228

от БЪЛГАРИЯ

преди 13 години

магистрали в София, а аз се спъвам от дупки в Родината ми

227

ТОЯ Е :

преди 13 години

********* ****** , ******* **З !

226

ЕООЭЖ

преди 13 години

Тия *** с дървените кратуни едно си знаят едно си баят. По-бързо да ги вкарат в кауша и да им конфискуват всичко, та да ходят да събират по кофите, след като полежат малко.

225

гробаря

преди 13 години

=

224

до целуващия крака

преди 13 години

Абе *** по долу съм ти написал кой книжки да прочетеш .Там мн.добре е написано ,че България по врамето на онзи умник от Правец точно ДВА ПЪТИ Е ФАЛИРАЛА.И само с помоща на СССР сме се измъквали,но безплатен обяд няма!!! И третия път вече окончателно фалирахме 1989 като спряхме да си плащаме дълговете.Е как стана така като тошо е бил такъв гении а???Никога няма да забравя как изумено ме гледаха мой гости от Македония(СФРЮ),като им обяснявах ,че в магазина ,лятото ,в Бургас няма бира.Беше 1989г

223

справедлив

преди 13 години

Станишев: магистралите ще останат безмълвни паметници-----------------------------Ще ти се! Но поне ще поднасяте венци на тези паметници.

222

ADIOS

преди 13 години

I vse pak 4ovek kogato izbira mejdu dve zlini vinagi izbira po-malkata.Taka 4e v momenta Boiko nqma analog i nadejdata ni e v nego.Dano da e dalnoviden i da opravdae dadenoto mu doverie.Nadejdata umira posledna.

221

Анонимен

преди 13 години

SERGO, SERGO T JIVKOV I BASTATI EDIN PIRON NE ZABIHA , OSVEN ONEZI , V KOV4EZITE NA OPOZICIATA !

220

Gonzo

преди 13 години

аз пък мисля че ти си от тия дето се блъскаха с вили и мотики на откриването на лидл,същите които не виждат по далече от найлонката с банани от 45 ст.

219

Gonzo

преди 13 години

И кой Станишев хамстера,мадритския мошенник и доган летящата чиния ли ще оправят държавата или пък Гоцето?

218

Dan

преди 13 години

Напротив, много добре разбирам, но въпреки това не съм съгласен , когато Жан Виденов се беше вкопчал във врастта пак нямаше за кого да гласуваме, но въпреки това , хората не искаха да получават 8 долара пенсия, и да се чудят от къде да си купят хляб, и се вдигнаха на бунт и слава Богу , дойде на власт Костов, който ако не се беше покварил както повечето власт имащи , имаше шанса да е вторият Стамболов, но ...живат непредвидим! И все пак той беше човека който знаеше как да ни измъкне от тинята...

217

дид

преди 13 години

Абе аз защото съм *** и не вдявам, Станишев да излезе и да обясни как стана така ,че се хвалеше ,че Белене ще е под 4 милиарда евро а сега рашаните не искат да чуят за цена под 6.4 милиарда.Сами си правете сметката какъв манипулатор лъжец и негодник е тоя тип!!!И за всички червени прашинки прочетете само две книжки:"Задочни репортажи от България"от Георги Марков и "Български хроники"том 4 от Стефан Цанев.

216

БАЧКАТОР

преди 13 години

Много неща тръгнаха при бат Бойко,обаче трябва да се заемат с два много важни проблема- политика за насърчаване на раждаемостта сред българите и строги мерки срещу битовата престъпност. Това ако се направи втория мандат му е сигурен и без коалиции.

215

БАЧКАТОР

преди 13 години

Бабите с вас от АБВ ?И на тях ли разчитате да ви върнат на власт? А младежта дали ще са с вас , оптимисте ?

214

Анонимен

преди 13 години

Много добре е разбрал, просто на определени хора им плащат да клатят лодката. Това правят руските пари в България - превръщат ни в изгорена земя, фронтова зона. Последната мода е да се насъсква провинцията срещу София, Източна срещу Западна България. Заради това и окупираха Варна посредством ***.

213

здз

преди 13 години

Ако ще всички колелета да караме, само предните да не се връщат!!!!!!

212

Я

преди 13 години

ЧЕСТИТ 47 КОНГРЕС НА ЦК НА БКП...ДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗАМА... ДА ЖИВЕЕ ДРУГАРЯ СТАНИ ШЕФ... ДА ЖИВЕЯТ ВСИЧКИ БКП-та ПО ВСИЧКИ ЗЕМНИ КЪЛБЕТА ... УРАААААААААААААААААААААА... КПСС - БКП...

211

t-rex

преди 13 години

до 220Нещо не си ме разбрал. Даже като те слушам по принцип нищо не си разбрал от икономическата ситуация.Тези магистрали не се правят за да ходят софиянци по-бързо на море, правят се за да се привлекат хора от чужбина които да инвестират не само в София, Варна или Бургас, където има летища и/или кораби.ПП Не съм от София.

210

Анонимен

преди 13 години

Ами кой пътува по нея? ШОПАРИТЕ!

209

доволен

преди 13 години

Абе не знам справя ли се бат ви Боико но откакто е на власт еврофондовете тръгнаха.Днес в Бургас подписаха за 67мил.ЕВРО!!! за интегриран градски транспорт,което означава чисто нови бусове велоалеи,скоростни бус ленти нов център за управление и двойно намаляне времето за пътуване.Значи ,който му се работи пише качествени проекти може,но по времето на хамстера като бяха блокирани еврофондовете как да стане.И понежа някой по долу питаше в момента усвояемоста по евр.пр. е около 9% -при бсп-0.8% фак