25

rumen

преди 13 години

Гр,Само дано това съкращение не идва от "***"...А иначе, "питай,... ще ти се каже"...Само не се прави на умен..., не ти отива...

24

До,но

преди 13 години

Г-н министре, тези 12 млн, дадени за ремонт на руските кораби, за които бъбрите ей така, да не би да са за покриване на дълга на МО към Русия, който от години се плаща. Случайно г-н министре да кажете истината, а не да лъжете народа,Откъде е този дълг на МО към Русия, не е ли станал точно по Ваше време като ГЕНЕРАЛ, нали май бахте такъв в миналото.Не е ли време г-н министре да спрете да лъжете?

23

Nobody

преди 13 години

Айде и тоя.... "Аз няма да платя" Абе, вашта мама, тея пари собствени ли са ви, бе???

22

rumen

преди 13 години

До Гр, Приятели,Де го специализирания съд, де го??? Този съд ще има страшно много работа - например:Сделката за "Кугърите" е най-отвратителното разхищение и кражба на държавни средства, защото имаме напълно изправни вертолети Ми-17, които са с 40% по-добри характеристики и са десет пъти по-евтини. Модернизацията им с помощта на Израел ги правеше едни от най-боеспособните военно-транспортни вертолети в НАТО, при смешно ниската цена на "летателен час", от 1500 долара... и 1 000 (хиляда) пъти по-евтина модернизация, спрямо новите и безполезни Кугъри, при това с участие в модернизацията на Ми-17, на нашите военни заводи... "Летателния час" на Кугър е 15 000 долара и това е безумно скъпо, но ги взехме и то без офсетна прогграма, само защото "телата" им се сглобяват в Турция...!!!Абсолютно същото е и положението с модернизацията на бойните ни вертолети Ми-24...!!! Военният ни контингент зад граница и НАТО като цяло, има ВЪПИЮЩА нужда от тези вертолети..., но те стоят безполезни у нас като паметници на НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО..., а "***" от Военното Министерство на А.Доганов (с премиер - Станишев), с благословията на Младия милиардер, се канеха да ги режат за "скраб" както направи вицето му с ракетите...И това ако не е безумен разход само заради комисионните и Пладнешки грабеж и Национално предателство не знам какво друго включват тези понятия...???

21

гр

преди 13 години

Румба, /куку/ ама ти и от изтребители ли разбираш бе?!!? Тц тц тц. Брях! Ще чакам да пуснат статия и за хеликоптерите че и там да ни светнеш. И за половия живот на мравките -също. Само да не е за комунистическа пропаганда щото там ще си мълчиш като ***. А всъщност ти единственно и само от това разбираш. Ама не много де-личиш си то километри.

20

оИо

преди 13 години

Чиновническата напаст в БГ край няма :( 20години "демокрация" и кражби. Ей *** народ сме, много *** и лаком :(

19

1234

преди 13 години

А то па щото Аню не краде. Непрекъснато излизат по вестниците "тайни" поръчки за наши хора от страна на военното министерство. Вижте и сайта на министерството за какви глупости се харчат пари. Червените са крали, Герб сега крадат още повече. Разликата е, че и нагло се изказват по медиите.

18

rumen

преди 13 години

Приятели,Винаги съм твърдял, че Националния предател си е Национален предател...!!! Старшинката А.Ангелов иска да спре всички сделки за отбрана, за да купува Бракувани американски самолети Ф-16 Националния предател не признава понятия като Държавна изгода, защото превъоръжаването на армията, може да прерасне в технологично превъоръжаване на Българската индустрия!!! За какво става дума- При превъоръжаване на коя да е армия, при сделките с оръжия най-важното е "офсета"... Това са обратните инвестиции, които продавача на оръжие прави в държавата купувач, чрез военни (преки) и цивилни (не преки) обратни инвестиции...Пример:- Закупуваме от Швеция (страната в Европа с най-висока производителност на труда) универсалните тактически изтребители Грипен, за 1.0 милиард Евро, като при 120% офсет ( какъвто предложиха на Чехия, Полша и Унгария). С техни пари Шведите построяват в България цивилни (или цивилни и военни) заводи и подаряват технологии, за 1.2 милиарда Евро...!!!Честата печалба за България е 200 милиона евро!!!- Системата Грипен, е комплексна система за Въздушен, земен и морски суверенитет. На самолета са интегрирани всички най-нови Американски, Европейски и Израелски ракети, включително противокорабни с обсег до 200км., за земни цели с обсег 80км... - все "Супер технорогични оръжия"... Освен това - Шведите комплектоват самолета с Въздушни командни пунктове (тип АУАКС), земен команден пункт за Въздушно-морски суверенитет, което автоматично превръща армията ни в една от най-модерните натовски армии...!!!Ех-х-х... Де го специализирания съд за корупция и национални предатели... Де го...???

17

Българан е галант

преди 13 години

Да осъдят ефективно поне оня гявол бившият министър от НДСВ - Николай Цонев,че да се види че има правосъдна и правораздавателна система в тая изкъртена от комунистите държавица.И да не мрънка,че били невинни *** спечени,мамицата им крадлива и лъжлива. Айде,със здраве,че пак бая работа ще отворя на наблюдаващият офицер от службите със писанията си...!

16

Анонимен

преди 13 години

Поручик, марш при Добри Джуров! (щом го познаваш)

15

Анонимен

преди 13 години

А?Ама ние армия имамели още???Мислех,че НАТО ни пази.То е достатъчно ,че членуваме там за какво ни е армия?Ясно е ,че тръгне ли някой за 8 часа е минал и ни е превзел.Че и министър си имаме .То армия няма ама министерство за взимане на пари от държавната хазна имаме.Е това е то на гол тумбак чифт пищови...

14

Анонимен

преди 13 години

Тези договори са на хора блиски до БСП

13

2,5

преди 13 години

до у личи си ,че или си от умните *** по онова време,или си расъл след 1990г

12

до 10

преди 13 години

и оставиха 3 милиарда 2009 ГОДИНА които сега ги няма , МИ ЕЙ ТАКА НЯМА ГИ - КЪДЕ СА ДРАГИ.13 та пенсия и заплата ли дадоха декември 2009 че не си спомням нещо.Но те пенсионерите ще си спомнят на идващите избори , не ги мисли

11

gota

преди 13 години

Да,бе да, плюте по човек, че ви разкрива крадливите фуражки.Не стига, че са непродуктивни,ами и крадат ,и ранно пенсиониране и 20 заплати и защо? Е гати мухлясалите миризливи ботуши.Браво на Аню Ангелов и да им завежда веднага дела за кражба-кво стана с оня л ламборджинито?

10

Анонимен

преди 13 години

А армията до последно я държеше кой - ЦАРЯ НВС2. Що все БСП са ви виновни.

9

ми къ

преди 13 години

"В Министерството на отбраната най-много се е крало" СЕ КРАДЕ И ЩЕ СЕ КРАДЕ ОТ ВЕКОВЕ ЗА ВЕКОВЕ.ПРОВЕРЯВАТЕ И НЕ ПЛАЩАТЕ ЩОТО НЕ СА ПРАВИЛНИТЕ ФИРМИ. Я ЗА МАГИСТРАЛИ КАК ИМА ПАРИЦИ. АХ ТИ АНЧО-МЪРЗЕЛАНЧО. КВО СТАНА КАТО ПОПИЛЯ КОЛАТА НА ЧОВЕКА С ДЕТЕНЦЕТО МИНАЛАТА ГОДИНА , А ?

8

Анонимен

преди 13 години

Мамицата им комунисти! Крадаха като за световно!

7

поручик Колю Босия

преди 13 години

Никога в МО не е имало такова некомпетентно ръководство.Познавам го от 1984г. и имам впечатления от всички министри и шефове на ген.щаб.Определено считам,че нашия министър-председател не търпи по-умни от него.Въпроса е докога ние ще го търпим него?

6

фери

преди 13 години

Този *** Аню кога са го пуснали от 4ти км.