217

Анонимен

преди 13 години

И аз от 20 години искам БСП да се махне ама си седи не се маха....

216

Шкумбата

преди 13 години

'БСП защитава хората на СДС . Нещо си помагат в последно време. Почваме да схващаме каква е далаверата ама късно.'Един ***-музикант се оплакал на друг: Абе Хасане, днес ходих в парламента при депутатите от СДС за да им посвиря.Циганчетата, са гладни.Още докато ме видяха, казаха: Аааа, не, не може. Ти навремето свиреше на БКП-то, на нашите най големи врагове, а сега идваш при нас. Хасан го пита: Е тогава защо не ги излъга, че не си свирил на БКП-то? Пробвах се, но повечето от тях ме познаха

215

x

преди 13 години

tozi Cvetanov o6te li e ministar ade mahai se nali se ohrani i ti da idva sledva6tiq

214

Хамстера

преди 13 години

Аз казах ли ви, че в цялата история има нещо гнило? Калина не е човек на ГРОБарите, а е мой.

213

Анонимен

преди 13 години

САМО ГЕРБ ,КАЗАХ !

212

Rudi

преди 13 години

Гербавите комунисти и *** им атакисти упорито ни водят към светлото бъдеще на комунизъма-идиотизъма. На измислените ви милиционерски сводки едва ли вече някой вярва другари комунисти.

211

ууу

преди 13 години

гледаи тогава мутренски физиономии не виждам разлика между Галеви и ГЕЙбарчетата

210

lily

преди 13 години

Tia ot BSP mai gie strah ,che i tiah shte gi za4epkat skoro ,a ?

209

до 222

преди 13 години

и много други се радват, че не живееш тук :Ppp Стой си там и се кефи.

208

Доктор "САШКО М

преди 13 години

Това е Националната Сигурност,това са Особено опасни престъпления - Изнудване,рекет ,убийства и трафик на органи.В момента най-очевадната Мафия е Лекарската.

207

Доктор "Х"

преди 13 години

Използването на СРС при лекарите в Горно Оряховската болница се оказа пълен провал.100 000 000 лв. плаща данкоплатеца / никак не е малка сумата / не да се подслушват докторите за глупости , а да се разкриват особенно опасни престъпления за националната ни сигурност и обществото.Останалото е злоупотреба и трупану на безмеслини девиденти.

206

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

"БСП иска затвор за Цветанов заради лекарските СРС-та".......................................................................................................................... БСП иска затвор за ГЕРБ заради това, че им отне кокала...

205

Анонимен

преди 13 години

Тук при нас в Кувеит (където живея) щяха да обесят тези лекати разбира се след справедлив процес. В България не само че няма да ги осъдят ами и ще направят герой. Наскоро се втрещих от едно съдебно решение в България. Една мутра който е наръгал с нож няколко души го осъдиха да плати 500 лева глоба. Тука в Кувей толкова дават за превишаване не скоростта с 10 км. За това има ред. България е ненормална държава и се радвам че не живея там.

204

Анонимен

преди 13 години

Това БСП-то голям страх го е подгонило щото не могат да си правят вече далаверите по телефона а трябва да се уговарят на живо ама тогава някой пък може да ги снима и изобщо прът в колелата на далаверките а на тях това не им е изгодно. Навремето като нямаше GSM-и те си имаха доносници и доста народ посетиха Белене Скравена урановите мини та затова вдигат вой защото знаят какво ги чака. Атаката била най добрата отбрана беше казал един военен стратег.

203

kroko

преди 13 години

Тия плямпала от БСП хяма ли най после да млъкнат проглушиха ни ушите тия корумпирани типове.

202

БСП И СърГЕЙ.....

преди 13 години

..ДГД...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

201

Анонимен

преди 13 години

Егати безочливите комунисти. Готови са с гърди да защитят всички братя престъпници, крадци и убийци в българия. И как им се връзват тъпите българи само. Никой не му прави впечатление че лекарите са оставили да умре и практически са убили дете. До такава степен е изперкал българина че повече го интересуват разни процедурни спорове със СРС-татан от убийството на дете. Срам ме е че съм българин и ще си търся друга по-нормална държава на която да стана гразданин.

200

Анонимен

преди 13 години

БСП защитава хората на СДС . Нещо си помагат в последно време. Почваме да схващаме каква е далаверата ама късно.

199

Анонимен

преди 13 години

"Резултатите, получени от СРС-та, не могат да бъдат използвани за друго, освен за предотвратяване и разкриване на престъпленияИменно за това е използвано конкретното СРС.Или това което са извършили лекарите не е било престъпление и е трябвало да бъде покрито?

198

Туй то...

преди 13 години

Виж те ги добре...сега са гербери.Вижте ги само как плюят?Вижте ги само,същите бяха бес пари и как плюеха на предишните?!Вижте ги само,същите сед сари,плюяха ли плюяха...предишните?!А като бяха ен де севари...