667

До 694

преди 13 години

Абе байно и като стачкуваме и махнеме това правителство кои ще доидат? Ще ти кажа КРАДЛИВИТЕ ДОГАНОВЦИ, СТАНИШЕВЦИ, ИВ. КОСТОВЦИ и тогава вече България загива окончателно. Защото тия досегашните за 20 г. успяха да ликвидират и лапнат над 100 милиарда държавни активи. Само Борисов е спасението на държавата ни, единствено той се опитва да върне дъжавата на хората, а не както беше досега мафията си имаше държава, министри-всичко.

666

Анонимен

преди 13 години

Абе, той и за София, 2 мандата нищо не направи, ама софиянци го избраха да оправи България по същия начин.

665

КАРАСТАНЧО

преди 13 години

ГЛОБА ВСИЧКИ МАСКАРИ ДА СИ ДАРЯТ ЗАПЛАТИТЕ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ДВА МЕСЕЦА СЪОТВЕТНО ПО ЕДН АЗА БАЙЛАНДО И ЕДНА ЗА ВЕЛИКОЛЕПНАТА ШЕСТОРКА.

664

Анонимен

преди 13 години

Нещо се обърквам: за Лъчо Мозъка предишното (с митничарит не беше ли "за последно"?

663

анонимен

преди 13 години

да стачкуваме и да махнем най-некомпетентното и крадливо правителство.те нямат достойнство да си подадат оставката.в затвора всички крадци

662

bobo

преди 13 години

sega gi gledah po televiziata leleee kolko sa zalki i sme6ni te si glatnaha gramatikata kato gi pitaha reporterite opletoha se kato pile v kal4i6ta za teh li glasuvahme se pitam porednoto bezobrazie na Gerb

661

Анонимен

преди 13 години

Ако има ямболий в форума да им кажа,че двамата им народни избраници от ГЕРБ в Ямбол,а именно Александър Стойков и Светослав Тончев бяха сред първите наредили се за GSM от 6000 хил лева само Атанасов го нямаше ама той е зам. шеф на парламента и имал работа затова.

660

Jordan

преди 13 години

ГЕРБЕР - това е красиво на външен вид цвете, лишено от всякакво друго съдържание и на всичко отгоре - нетрайно

659

другомислещ

преди 13 години

Този израз:"Да им е за последно ", нема край.Той е казан винага ,като предпоследно предупреждение,затова сме на този хал.

658

коко

преди 13 години

Г-н полицай,кото четете писаното тук трябва да знаете,че този Коко е самозванец,който пише от мое име.Може да проверите това по IP номера на компютъра.Не искам да ме бият за чужди грехове.Приятна работа,г-н полицай. коко-истински

657

Анонимен

преди 13 години

От вчера е тук това исказване и само 39 души го харесват в фейсбук !!!Откъде идват тия 30 % подкрепа за ГЕРБ Тикви печени тикви хайде народе

656

Килъра

преди 13 години

При Супер Б всичко е за псоледно докато се накрадат хубаво до другите избори!Само като се види приятеля му Вежди Рашидов, който е пребивал в столицата на България полицай и сега направен министър на културата е ясно за какво става въпрос!

655

Анонимен

преди 13 години

"РАПОНА"(мутренското му име) БОРИСОВ - НАЙ-БОГАТИЯ МЪЖ В БЪЛГАРИЯ!

654

Анонимен

преди 13 години

Всички знаете поговорката:"Лакомо д**е,кръв с**Е! Така е при гербавите - БИВШИ ***(ДС)...))) На последък си показаха рогата....))) И то каааак....Калинки,желева,фидосова,цецка,рашидов и т.н червени шмекери...)))

653

Коко

преди 13 години

Небезизвестната ясновсдка Теодора Стефанова разкри в сутрешния блок на Би Ти Ви, интересни подробности около личния живот на бившия премиер на България Сергей Станишев и настоящия Бойко Борисов. И двамата ще вдигнат по една сватба догодина. Докато новината за предстояща сватба за Борисов не изненада никого, то за другия виден ерген прогнозата на гадателката, че ще се ожени скоро, озадачи по-любопитните зрителки в медията.В последните години той упорито бе српяган за хомосексуалист. Оттук се породиха куп въпроси към Стефанова, които така и останаха без отговор. Мъж или жена ще застане в интимен план до Станишев? Извънземното, което подшушва на Теодора разни неща за популярните личности, този път обаче не бе категорично по този въпрос.Стефанова, за която се знае, че е лична врачка на италианския премиер Силвио Берлускони, не за пръв път жени Бойко Борисов. Още миналата година, тя видя в кармата му заложена сватба. Въпреки че премиерът и досегашната му половинка банкерката Цветелина Бориславова са официално разделени, връзката между тях никога не е била прекъсвана и именно тя ще му каже заветното Да, за което мечтаят десетки българки, вижда още Теодора.И ако в личен план Бойко ще се радва на много любов, щастие и Менделсон, то в политически, още отсега накуцва. ГЕРБ ще сеОсвен за дипломата менте, Илиева скри бременността сиразцепи преди да изтече мандата и ако гербаджии не направят коалиция, партията ще пострада много, продължава с прогнозите.Скандалите, които тресат кабинета на Борисов извират като вода. Поредният такъв е около бившата зам.-шефка на фонд Земеделие Калина Илиева, която с фалшива диплома и дори без бакалавърска степен, подписваше държавни документи за милиарди левове. Обяснението на Борисов пред медиите е просто нямаше как да знам, че димпломата на Калина Илиева е фалшифа.Дали ГЕРБ ще остане цял до края на мандата и дали да очакваме две звездни сватби, са само предположение и предстои да разберем догодина.

652

Коко

преди 13 години

Платено момиче яло бой от бившия зам.-председател на Народното събрание Лъчезар Иванов. Лъчо Мозъка, както го наричат в медийните среди, пребил *** в хотелска стая, където двамата се били усамотили след парти в Син сити. Скандалът се разразил отдавна, но персоналът на хотела едва сега разкрива какви ги е вършил Лъчо Мозъка.Лъчезар Иванов бе засечен от папараци да купонясва в чалга клуба Син сити заедно с авери от кръга на Котараците. Забавата в един момент се превърнала в чиста оргия и Лъчо Мозъка решил да се усамоти с едно от платените момичета. Завел я в един от добре познатите в София хотели за секс, където започнала същинската част на купона.Лъчо Мозъка си пада по секс партитата и оргиитеОколо половин час по-късно обаче проститутката излязла с писъци от стаята раздърпана и уплашена. Тя веднага помолила персонала да се обади в полицията, тъй като е станала жертва. Жрицата на любовта изплакала, че мъжът, с когото била в стая, я пребил. След като се окопитила обаче, решила да не подава жалба, и си тръгнала. Веднага след нея от стаята излязъл и самият Лъчезар Иванов, обръщайки се към персонала с думите Тръгна ли си оная, лудата?!. Служителите на хотела били в потрес, след като разбрали, че побойникът всъщност бил бившия зам.-шеф на Парламента. Той бил видимо в нетрезво състояние, поклащал се и залитал.Млатил е и бившата си жена Диана Долапчиева Очевидно Лъчезар Иванов си пада по агресията. Припомняме, че преди време собствената му дъщеря го беше обвинила в системен тормоз спрямо нея и майка й. Мариела Иванова твърдеше дори, че баща й се опитвал да я гази с джипа си. Екссъпругата му Диана Долапчиева също потвърди, че Лъчо Мозъка я спуквал от бой, а освен това и най-редовно й слагал рога с по две-три любовници.Че жените са слабост на Иванов говорят и протежетата му във властта именно Лъчо лобира за Албена Златарева като зам.-директор на НЗОК, когато двамата бяха любовници.Последната му жертва пък била не коя да е, а Радост Драганова от Огледала, сочат източници от телевизионните среди.

651

Анонимен

преди 13 години

Циркаджии...ама много лакоми и крадливи

650

Анонимен

преди 13 години

Добрият Премиер ще им се скара и те всички ще обещаят да не правят вече така.

649

Анонимен

преди 13 години

А какво ще правиш след като ги изклатиш, мила?

648

:)

преди 13 години

Г-н Уорлик, ходете си в Америката. We don't like Americans here, go home!!!