10

българин

преди 13 години

до булгаришен поетишен Те друже каква стихосбирка си издал...може би нищо от писоярната поезия.Я вземи си чети книжката написана на тоалетна хартия и не коментирай футбол...още повече едно момче което носи на гърба си велик отбор.Ти наистина си гледал друг мач и в напъните преди да приключиш с поредната си мастурбация си родил нещо...но това нещо си е едно ***, което малко дете не може да прескочи.

9

Петко Петков

преди 13 години

Подкрепям мнението на коментар 5. В България има хора, които само ревът - на тях нищо добро не може да се направи. Да се наричат каквито искат, но за мен не са българи.

8

Анонимен

преди 13 години

На Иванков вече му е навик.Още от Левски му пълниха кошничката редовно до горе!:))

7

Петко Петков

преди 13 години

Виждам, че си горд, че левскар бил изложил България. При което изпадаш в известно противоречие - едва ли си българин. Това е най-неблагодарната работа във футбола -да си вратар. Понякога се случва да влязат овече голове.

6

Анонимен

преди 13 години

Така ще е, докато Бамбукоф играе в атаката на Юнайтед. Извадиха го 70-та минута и след 1О минути гол.

5

Анонимен

преди 13 години

Ти явно си гледал някой друг мач... Всъщност, всички плювачи обикновено гледате друг мач, пък после се пънете да да критикувате! Снощи гледах мача по една руска телевизия, поради простата причина, че излъчваха с НD сигнал. Майната му, че моето мнение е, че всичко добро, което направиха в атака Юнайтед, беше с участието и с водещата роля на Бербатов, аз може и да не разбирам, но и руския коментатор се накъса през цялото време да сипе суперлативи за него! Включително и го нарече лидер на отбора, защото се опитвал от ляво, от дясно, през центъра, от всякъде, да създава положения, да извежда съотборниците си и т.н... Да не говорим, че за цял мач аз преброих точно едно грешно негово отиграване! Но то така се случва обикновено у нас! Светът ни признава, харесва ни, оценява талантите ни, ние обаче сами се скъсваме да се принизяваме и да се завираме сами в ***! Жалка картинка!!! А за заглавието...просто нямам думи!!! Голям резил щеше да е, ако не беше вкарал Руни дузпата и Юнайтед, със спечелената една точка, да се класира напред! Сега с трите, още по добре, но и една стигаше! Дай Боже всекиму такива резили!!!

4

Анонимен

преди 13 години

Пак чуваме, че Левскар е изложил България.Иванков пак е оризилил държавата.

3

булгаришен поетишен

преди 13 години

митето за пореден път показа некадърността си,не стига че нищо не правеше ами не спря както винаги да се сърди и да маха с ръчички като малка пикла,за нищо не ставаш митьо-руни човека толкова проблеми има човека,върна се и победен гол,ами ти?марш веднага край босфора барбарина!

2

Анонимен

преди 13 години

*** *** заглавие.

1

boomslang

преди 13 години

Имаше чиста дузпа срещу Митачето в началото на мача, ама не я свирнаха. Иначе и Митьо можеше да е с по-голям принос за победата =)