26

адвокат

преди 13 години

ЦОНЕВ НЯМА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН , ЗАЩОТО ГО СЪДИ НАЙ-КОРУМПИРАНИЯ СЪД В ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!! ЗА ПАРИ СА ГОТОВИ И МАЙКИТЕ СИ ДА ТАКОВАТ!!!!

25

Анонимен

преди 13 години

Do 13 Защото някой не си свършил работата .... При налични доказателства как ще се прекрати дело ? Ако на раследващия е мушнато за да не ги намери документите ? Гледах го и аз предаванато но не са разбра дали тези еле;енти са стигнали до съда ...

24

sam

преди 13 години

Цонев е най интелегентния военен министър, това в скапаната ни държава е достатъчно да го съдят и за земетресението в Хайти. ***, кой подава жалбата , Дянков, ***. Та Терем е държавно предприятие , ама какво да се прави , пожарникар, физкултурник и един нарцис за разкош.

23

В блатото

преди 13 години

Ще го осъдят брато. Така е след 89-та, ДА СЕ УНИЩОЖАВА. Квалифицираните (в България с български средства) специалисти да работят на запад и югоизток (с турското самосъзнание). Чичо ти сам е решил че БГ, трябва да се върне със 130 (а може и 630) години назад. Тия работи ги решава Той, а не бай ти Тошо, маймунта ЖМЖ или недуразумението ББ. Видяха че след 9.9.44 г.държавицата взе да се отърсва от прахоляка и ни цапардосаха обратно в блатото.Пореден експеримент за измерване глупостта на една нация.

22

РАЗБИРАТЕЛ

преди 13 години

ВСИЧКО Е АЛА-БАЛАКОЙ КАКВОТО ТРЯБВА, ВЕЧЕ ГО Е СВЪРШИЛХОД НА ДЕЛОТО СЕ ДАВА, КОГАТО ВСИЧКО Е ЯСНО И МАЧЪТ СЕ ДОИГРАВА

21

Цецо

преди 13 години

Що не го оправдаят човека сега, ами ще го мъчат и догодина?:)

20

Анонимен

преди 13 години

Ще има яко тръскане на джобове.

19

Анонимен

преди 13 години

i ti mnogo dobre znae6,4e az te obi4am mnogo powe4e,ot kolkoto ti men!

18

Dan

преди 13 години

А някой от сайта би ли ни обяснил защо е такава подредбата на резултатите от анкетата? Не е по азбучен ред, не е по постигнати резултати в проценти по-какъв критерий е подреден резултата? Питам защото на пръв поглед се набива на очи, че втора по одобряемост е БСП а де факто не е, даже и трета не е!

17

От Милото

преди 13 години

Галка, обичам те,виж,казвам го пред цяла България.

16

xxx

преди 13 години

nema da vidim osydeni nemaaa ami mandata si teche Boko i Ceco si pravyat igrite i t.n. naroda tegli

15

Анонимен

преди 13 години

Бе то хубаво движение на народа, ама ако в него има "специалисти" като Иван Костов - не мерси!

14

Анонимен

преди 13 години

Дано го осъдят...

13

До 12

преди 13 години

Брато, закони има. Просто корупцията е страшна. Дали според теб няма закон, според който ако пострадаш в даден хотел, този хотел не носи отговорност за теб? Естествено, че има. Тогава защо според теб са прекратили делото срещу оная жена от бТВ, която бе затисната в колата си от асансьор на хотел, който нито има документи за тоя асансьор, нито фирмата изпълнител има разрешение да работи с такава техника. Може би пак опираме до липса на закони? Я ти помисли малко преди да дрънкаш глупости!

12

Анонимен

преди 13 години

Отговора ти е мого лесен брато - напиши законите както трябва за да съдят съдиите "както трябва". Съдията съди според закона - ако закона казва че с възпаление на пикочния мехур не си подсъдим какво да направи съдипта като доидеш с такава болежка ????Мислете малко преди да говорите - евтино е и с малко усилия и постоянност става много приятно

11

Н Д Х А

преди 13 години

Защото това е Движение на народа. Всеки който иска може да участва. Няма Единоначалие, няма месии, има специалисти от ралични области. Обикновенни хора от народа. Който мисли, че има добри идеи за България, да се запише. УПРАВЛЕНИЕ НА НАРОДА. Истинска Демокрация.

10

Анонимен

преди 13 години

кой е малоумния прокурор който се е подписал под обвинителнип акт ? Как може такава наглост от страна на Дянков ? просто искчм да видя как ще го осъдят че е решил да закрепи положението на един държавен РАБОТЕЩ и ПЕЧЕЛИВШ завод вместо да изплати дивиденти на държавата .... лявата ръка съди дясната .... подзаконож нормативен акт ? що е то и има ли то почва у нас ? как мозе такова животно да бъде нарушено от министър ????

9

Анонимен

преди 13 години

Защо на страницата ви не пише кои участват в това движение???

8

Анонимен

преди 13 години

В САЩ съдиите се избират с местни избори - като кметовете.

7

Do 5

преди 13 години

Абсолютно си прав. Това е и една от точките в програмата на Национално Движение Хан Аспарух