387

Анонимен

преди 13 години

Ало, вземи си го веднага.... Даваме ти и Цецко, и Трайчо, и Лъчо...

386

ХАН-КРУМ

преди 13 години

"ПАРТИЙНАТА ВИ ПОВЕЛЯ ЛИ Е ТАКАВА?!!!" Хихихихихихихи!Отново лъсна интелекта ти!:)))) Аргументи трябват, аргументи! Не изрази като "ПАРТИЙНАТА ВИ ПОВЕЛЯ ЛИ Е ТАКАВА?!!!"Аз пък не се отвръщавам от такива като теб! Светът е многообразен! Не мога да се сърдя на Господ, че е лишил някого от нещо! Как да се отвратя от дръвче, което не може да дава плод, а дава много цвят! Ми то си е божие създание! На неговия фон оценяваш, даващото плод дръвче!

385

Ивка

преди 13 години

Хи..хи..хи..а те колко степени на тревога са? Десета степен на опасност какъв е-слънчево-червено-жълто-лунно-морско- син ли??

384

za 426

преди 13 години

"Наистина въпрос на ниво - Жалко....жалко ниво! "Май сме и с деменция! Да виждаш в това твое изречение да пише за плюсовве и минуси!Образовайте се бе хора!А плюсовете и минусите обикновенно са израз на това, какво мислят хората за начина ти на разсъждение! Никога не са еднозначни, но все пак сме социални животни! Ти обаче и това не го знаеш:) Е! Кой каквото умее! Умеещия препоръчва! Дано пон в това си усъвършенстван/а! Защото другото...

383

Sasho

преди 13 години

Ало, софиянции, след като свърши мандата на Бойко ще го вземем за кмет на Варна, като не го искате. Вие си гласувайте за Станишев или Костов. Ама ама няма да стане скоро - Бойко ще искара още 1-2 мандата.

382

Ивка

преди 13 години

Обявяваме код за тревога яркочервено-тъмнорозово-мастилено зелено-черен. Сега вече като герои от хамерикански екшън не се ли чувствате?:)))

381

аз

преди 13 години

Защо пък да съм скромна,а?!!ПАРТИЙНАТА ВИ ПОВЕЛЯ ЛИ Е ТАКАВА?!!!Отдавна ми е това състояние -на знаеща и можеща,а такива като теб ме отвръщават!!!!Чела съм ти други постове,по други теми,където доста са те ругали....въпрос на избор,но май прекарваш доста време пред клавиатурата?!!!УСПЕХ!!!!

380

аз

преди 13 години

Само да ти обадя-НЕ ДЪРЖА НА ТОВА....!!За разлика от теб,който броиш +.....-.....Хахахахахаааааа

379

Анонимен

преди 13 години

Jurnalista da ne bi da e 12-13 godishen?Ama che zaglavie!"stana napecheno"!Da se smee li chovek,da plache li?

378

za 421

преди 13 години

Естествено, че ще е жалко нивото! Нали не е споделено от теб!

377

ХАН-КРУМ

преди 13 години

Ухааа! Компетентност и познания:)По-скромно де!Това,че мислиш,че си Айнщайн все още не значи,че си:)Всъщност може и да си!!!Пред огледалото,с негова снимка в ръка!Че фекалия и екскремент са доста щадящи по отношение на констатираното!И що да е цинизъм, това, което е плод на физиологичен закон:)Нима се плашиш от реалността!Като си само виртуален/а! Кефиш! Стоиш пред компа и се възхищаваш на постовете си,които са синоним на мъдрост, интелект и грамотност:)Откога ли ти е това състояние!?

376

2DK

преди 13 години

Този 418 пише големи глупости, като например "Скандалът с Несебър" - след като започна нещо ДА СЕ ВЪРШИ в тази държава срещу незаконни постройки и надстройки, или поне първоначален опит който няма никаква подкрепа, само плюем, а?! "Гафът със стандарта "Стара планина" - видяхме че най-после има контрол на производството!!!! "Проблемите със здравната реформа" - това от коя година я бе ееейй????! Само *** тук! Я напишете за кой ще гласувате на следващите избори за да се посмеем малко :D

375

аз

преди 13 години

Че има алгоритъм ..има!!Тук не ми е поле за изява и не броя минуси и плюсове,както виждам са жизнено важни за вас...Наистина въпрос на ниво - Жалко....жалко ниво!

374

za 415

преди 13 години

Верно и умния бил глупав! Грамотноста е точно външното проявление на свършената работа, а свършената работа е функция на знания и умения:) Ако имаш знания и умения, а не можеш да свършиш работа, си много грамотен и кадърен:) Има си алгоритъм! Че съм бил назидавал като комунист! Е, дойдохме си на думата!:) Политизация:) Я се върни и виж дали няма злост в постовете ти:) Доста минуси имаш между другото! Това ще е от неграмотници предполагам:) Хайде чао! Не си ми на нивото! Свалям си нивото!

373

аз

преди 13 години

Не се четем ли ?!!Или не разбираме написаното,а?!!"Нищо не му е на камъка........Поради тази причина....върви там....Там всичко е ок?!!Даже и патрона му!!Дето и той нема диплома....,ама философ човек...може и от хидромелиорации да поназнайва.... "Опитй пак да прочетеш...може и да разбереш,ОК?!

372

Анонимен

преди 13 години

ори да си безпристрастен, трудно е да се води статисктика за гафовете на това правителство, които надминаха гафовете на предишното. Решихме да изброим някои от тях:1. Фиаското на Румяна Желева2. Фиаското с пицата на Дянков3. Скандалния закон, Цецка Цачева и Държавен вестник4. Показното арестуване на граждани без доказателства по *** пред жените и децата им/гаврата с певеца Красимир Аврамов5. Скандалът с Несебър6. Скандалът със Софийския Университет и митинга на студентите7. Скандалът с БАН и последвалия митинг8. Проблемите със здравната реформа и недоволството на лекарите9. Обещанията за присъда на Масларова - неизпълнени10. Обещанията за присъда на Мургина - неизпълнени11. Обещанията за "данък лукс" и последвалото отмятане12. Гафът със стандарта "Стара планина"13. Скандалът с имотите на Цветан Цветанов14. Правителството позволява намесата на американския посланник Джеймс Уорлик във вътрешната политика на страната15. Невероятния скандал с фалшивата диплома на Калина16. Новината за бъдещия музей на социалистическото изкуство17. Депутатите напуснали народното събрание, за да им подарят GSM-и. В чест на истината това не бяха депутати само от ГЕРБ.18. Наводнение в отсечката от столичното Околовръстно, лично открита от Бойко Борисов преди няколко месеца

371

аз

преди 13 години

на фекалията,какво друго да му напишеш.....??!!!Изобщо не съм в състояние на отчаяние...Май ти си доста комплексиран и отчаян ....щом ползваш и мърсиш с цинизми такъв ник....,а за компетентност и познания....няма коментар!!Набирай се по клавиатурата...,явно те задоволява ....

370

sergei stanishev

преди 13 години

GERB dokaraha poroi! Sega shte napravim moleben s DPS da ne vali poveche. Nie sme alternativata na segashnoto bezotgovrno upravlenie koeto dokara proliven dajd i prichini prirodni bedstviq v evropa, 10 dushi umrqha v Angliq i Germania ot studa! GERB - ubiici!!!

369

аз

преди 13 години

Ха-ха..някой ,освен че е неграмотен и некомпетентен,но и назидава като комунист!!!Няма такъв нормативен документ,разбираш ли?!!Няма акт за ...Грамотността не е функция на свършена работа ,а на знания и умения......Аааа т.нар. Боко и всичките му издънки са тооолкова далеч от образованието и състоянието ми,колкото сам не можеш да си представиш.Ако си забелязал,коментирам само професионално,а не вкарвайки политика,злост,невъзпитание и политическа принадлежност...Но за партийците е трудно ...

368

ХАН-КРУМ

преди 13 години

Да! Какво ли не пише простака/простачката в отчаянието си:)