, че той вече добре осъзнава факта, че мърдане няма и затова се опитва всячески да стопли отношенията си със своя голям приятел.Ако избухне секс скандал с участието на държавния глава, това със сигурност ще разклати рейтинга му и ще съсипе тотално новия му политически проект АБВ.

273

Вътрешен

преди 13 години

Лустрация трябва, без нея всичко е на пусто.....

272

Анонимен

преди 13 години

Как така съзират проблемите, все когато политическите им противници са на власт? Как така в крайна сметка електоратът се оказва глупав и неразбиращ великите умове? Ами взаимносвързани сме - каквито политиците ни, такива сме и ние. Но тъй като сме си все едни и същи и те, и ние и вече няма накъде да правим врътки, тоест - тази игра вече се изтърка, защото никой не спазва правилата, затова пък е удобно да се обвинява другия.

271

Историкът

преди 13 години

Важно е да се спомене следущотую- Онзи, който тук е управляващ, утре е ориниращ в гащите, или единствено правилната логика е, че Първанов е ***!!! Пада си по млади *** като Станишев, който му пускаше докато го направиха шеф на бсп. Така първанов стана дърт самотен *** и почна да бии ***. Дълго време си спомняше как Станишев му е масажирал нежно члена..но, уви....а ръката на Доган е толкова мазолеста и гадна, че Първанов дори и не си помисли да позволи на *** си да му бий

270

Анонимен

преди 13 години

20:2312.12.10Плесницатаавтор(и): Лилия Христовска, прочитания: 83, коментари: 0 Един мъж на 71 години се самоуби. Казват - хванали го да източва ток. Нямал пари. Дошло му в повече. Животът поднася толкова грубост, непонятно как човек, който краде, се и самоубива.Ако е корав крадец - не би си посегнал на живота. По-вероятно е другото, онова, което стяга гърлото - безнадеждна немотия, а който не я е изпитвал, той не знае на какво е способен. Особено ако е почтен човек, попаднал в мъртвата хватка на безизходицата.Не е хубаво да се краде? Кой не знае това! Но изходът в куршума е жесток избор. Нещо грешим. Каквото и да се каже - всеки е сам за себе си в подобни случаи.Като плесница е смъртта на този българин. Кога се нароиха толкова самотници? Да му запалим свещ. По пътя.Време е да различим гордите от фалшивите, които на всяка цена са готови да се докопат до успеха си. Да помним, че когато сме съкрушени, най-важно е да запазим достойнството си! Това е победа на живота.

269

Анонимен

преди 13 години

има на впредвид бюджет 2011

268

Четете

преди 13 години

Не става въпрос за някоя политическа сила - ето казвам ти го директно, дано разбереш най-сетне.

267

Чао

преди 13 години

То наистина трябва, да се чете:)))))))))), ......Къде видя като основна политическа сила "АБВ" -имаше елементарна анкета във сайта и доколкото си спомням....около 3 % са и те са от 6 те на БСП......Израза основна политическа сила за АБВ, звучи повече от несириозно!!!!

266

Анонимен

преди 13 години

А-айдуци Б-боклуциВ-вън

265

fiu

преди 13 години

И ГЕРБ и АБВ създадени и контролирани от едно и също място.

264

Четете

преди 13 години

Къде се намират Синята коалиция и Атака на фона на очертаващите се две основни сили на ГЕРБ и на АБВ. Можем ли да говорим предварително дори за пирова победа на Георги Първанов догодина, ако АБВ издигне свои кандидати?- Изобщо не мога да се съглася, че АБВ се очертава като основна политическа сила. Хипотезата, изразена във въпроса, няма общо с реалността в момента.Из интервю с Цветозар Томов на Васил Василев. Пак казвам - четете, повече четете.

263

Чао

преди 13 години

До ЧЕТЕТЕ, ако беше прочел поста ,ми щеше да разбереш за какво става дума.....а и след като радреших заплахите и клетвите.......сега разрешавам и да ми се дава акъл!!!!Ама даването на акъл е последната степен:))))))))) после следва другоооооо....