54

Анонимен

преди 13 години

на този,който е гласувал с минус на проста констатация явно му харесва преспективата да работи и да се осигурява 40 г. за 2 г. пенсия...Объркал съм се - минимален акъл явно трябва.

53

тъп

преди 13 години

Само че там живеят средно с 10-12 г. по-дълго отколкото тук.

52

Анонимен

преди 13 години

Обективни данниБългаринът е с най-ниска продължителност на живота - към 69 г.Пожарникарчето сега като изцелител ни предлага да се пенсионираме на 67.Тук и акъл не трябва ,за да разбереш последиците от подобно решение.

51

некой си

преди 13 години

план ран ът за унищожаването на България

50

skatelite

преди 13 години

А твоето оправдание мислиш ли, че е логично? По логиката ти в бедната държава хората трябва да работят по-малко и да се пенсионират по-рано, за да могат да получават пенсия, а ако може и да е колкото на запад /да няма геноцид/. Евала! Ако може и изобщо да не работим защото сме бедна държава и направо държавата да ни издържа, ама да дава така повечко, че то инфлацията .. Соц популизма и с години насаждания мързел у българина отново се проявява в най-ярката си светлина

49

Анонимен

преди 13 години

Аз незнам да има държава, в която да не плащаш осигуровки (или да плащаш минимални), а да получаваш добра пенсия. В момента милиони хвърчат за хиляди пенсионери на по 45-50 години - все бивши МНО и МВР служители, които прецакват трудовия пазар.

48

Теодор

преди 13 години

Много ясно че управляващите пазят богатите хора. Защо например махнаха отнеманто на шофьорската книжка и го заменят със солена глоба. Защото богатите могат да си позволят всякаква глоба но не могат да си вземат друга книжка. Защо отпадна днъка лукс. На всички ни е ясно че богатите хранят управляващите а бедните стават за каквото си поискаш. Кеф ти синя зона. Кеф ти по късно пенсиониране. Кеф ти високи глоби и данъци. Ще им вземем и малкото останало а като не могат да плащат да излизат да просят.

47

Анонимен

преди 13 години

Какъв е твоят бизнес конкретно?

46

Крис

преди 13 години

Ясно защо толкова го плюеш , явно тогава си ходил с галошките на училище и са ти текли лигите от завист, винаги съм казвал , хората се различаваме от животните не по мисленето , а по алчността и завистта

45

от 34

преди 13 години

Ами като сте ми набили една камара минуси, аз какво да направя. Мен не ме мързи, затова съм си докарал повече от приличен стандарт и не смятам да го заменя за една опикана пенсия. Вас като ви мързи, пенсионирайте се още утре и умирайте от глад с по 100 лева на месец и плюйте правителството, че са ви малки пенсиите. Ай сиктир, имам работа.

44

Дедо Гаджа

преди 13 години

Така ли? А вие от червените продавахте цели 45 години въздушни замъци и нахендрихте българския данъкоплатец с милиарди дългове.

43

Крис

преди 13 години

А наясно ли си , че толирираме ромите пак заради глупавия евросъюз , в който се набихме, не знам на колко си години , но ако това беше през комунизма , ромите щяха да работят, че и хоро щяха да играят в същото време.

42

Анонимен

преди 13 години

Идеята на кабинета била хората да работят доживотето това е голата истина, на кабинета не им трябват пенсионери а бачкатори от които да кръдът докато са живи да им бачкатчестито! на тези които гласуваха за СУПЕР БОЙКО и жалко за останалите

41

липса на перспектива

преди 13 години

Не съм съмишленик на Стойнев, но в едно е прав - т.н. "герб" скапва бизнеса по всички показатели. В България цари пълна липса на перспектива.

40

Малинов

преди 13 години

Имах предвид този коментар -план ран ът за унищожаването на България това се прави в продължение на 20 години с одобрение на всички правителства така,че няма значение от кой цят са политиците,те всички са съпричастни към геноцида на собствения си народ.

39

О'кака Чука

преди 13 години

Всички ние сме герои в един сериал..Сценаристи са КГБ,МОСАД,ЦРУ,МИ5...Режисьор е бай Масон,а главните герои се сменят,когато се наакат...идват нови,те пак се наакват.........и така,докато в алчноста им дойде онзи ден в който земята ще спре да се върти.....И НЯМА ДА ИМА БЕДНИ И БОГАТИ...........А УМРЕЛИ

38

Малинов

преди 13 години

Кратко, точно и ясно ... за съжаление и вярно!

37

Владо

преди 13 години

Да, бе, разкошен пример, половината държави са сред най-силните индустриални икономики, 2-3 са банкерски държави, Белгия няма сто години, а и повечето са монархии... Брат, стига!Между другото гледах интервюто, човека направо си обясни механизма на геноцида...

36

Цербер

преди 13 години

При доход до 2000 лв се плащат 22% (10% ДОД и 12% осигуровки). При доход 3000 лв 18%, 10% ДОД и 8% осигуровки(12% от 2000 лв.) При доход 4000 - 16%, при 6000 лв - 14%. За по простите ни сънародници от Герб пояснявам, че това облагане товари хората с ниски доходи за сметка на богатите. Ако всички се облагат с еднакъв процент ще се намали дефицита в НОИ и може да не се увеличава стажа.

35

някой

преди 13 години

Браво прав е човека!