211

Анонимен

преди 13 години

Да им е... майките, и на тех и на тези които им ги продадоха..

210

ina

преди 13 години

Какво е това най-рано 1 юли....неможе така.Още от 1 януари..никакви отсрочки и кви 5% трудно се изчислява..... еднаква цена за всички---имаме пари ...те знаят че само мрънкаме и ще им ги дадем каквото и да ни натресат с изтрещелите си решения

209

sasho

преди 13 години

Да изгоним мутрите от политиката !!

208

Анонимен

преди 13 години

Нали видяхме днес циркът с откриването на поредната верига за " никога и никъде по-евтини стоки от днес до утре",цирк,селяния,НО И НИСКИ ЦЕНИ пък макар и за 4 дни,но всички поне в големите градове получаваме рекламни вестници на търговските вериги и там от 20 до 50%намаление на една дузина хр.стоки и не само,от което ние печелим,ЗАТОВА ПУСНЕТЕ ГИ И ТРИТЕ ЕРД ПО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ,може пък да има ефект.Едно е един,друго са трима с една стока за продан иначе ВИЖТЕ ГИ...Е....Т НИ МАЙКАТА НАГЛЕЦИТЕ!!!

207

Анонимен

преди 13 години

Преди тях трябва някой друг да изгоним

206

Анонимен

преди 13 години

По това ще познаете некадърния управленец! По покачващите се цени. Бойко *** лъжлив, се оказа само една евтина *** на енергийната мафия и на Доган

205

Васко

преди 13 години

Боко Тиквата говореше за национализация и съд на монополистите!Какво стана сега дерат ни кожата ,а герберастите нехаят,избори и шут на предателите!

204

Анонимен

преди 13 години

ЧЕЗ, ЕОН, Виваком и други монополисти ще ни доят до смърт, тъй като договорите им са сключени от продажни политици/Енергото го продаде Николай Василев от НДСВ/, които за пари са сключили договори без задължения за инвестиции и при %-но дължавно участие, с което дължавата не получава автаматично дивиденти и не може да регулира дейността на фирмите, затова монополистите стават по-нагли, например тримесечното отчитане на тока се практикува след съдебно решение, а договорите на Виваком са заробващи.

203

Българин

преди 13 години

АКО ВЪВЕДАТ ТАКСА "ЕЛЕКТРОМЕР" НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ ГЕРБ.БОЙКО ОПОМНИ СЕ И СПРИ ТАЗИ БЕЗУМНА ТАКСА ВЪВ ВРЕМЕ НА УЖАСНА КРИЗА.ХОРАТА НЯМАТ РАБОТА, ДЕЦАТА И ПЕНСИОНЕРИТЕ ГЛАДУВАТ, МЛАДИТЕ КРАДАТ И ПОЛЗВАТ НАРКОТИЦИ, А ВИЕ ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ НАТОВАРВАТЕ БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ СЪС ОЩЕ БЕЗУМНИ ТАКСИ И ДАНЪЦИ.ЕНЕРГО-ДРУЖЕСТВАТА СА МОНОПОЛИСТИ. ПЕЧЕЛЯТ МИЛИОНИ ВЗЕТИ ОТ НАШАТА ХРАНА, А ВИЕ ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ ВМЕСТО ДА НИ ЗАЩИТИТЕ ОТ ТЕХНИТЕ БЕЗЧИНСТВА , ОБРАТНО НИ ЗАРОБВАТЕ ОЩЕ.НЕ ЗА ГЕРБ-НЕ

202

Анонимен

преди 13 години

И З Р О Д И !!!

201

4

преди 13 години

Няма лошо .....да облагат. Я да вземем да им изброим още кво е без данък или такса че да ги подсетим. Не може тъй да си живуркаме с пари в джобовете и да не ни ги вземат.

200

Стареца

преди 13 години

Бедността ражда КАНИБАЛИЗАМ ! Скоро и това ще ни покажат по "РОДНИТЕ МЕДИЙ" ! Малко не ни достига , заслугата е на УПРАВЛЯВАЩИТЕ .

199

Анонимен

преди 13 години

Семерджиев да си погледне сметката и да види колко глупости са вмъкнати около цената на тока. Но е така защото сме най-големите пъзлювци в Европа и ужасно ни е страх да протестираме, затова и дружествата се подиграват с нас. Утре ще измислят такса кабе, после такса бушон, после такса табло и така до безкрай.

198

Анонимен

преди 13 години

Преди дни получих фактура с детайлна информация от EVN за изразходваната от мен електрическа енергия като битов потребител за месец юли. Според фактурата крайната цена на електрическата енергия включва:1.Цена на електрическа енергия за дневна тарифа2.Цена на електрическа енергия за нощна тарифа3.Акциз4.Пренос през електроразпределителната мрежа НН5.Достъп до електроразпределителната мрежа НН6.Добавка за зелена енергия7.Цена пренос през електроразпределителната мрежа8.Цена за достъп до електроразпределителната мрежа9.Добавка за вис. ефект. произв. на топл. ел. енергия От горното разбрах, че крайната цена е формирана от 9 компонента. Не мога да намеря отговор на следните въпроси:1.Каква е разликата между Добавка за зелена енергия и Добавка за вис. ефект. произв. на топл. ел. енергия?2.Каква е разликата между Пренос през електроразпределителната мрежа НН и Цена пренос през електроразпределителната мрежа?3.Каква е разликата между Достъп до електроразпределителната мрежа НН и Цена за достъп до електроразпределителната мрежа?

197

GLEN

преди 13 години

До 157-Не ходи,ще си като Васил Левски-САМ!!!!Забравихме РУСЕ с хлора от Румъния!!!!!

196

Анонимен

преди 13 години

direktno uvelichenie na toka... ako znaete kolko pechelqt ot kilowat i ni6to ne davat da si opravqt mrejata... mrejata (ne samo jicite i trafopostovete ima o6te dosta ne6ta) e v pla4evno sastoqnie i ot dova gubqt ne malko potrebiteli koito izpolzvat pove4e 4erna tehnika da napravim edno ogovarqne vav FACEBOOK za protest no masovo

195

kireza

преди 13 години

Гилотина за тях,но с по-ръждиво острие,както написа в едно стихотворение един поет!

194

200

преди 13 години

energiina mafia i iznudvachi

193

kireza

преди 13 години

НЯМА ЛИ ДА СЕ ВДИГНЕМ И ДА ПРЕМАХНЕМ ТАЗИ БАНДИТСКА ***???ЕХХХ ОВЧА БЪЛГАРИЯ,СТРИЖАТ ТЕ И НАШИ ЧЕ И ЧУЖДИ БАНДИТИ!!!!

192

аз

преди 13 години

браво на 150 -що направо не въведат единна такса "да ви е гадно", равняваща се на 60% от доходите на всеки човек, и оттам всеки да си дърпа според както са се разпределили всички смукачи? :D - много точно си го казал!!!!!