421

Varnenec

преди 13 години

малеее само не ми казвайте, че за това са им вземали пари! :Д

420

да

преди 13 години

Е добре, *** е, ама чак пък такава драма сега... +1 за 424 гого

419

евЗЕНи

преди 13 години

Да обобщим - клипът е *** и пошъл.И точно за това е подходящ за България.Едното не противоречи на другото.

418

Ъъъ

преди 13 години

Не ми хареса! На какво се вика "параден вход" и "заден двор" разбрах, ама къде ми е "свирката" че да си пазя и нея?

417

p

преди 13 години

И на мен ми хареса клипа, много важно как и кой го е направил. Повече вулгарност има във всеки един чалга клип. Важното е децата да го разберат и да ги грабне, защото да си признаем, ако беше измислен от нечий велик мозък, подобно на киното ни, щеше да е скучно, сухо и никой нямаше да го забележи, а за запомняне да не говорим. Пак се вдигна пушила за нищо. Аман от глупости.

416

gogo

преди 13 години

Когато откровена порнография гледа децата ни от всеки ъгъл (за пример виж redsky.hit.bg/sisley.jpg) никой не надига глас. Този плакат redsky.hit.bg/poster.jpg изобразяващ акт на орална любов стоеше ТОЧНО на входа на гимназия в Търново. От месеци!!! Родители, учители, директори минават под него и никой не обелва дума. А сега скачат и правят проотести за образователен клип, защото се споменавал "заден двор"! Аман от лицемерие!

415

Крис

преди 13 години

Клипът е добър, лично на мен ми харесва. Нека си кажем истината в очите, на едно 13 годишно дете медицинските термини няма да свършат работа, за да ви разбере.

414

Анонимен

преди 13 години

tova ne e durjava!

413

Анонимен

преди 13 години

ebati tupiq klip! pozor!

412

sgt.Hale

преди 13 години

И тази любителска работа струва 11 хиляди лева?? ПОдобна полюция може да сътвори всеки компютърджия в обедната си почивка само за майтап.... Пак някой специален *творец* е облажил...

411

Пънкс

преди 13 години

Оффф...нямам нищо против небивалиците в клипа, но сериозно ли смятате, че толкова смотано направен клип ще допринесе за сексуалната култура? Който го е правил е не само ***, ами и за първи път се докосва до компютър!Това е несериозно и посланието е "тийнове, вие сте толкоз ***, че ще се впечатлите от мръсни думи, вместо от уменията в анимацията на някой близък братовчед на Спасов". Подценявате младежите, особено на тези, които им е забавно как накрая това са шапки, а не презервативи ;)))

410

Анонимен

преди 13 години

КЛИПЪТ Е СУПЕР ПРСТОТИЯ,НО Е УДОБЕН И ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ,ИДЕЯТА Е САЩАТА ДАЖЕ ТОГАВА НЯМА ДА ИМА НЕДОВЛНИ,ГОЛЯМА ИДИОТЩИНА УЖАС.

409

варна

преди 13 години

Клипа е перфектен, в прав текст заявява на аудиторията и особено разбираемо е за тиинеджърската, че от *** можеш да се заразиш!!!!Нещо, което никой друг клип с цел превенция не е правил.!!!!Разбираем и с прости думи, директен, какво по хубаво?

408

Наши

преди 13 години

Добро е клипчето, чудите се какво да напишете, и само плюете по хората!

407

Rayo

преди 13 години

Елементарни сте dnes.bg. Не за задния ви двор а за здравето на хората като цяло е направен въпросният клип. Още от заглавието личи "безпристрастната позиция" на стерилния моралист.

406

Гълъбов

преди 13 години

Клипчето е добро. Браво на екипа

405

Анонимен

преди 13 години

Може да се каже и по този начин,но с нищо не би бил по-различен от всички брошури,статии и пр.сведения по въпроса.А що се отнася до чувството за хумор,то има черен такъв,пиперлив,ироничен и всякакви др. видове хумор,които не допадат на всеки.Това че Вие не долавяте хумора тук,не го прави непременно просташки.И не разбирам какво общо имат тук парите-клиповете и рекламите са скъпи продукции и независимо дали са харесвани или не от всички,това е бизнес и цените им са такива.

404

God

преди 13 години

А нямаше ли да е по-просто да се каже: "Вирусът ще ви зарази ако правите секс без презерватив!". Също и ако си биете инжекции с употребявана спринцовка!Знам, че простотията е популярна сред младите и вече е норма, но да ми се пробутва като чувство за хумор... Камен Воденичаров е достатъчно интелигентен, за да може да измисли нещо смешно и непросташко. Явно като за 11 хил. лв просто са действали в стил "Пайнер мюзик", водка Флирт и подобните простотии с претенции за хумор.

403

РОДИТЕЛ

преди 13 години

Може и да не е единственият начин,но е един от многото,просто това е виждането на този колектив,който е направил рекламата-нека има и други-какво по-хубаво от това,нека дори и да са "по-вежливи",ако щете,но е факт,че точно този продукт предизвика реакция,а според мен това е една от много важните цели на начинанието и има ефект.

402

10421

преди 13 години

Стига с това фалшиво лицемерие. По-добре се стреснете от статистиката . Във повечето реклами има съвсем явен сексуален подтекст, но там не ви дразни. Важното е да се постигне целта - за сега се получава. Поздрави на авторския колектив и да направят продължение.