14

Анонимен

преди 13 години

.......интернат и няма кой да плати за него, дежурният лекарски екип успял да намери импланти подарък от болницата!ПАРИ -ПАРИ ???СЕГА ОРДЕН СТРА ПЛАНИНА ДА ИМ ДАДЪТ,А ДО НОМЕР 12 СИГУРЕН ЛИ СИ ,КАКВО ТОЧНО СА СЛОЖИЛИ НА БАЩА ТИ ИЛИ ТОВА ОТ 1800 Е НАЙ ДОБРОТО.... ?

13

Адмирации

преди 13 години

Браво на лекаря и екипът му!Хубава новина! Искам като отворя информационните сайтове поне 50% от новините да са такива - позитивни...

12

гуньо

преди 13 години

Да кажа и аз за въпросните импланти. Преди около месец баща ми счупи бедрена кост и в Пирогов го приеха веднага за операция. Поклон на дежурните лекари, които си свършиха работата перфектно, но на другия ден от една фирма ( няма да назовавам име ) ми се обадиха,че дължа 1800 лв за поставен техен имплант. Разбирам, че здравната каса няма пари за тези неща ама поне да има избор на вид и доставчик на въпросната "арматура". Естествено, че на баща ми му бяха поставили от най-скъпата, титаниева ...

11

МАЙКА ОТ СЛИВЕН

преди 13 години

БРАВО НА ДОКТОРИТЕ ОТ ПИРОГОВ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И СПАСЯВАЙТЕ ЧОВЕШКИТЕ ЖИВОТИ! ПРЕДИ ПЕТ ГОДИНИ ДОКТОРИТЕ ОТ ЦЕНТРАЛНА РЕАНИМАЦИЯ НА БОЛНИЦАТА ВЪРНАХА СИНА МИ КЪМ ЖИВОТА, КОЙТО 20 ДЕНА БЕШЕ В КОМА. БЛАГОДАРНОСТ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ КЪМ ХОРАТА В БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ!

10

.).

преди 13 години

Тоест го е блъснал от другата страна на канала и го е оставил при Билла където има повече хора да му помогнат , знам къде е интерната на тия деца и къде пресичат обикновено , точно от другата страна на Билла , кръстовището за което ти говоря. Браво на лекарите от Пирогов , постъпката на шофера няма какво да се коментира , типична *** безотговорност и тарикатщина , дано го намерят.

9

По-точно

преди 13 години

Прочети пак: момчето е ударено от автомобил в района на кв. "Хаджи Димитър".Водачът го е качил в колата си, след което го е свалил някъде в района на магазин "Билла"

8

Аз

преди 13 години

Как може да зарежеш рано дете? Нямам думи. Браво на лекарите.

7

РОСЕН

преди 13 години

споко, на теб по новините за смъртния ти акт ще пишат

6

до лекар

преди 13 години

Нали са написали добро, дори и за това,че дежурният лекарски екип успял да намери импланти подарък от болницата....Доброто дело си е добро - но нататък ??????

5

ъ

преди 13 години

Значи всякави ***, мутри и престъпници ги лекуват БЕЗПЛАТНО, а за това невинно момче от дом "на късмет" са се намерили импланти (късметлия, дано се оправи). А за нас обикновените, осигурени хора ако се наложи - или имаш 100 лева или просто не ти оправят кракът и сигурно оставаш инвалид.... *** гнусната държава, *** клоака!

4

8-ия ден

преди 13 години

Добро дело, но как така няма кой да плати ?П. Й. е от интернат и няма кой да плати за негоДете, от интернат, а къде е държавата ?Къде са защитниците на правата на децата ? Къде е полицията да открият този, който го е блъснал ?Защото грижите за това дете не са свършили, сега ще започнат проблемите...

3

.!.

преди 13 години

Бях сигурен , че става въпрос за кръстовището при Билла , там ми се е случвало неведнъж да се надбягвам на зелен светлофар с тези , които завиват , веднъж някъв пенсионер ми закачи ръката със страничното огледало , там това е редовно , редовно има катастрофи и явно нищо не се прави , наблизо има интернат и ето , че вече имаме и 16 годишен блъснат, КОГА ЩЕ СЛОЖИТЕ КАМЕРИ И ПО КВАРТАЛИТЕ !? Това кръстовище го дели само един мост от булевард Дондуков ...

2

лекар

преди 13 години

Сега защо не напишете и нещо хубаво за лекарите,които спасяват човек.Или е страхотно да се пишат само гадости.

1

...

преди 13 години

До тук ли я докарахме? За всяка успешна лекарска намеса в Пирогов да се пише по новините?!?