41

справедлив

преди 13 години

Ей,46 не гадай като оракул!И още , не могат или не искат?Не съди за другите по себе си!

40

Анонимен

преди 13 години

Абе да не я е е..ал лудия че да е долкова проста за да си покаже истинското лице. Най голямата мафия това са съдиите и прокурорите

39

иво

преди 13 години

та нали я проверяват същите като нея,нищо няма да стане

38

Да

преди 13 години

Удоволствие ли ти доставя да си *** или ти идва отвътре????"Маймуните"са гладните хора,които НЕ СА ояли се,безморални *** от съдебната система!!!

37

БОГдо37

преди 13 години

ЛУЦИФЕР,нали знаеш при мен как е @

36

Анонимен

преди 13 години

ha,ha,ha

35

Въпрос

преди 13 години

Щом 200 000 са "джобни за хапване",колко ли са необходими за изхранването,обличането,консумативите....,абе за живота на тези "скромни хорица"!!!!!

34

Луцифер

преди 13 години

"Проверка не намери престъпление при съдия Петя Крънчева"!? За кой ли път се потвърждава народната мъдрост: "Гарван гарвану око не вади"! Тука е тъка...

33

Анонимен

преди 13 години

АМА РАЗБИРА СЕ!!! ТАЯ АКО БЕШЕ В САЩ ЩЯХА ДА Й ОТНЕМАТ ПРАВАТА ДА РАБОТИ, ДОРИ САМО ЗАРАДИ УДАРА, КОЙТО НАНАСЯ ВЪРХУ РЕПУТАЦИЯТА НА ПРОФЕСИЯТА! НО ТОВА Е БЪЛГАРИЯ. ПОЗОР, ПОЗОР, БЪЛГАРИЙО!!!

32

Какво да се прави

преди 13 години

Някои неща се знаят, но не могат да се докажат. Какво да се прави тогава. Ако въпросната съдийка има познати и поне част от тези познати са свестни хора, то те трябва да демонстрират явно нетърпивост към нея -- пълна изолация, никакви дела освен бракоразводни да не и се дават.Публично да заявят, че не искат да имат нищо общо с нея.Пък ако ще и Стара планина да и даде Гоце, да се знае, че няма свестен човек които да иска да контактува с нея.

31

dimo dimov

преди 13 години

1944 г. съсипа България и по-нататък оправяне няма да има - бягайте навън и не се обръщайте, защото ще стане и по-лошо...

30

НЕЩО КУЦА

преди 13 години

Това се казва изтичане на информация,или Къртица.Как може вчера да излезе такава сензация за взет подкуп от съдия Крънчева,а днес да излезе решение че не е взела.Проверката била приключила преди седмица.Значи Артистите са си научили репликите преди Премиерата.

29

ДО29

преди 13 години

Вие сте голям смелчаг,защото точно тази мафия го пази....

28

norm

преди 13 години

26,не си съвсем прав,отговорът на Петя е бил: имаш 10%,че не съм ги взела.Повече не мога,защото и други има на опашката.

27

Главния прокурор

преди 13 години

Спомняте ли си нещо да е свършил Главния Прокурор при предишното правителство - даже не се и появяваше.Сега от немай къде имитира активност. Гоце го назначи, за да замазва мръсотиите.Гоце трябва да отиде на съд след като му изтече мандата.

26

Ние сме недосегаеми

преди 13 години

Като свински черва са - прокурори и съдии и адвокати. Защо мислите, че едни и същи адвокати защитават престъпниците - не защото са добри.Защото знаят как да купят порурорите и съдиите. Едни и същи свински мутри защитават мръсниците.А прокуратура и съдии -- всички БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ са комунистически номенклатури или деца на КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕНКЛАТУРИ.Всичко се дирижира от Гоце и Партията закрилница

25

Анонимен

преди 13 години

Е как колега да те предам ,като и аз съм в кюпа.

24

Анонимен

преди 13 години

Проверката е протекла така.Петя ти взе ли тез 200 хилкиНе не съм взелаАми колеги ето не е взела

23

dedo

преди 13 години

В смисъл разделили са си парите...

22

иванчо

преди 13 години

за милиони няма закони, за кокошка няма прошка.Закон в РБ