80

Към безродниците

преди 13 години

Само българите наричат хората,които ги славят по света ***!!!!Засрамете се и се оправете,защото се превърнахме в една чалга-нация,която скоро ще бъде претопена в ежедневната простотия и ***!

79

Светльо

преди 13 години

Да, Бербатов е безспорен талант и направи кариера, признавам му. Също както Стоичков.Но да, Бербатов е и безпорен безродник и изостави страната си в голяма нужда. Това и Стоичков не го направи.

78

Минаващ !

преди 13 години

Споко,Някои не разпознаха Исус!!!

77

Софиянец

преди 13 години

"легендата на клуба Андрю Коул",не съм чувал за такава легенда в Манчестър Юнайтед,за Анди Коул съм чувал,ама за този Андрю Коул не бях чувал.

76

Името ми, името ми

преди 13 години

Нещо хубаво, случило се на друг човек - звучи прекрасно. Първото за което се сещам е оргазъм. Дай боже на всеки по много. Защо има хора, които мислят другояче въобще? Защо същите, които сме обичали някога, после истински мразим? Всеки за себе си знае отговора.За мене лично е много просто и чисто - като къпан полицай. Някой задрасква моя национален отбор от тефтерчето си - аз задрасквам някой от моето. И някой вече не ме интересува. Като почне някой да играе пак за Родината - ще го върна и аз.

75

Анонимен

преди 13 години

Аз също много пъти съм критикувал Бербо, но днес съм щастлив от неговия успех. Ще ми се и много хора от този форум да могат поне веднъж да се зарадват на нещо безкористно и да се усмихнат заради нещо хубаво, случило се на друг човек, но виждам че е трудно.

74

aman

преди 13 години

sram me e , che ne mojem da se radvame na uspexa na balgarin, a gledame da go opluvame.nie xora li sme ili ***,sramota!!!kakvo iskate o6te ot BERBATOV?????? postignal e mnogo, blagodarenie na nego i STIOCHKOV se znae za BULGARIQ!

73

fire

преди 13 години

ако беше вкарал 5 гола в един мач за националния ни отбор, също щеше да влезне в историята...

72

Анонимен

преди 13 години

GONZO E PO VELIK XAXAXAXA

71

Локума4

преди 13 години

Радвам се че си извадил главата от *** му. Сега виж съставите на българския национален отбор по долу и ми отговори на мястото на кой футболист щеше да играе твоя идол през 1966 или 1994 година.И не обиждай Локум Шекеров - български контраразузнавач, разобличил една от легендите в световен мащаб - Джеси Джеймс.

70

Анонимен

преди 13 години

Уважаеми Локуме,Това че никой и нищо не знае за твоето съществуване, съвсем не значи че трябва да изпадаш в злобно и крайно поведение, което зле говори за теб самия. При бърз анализ на поведението може да бъдеш диагностициран като човек с ниска себеоценка на ръба на гранично разстройство на личността. Този поведенчески анализ насочва към незабавно консултиране със специалист. Ако писането на злобни постове е предела на възможностите, то бих те посъветвала да разгърнеш потенциала си дтъгаде

69

Локум Шекеров3

преди 13 години

Добре зададен въпрос, отговорът на който е :1. Алчността на Емил Данчев2. Опитът на Алекс Фъргюсън3. Другите футболисти на терена4. Английският футбол като такъв5. Качествата на БербатовЗа съжаление това момче няма да може да постигне куп други неща като Златната топка и да играе на световно първенство, но може да стане киноартист или политик. А предните два коментара са за псевдопатриотите, които освен върха на носа си и *** на Бербатов не знаят или не виждат по далече.

68

вили

преди 13 години

Хайде зарадвайте се веднъж искренно и истински на единствената наша истинска футболна звезда! България в момента е Бербатов!!

67

Локум Шекеров2

преди 13 години

10 юли 1994, Ню Йорк, стадион "Джайънтс стейдиъм", 72 000 зрителиНа 1/4 финала България се изправя срещу световния шампион от 1990 година Германия. След 0:0 в първото полувреме немците повеждат с гол на Лотар Матеус от дузпа, но само за 3 минути в 75-тата и 78-мата българите обръщат резултата до 2:1 с голове на Христо Стоичков и Йордан Лечков.България: Михайлов, Иванов, Цветанов, Хубчев, Янков, Костадинов (Генчев), Стоичков (Йорданов), Лечков, Сираков, Киряков, Балъков.Треньор: Димитър Пенев

66

Локум Шекеров

преди 13 години

12 юли 1966, Ливърпул, стадион Гудисън парк, 48 000 зрителиБразилия побеждава България с 2:0 в първи мач от групата на световното първенство в Англия през 1966 година след два гола на гениите Пеле и Гаринча. В 40 изиграни мача, в които двамата са били титуляри, Бразилия няма загуба. България: Георги Найденов, Александър Шаламанов, Иван Вуцов, Борис Гаганелов, Димитър Пенев, Добромир Жечев, Динко Дерменджиев, Димитър Якимов, Георги Аспарухов, Петър Жеков, Иван КолевТреньор: Рудолф Витлачил

65

Анонимен

преди 13 години

Е България продължава да ражда велики българи! Успех на Митко и всички честни и трудолюбиви българи! За злобната и крадлива *** само лошо!

64

Mitko

преди 13 години

az sam zaklet Levskar no me e sram ot moite ! nikoga ne sme imali takav igra4 i kato Stoichkov ! bravo Berbo ! pojelavam ti ot vse sarce po -golemi uspehi ! nqma zna4enie LEVSKI CSKA I DR. vajnoto e BALGARIQ da q radvat s dobri *** !

63

Анонимен

преди 13 години

Един английски коментатор каза : From a misfit to a main man - това още на мача с Ливърпуул. Рууни определено върна свежестта в играта на МЮ. А такива подвижни храсти като Парк, Флетчър и Карик да се засрамят - от тях се очаква да градят играта, а не Бербатов да комбинира с Евра и да изнасят атакато от лявото крило, щото другите си бъркат в носа. Успех !

62

Ами, ще се радват!

преди 13 години

бандата завистливци, дето мислят, че футболиста не е велик без 3 русокоси чалгаджийки под ръка през вечер (и няколко татуировки за цвят)! Те ще се радват само ако Бербатов се върне опозорен вкъщи (сори, ама нямате шанс) - така би им приличал на тях - ще доказва, че не те са неуспели болни мозъци, а то всички са такива!

61

Анонимен

преди 13 години

Що не му признаете успеха на човека и не спрете да плюете????? Факти - вкара 5 гола в един мач, нареди се сред най-добрите. Нямам претенции да разбирам от футбол, но много ме е яд на завистливи души... Не ви прави чест! Българин е, успял е! Радвайте се!!!!