33

Breach

преди 13 години

Еми лично аз работя по средно 10 часа вкл и weekendи. Нещо, което съм правил и в България и в Америка. Не казвам, че всичките ми колеги го правя, но от 100 души, с които работя има точно 2ма, които се ослушват. Поздрави.

32

Breach

преди 13 години

Ами не мисля, че да си чиновник в Брюксел честно казано е най-доброто, което може да се случи на човек. Аз лично вече се замислям да емигрирам пак към частния сектор като отмине кризата - като цяло условията стават субективно по-добри. И в ЕС и в Япония за качествените хора винаги ще има качествена работа. Хайде поздрави.

31

Един Българин

преди 13 години

Надявам се да работите усилено за България, т.к. определено при нас има много голяма нужда и сте назначени благодарение на нас. Че има полза от ЕС - има, въпроса е България, като пълноправен член да отстоява своите интереси и за това сте отговорни вие. Ако си въриршите съвестно работата и оставате извънредно когато не сте довършили аз съм съгласен с всичките ви придобивки. Неможе да сте по-бедни от другите, като стимул за вашата добра работа трябва да е националната отговорност и заплатата.

30

sis

преди 13 години

Дай боже всекиму да е чиновник в Брюксел !...... или поне Солунската митница....

29

Анонимен

преди 13 години

Да, това са привилегии ограничени във времето, защото се местим в друга държава. Повечето международни организации и мултинационални компании предлагат подобни условия. Да речем американското правителство плаща наема на служителите си в БГ (нещо което ние си плащаме от джоба).

28

Есссс

преди 13 години

Да се разпада,нищо добро до тук у нас не се усети!За какъв х.й ни е тогава,да сме само боклукчийската им кофа ли?

27

Breach

преди 13 години

Ами примерно патуваш из Европа без виза, говориш роуминг на по-ниски цени, можеш да изтеглиш заем от Англия с по-добри лихви, плащаме пътища и финансираме селското стопанство в България... ако не знаеш какви са ползите от ЕС какво правиме в него?

26

Гоце

преди 13 години

ДДС-то на 1 кола е 8000 евра. Малка привилегия ли е това? 8 бинки годишно.ДДС-то на 'домашни покупки' е дефакто живот БЕЗ ДДС, по-голяма привилегия от това ЗДРАВЕ МУ КАЖИ

25

ЛЕКО

преди 13 години

Седни си - Двойка.

24

Анонимен

преди 13 години

И какво вършите - казвате ми дали мога да ям или не криви краставици или дребни ябълки и т.н. идиотщини.

23

Тошо

преди 13 години

.баси,защо и у нас няма такъв съд,бе?Не само че не ги вдигат ами ги и намаляват даже.Извратена страна.Кризата била виновна.Дрън,дрън.

22

Breach

преди 13 години

Не сме избрани от народа, назначени сме след конкурсна процедура. Заплатите ни се определят по определени критерии - примерно като вдигнат заплатите на чиновниците в Германия вдигат и нашите - като ги свалят, свалят и нашите.

21

Анонимен

преди 13 години

Ти като си толкова умен, защо не проумяваш, че това е една огромна бюрокрация и тя за да съществува ражда още много малка бюрокрация и така до безкрайност.30 000 бюрократа, които не създават нищо, а само проблеми.

20

Анонимен

преди 13 години

Ес беше и си остава масонко-чифутска измишльотина и си отива към своя логичен разпад и край.

19

Breach

преди 13 години

Това са пълни глупости. Единствената привилегия е, че сме освободени от ДДС за домашни покупки + 1 една кола за 1 година. Какъв бензин, какво мито...

18

ЛЕКО

преди 13 години

Приятел ти имаш Робска Психика.Та нали тези хора са избрани от Народа,и не може да има такова разделение.Избирателите да умират от глад и болести.Да остават без дом,да се самоубиват от безпаричие.Децата им да не могат да ходят на училище.В същото време един такъв като теб се изтъпанчва и пише че тези еврочиновници са извънземни и се кланяш пред тях.***.

17

Анонимен

преди 13 години

Тия ,чиновниците от измисления ЕС сувсем се самозабравиха ,след като във времена тази страшна финансова и икономическа криза която мори обикновенните граждани на европекйските държави ,принудени да затягат колана ...,тия *** пишарушки (чиновници)си вдигат заплатки..б*х мама му,то бива наглеци ,ама ,чак пък толкова

16

xax

преди 13 години

От долукоментиращите един ако успее да влезе в ЕК бих му плащал двойна заплата. Като разберете кво образование трябва за там и какви тестове и условия има няма и да си помисляте да се излагате. От кога в селата име нет, за да се пускат коментари не знам :) Ако не искате ЕС - винаги можем да станем американски щат или руска губерния (за пореден път).Никви референдуми за тоя *** народ !!!

15

Крум

преди 13 години

Веднага Бат Борко да иде да им замрази заплатите до 2013 г. и да им отнеме неползваните отпуски ! А може и 40 години трудов стаж да им поиска при пенсиониране ама да е извън системата на ЕС администрацията.

14

Един Българин

преди 13 години

Нещо повече България хвърля огромни суми за въстановяване и напредък на изостаналите райони (македония и беломорска България, за първата до 40% от БВП от 41 до 44!). А Сталин ако е имал малко мозък в главата е трябвало да се сети че той гърция няма да управлява след войната и както нашите войски са държали беломорието, така е щял да има излаз и то широк на бяло море от "братска социалистическа страна" . . . от Германия отцепва по-голяма територия от предвиденото . . .