150

Анонимен

преди 13 години

Прав си, долу мръсните Герберски ***! Тия надминаха Тодор Живков по наглост и крадене

149

Реалист

преди 13 години

Не на държавата, явно просто такива са 'възможностите' на Дянков и на цялото комунистическо управление на ГЕРБ! Долни ултралеви БКП-ари, не ви ли се нагледахме 45 години, та пак довтасахте да ни управлявате , тормозите и изнудвате?!

148

Анонимен

преди 13 години

No *** Dqnkov 6te si vzeme parite i komisionnite... i za koleda 6te si "po4iva na nqkoi ostrov"... tova e ne6to, koeto prili4a na muj i e nabutano v durjavata po nqkakvi pri4ini. glasuvah za tqh, no nikoga poive4e nama da go napravq!!! sram i podigravka s naroda........

147

Анонимен

преди 13 години

Баща ми се пенсионира тази година с пенсия от 204лв за 43 години трудов стаж!!43 ГОДИНИ бачкане за 100 Евро!!!! П.С. Дянков, не дай Боже да се видим насаме...

146

Анонимен

преди 13 години

Айде гейберисти, почвайте сега да викате Станишев е виновен!!!!А Цецко си спестил за 6 апартамента!!!!Вашата м...

145

мизерстваща

преди 13 години

защо Бойко Борисов не го интересува за народа,а гледа само магистрали,спорти зали ,площадки и т.н. защото от там има голяма мандра смукане ЯКО знае ,че след тоя мандат вече няма да бъде министър и гледа да напълни СМЕТКИТЕ СИ В СИбанк.

144

Контра - Атака

преди 13 години

Трудовите хора и трудовите пенсионери няма да получат никакво увеличение или бонус за Нова годинаЩОТО НЯМА ПАРИ ...Но "трайно-безработните" *** получават увеличение на детските и помощите със 155 милиона лева, чрез бюджет 2011ЩОТО ИМА ПАРИ В ИЗЛИШЪК ...

143

На дали

преди 13 години

Не само ти.И аз не съм гласувал,няма и да гласувам!А тоя *** да си ходи там от където е дошъл!!!!АМАН ОТ НАВЛЕЦИ ДА НИ ОПРАВЯТ ДЪРЖАВАТА,ТО НЕ БЯХА "ЦАРИСТИТЕ",СЕГА "ГЕРБАДЖИИ" И ВИДИТЕ ЛИ ВСИЧКИ РАЗБИРАТ ОТ ФИНАНСИ! Ама как не се намери една партия да се кандидатира на избори и да я изберем и тя да излъчи ,министър,който притежава само един панелен апартамент.!!!!КАК ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ?????

142

Контра - Атака

преди 13 години

И малките имоти на българите вече ще се облагат - нивки, схлупени къщурки, изби къдети живуркат стари болни хорица със 136 пенсийка в най-добрия случайА всички незаконни къщи и палати на ***, пак няма да платят нищоЩото КАТО СА НЕЗАКОННИ, ВСЕ ЕДНО ПО ДОКУМЕНТ НЕ СЪЩЕСТВУВАТДосега не сме имали по-нагла *** и анти-бяла власт, от тази на Бойко (Бехар), Сидер, Иван и Мартин

141

До измамниците

преди 13 години

Аз и моето семейство гладни ще стоим тая година за Коледа ,но повече глас за вас- ГЕРБ няма да дадем.Бъдете сигурни!!!

140

Как можах да гласува

преди 13 години

Аааааах малеее,за какво гласувах за вас ,че и рано сутринта станах а отида.Другия път ще ме разходите дето ще отида.Може да отида само за наказателен вот.

139

Дани

преди 13 години

нали знаете,че няма да има за пенсионери и работници!за други ще има,както и минали години.уф ,даже не ми се коментира не сме държава,а страна.жалко

138

САШЕ МНОГО СИ ТЪП

преди 13 години

Ако прочетеш по внимателно - ЗАБРАНАТА се отнася само за нашите бащи и майки ,пенсионери.А за Държавните служители ще има 13-та заплата плюс Бонуси.

137

Анонимен

преди 13 години

Браво на Дянков! Твърдо и умело се противопоставя на корумпираните кумунизки чиновници за 13та заплата!Само ГЕРБ!

136

БЪДЕЩ ПЕНСИОНЕР

преди 13 години

За да не се налага да искам 13 пенсия след време настоявам да ревизирате ЧАСТНИТЕ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ,и не се притеснявайте да обявите че са ПАРАЗИТНА И МАФИОТСКА ОРРГАНИЗАЦИЯ.

135

xaxa

преди 13 години

Dolu tapiq GERB da si *** gaza Dqnkov tapaci za ni6to ne stavate

134

Циркаджии

преди 13 години

Започна тотално да ми писва от тези. Има над 1 000 000 безработни , повечето песионери взимат пенсии между 200 и 300 лв, а държавните служители искат 13-та заплата. Имам много *** и елементарен въпрос: Избираме хора, който се предполага, че са достатъчно интелигентни и образовани, за да направят живота на хората в тази държава нормален. Тези явно не могат да го направят.

133

Анонимен

преди 13 години

"Вземете се в ръце и направете заплатите ЕВРОПЕЙСКИ"А, бе мързеливец - заплатите не ги прави Дянков, не ги прави и онзи смотания Станишев ... Заплатата не се раздава - тя се изкарва!

132

някой си

преди 13 години

Уважаеми г-н Дянков, обяснете на обикновения българин как ще искара финансово този месец. Идват празници - Коледа; Нова година, а и не само тези. Г-н Дянков, средната класа българи не живее - а преживява. Вземете се в ръце и направете заплатите ЕВРОПЕЙСКИ. Тогава ще си гарантирате и преизбирането на парламентарните избори. Това иска да види обикновения българин. Иначе ще бъдете забравени.

131

Анонимен

преди 13 години

Натресе ли ви го....А сега викайте: Станишеж е виновен!