132

Нашенец

преди 13 години

Какво му е на Андрешко лошото, че да го заклеймяваме. Това, че не ще да плаща на крадливи бирници и държавни *** ... може би.

131

луд съм вече

преди 13 години

Недейте да спекулирате с данните, тъй като от 2005-2010 год. ежегодно плащам данък за имот с данъчна оценка 2000 лв. през 2009 год. На всичкото отгоре, тъй като това е парцел в регулация, който не е застроен, плащам и такса смет. Така че Сергей Дмитриевич, ако членовете на вашата партия не сте плащали за огромните си имоти, повечето от които дори и не сте декларилали, не така стои въпроса за обикновения данъкоплатец, на чийто гръб живеете...

130

100

преди 13 години

Станишка, какъв акъл търсиш у Дянков.Та той беше изпратен в Грузия, за да я съсипе и сега снимката му стои по аерогари и граници с изричната заповед, това лице да не се допуска в страната.Със същата цел е изпратен и в България!Слушай му само фукните и глупостите и брой, колко пъти вече излизаме от кризата ...

129

АНДРЕШКО

преди 13 години

Както каза Премиера - никъде по света не обичат Андрешко.Превод - Богатите мразят бедните.Особено бедните с колиби,защо да имат колиби като можем да им ги вземем и да станат крепостни селяни.Нямало работа - глупости.Работа има колкото искаш елате ми в имението,ще косите тревата,ще чистите тоалетната,ще извеждате кучето.

128

до 136

преди 13 години

Ако всички излезем да гласуваме няма да има нито ГЕРБ нито ДПС.

127

Анонимен

преди 13 години

Като не искаш да плащаш данък за запустелия си имот, продавай го и някой друг ще му плаща данъка. Ако не - изкарай пари от него и му плати данъка. Къв ти е проблема?

126

Анонимен

преди 13 години

Vse tezi sladki snimki na SerGeicho..blagodarim redaktori!!

125

до 130

преди 13 години

Бойко няма намерение да ходи на избори по честен начин.Не случайно последните закони,дето ги гласуваха бяха промяна на изборния кодекс и гласуване по интернет,защото данните се фалшифицират лесно.Сещаш ли се какво ще стане на изборите ?Герб отново ще съберат 60% и Тиквата ще бъде преизбран,напук на социологическите проучвания.

124

kireza

преди 13 години

В политическата икономия има две тенденции за налогооблагането - на бедните слоеве и другата - на богатите.Дянков е избрал първото,но то води до революционализиране на народа,което сега виждаме във Франция,Гърция и в др.държави.Дянков разчита на робската ни психика и реакциите ни показват че преценката му е вярна,за съжаление...

123

Анонимен

преди 13 години

Останаха ли още хора, които да вярват в партия ГЕРБ?! ЕДВА ЛИ!

122

Анонимен

преди 13 години

Данък тиква, кога ще въведете?!!!

121

Анонимен

преди 13 години

Катафалката теглич няма. Всички умираме, нищо не взимаме с нас. Ама ако има горе, тогава да му мислите. СЪСИПАХТЕ НАРОДА. Сега гледах за Лидл- Това е човешка трагедия.

120

Qni

преди 13 години

neznam dali na sledvashtite izbori shte suberete i 4% :)boko bqgai pri carq da si pravite kompaniq

119

Анонимен

преди 13 години

Тиква стройте ли хотелчето с Доган, сторйте народни изедници мръсни! Да ви се връща с лихвите!

118

Анонимен

преди 13 години

Дянков да си отвори учебника по икономика,в света няма модел,по който някой да е излязъл от криза с вдигане на данъци,особено върху бедните..

117

Анонимен

преди 13 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ЕНИЧЕРСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ НА ВЛАСТ!!! БОЙКО ТИКВАТА, ЦЕЦО ШЕСТАКА И ДЯНКОВ ПИГМЕЯ В ЗАТВОРА!!!

116

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ скоро ще бъде извън политиката,амин!Надявам се,че Тиквата осъзнава в какво безпомощно състояние е неговата насрана измислена партийка,която не може да събере 1 лев данък от богатите и не може да осъди крадците.

115

а такса гъз ше имали

преди 13 години

ФИДОСОВА няма ли да внесе законопроект за данък ***?Този голям диференциал кой знае какви ги снася и сигурно ще трябва да и удържат цялата заплата .........:D:D:D:D:DВреме е и *** у парламенто да обложат с такса червен-***!

114

Великия ибрикчия

преди 13 години

Боко Тиквата създава само хаос и мизерия!Хубаво е ,че скоро ще последва съдбата на Симо Мадридски.

113

слънце

преди 13 години

Аз по принцип съм против данък сграда, но никой не ме пита ----- А още по-против съм той да се начислява върху оценката на имота, но и за това никой не ме пита ----- Няма да ми е чудно, ако скоро решат данъка да бъде върху ПАЗАРНАТА оценка на имота ---- Ще го направят като едното нищо - те така и така *забравят* да попълват имотни декларации, пропускат плащането на данъци, ние не можем да ги контролираме, така че не виждам какво може да им попречи