6

с.

преди 13 години

Тия нещастници се огледаха и на тия хорица дето са се хванали нещо вкъщи да шият или каквото е там за да изкарат 5-10 кинта днеска!Та данъци,осигуровки и не знам какво си!За да има да кльопат професионално безработните Айше,Хасан и тн!Една стотинка не трябва да се дава на тая скапана държава!И тия ГЕРБ освен да натискат хората за все повече и повече пари друго не правят!

5

Анонимен

преди 13 години

"Предвижда се дори по домовете да тръгнат и трудови инспектори, които ще проверяват договорите и условията за работа."Абе... тия чуват ли се? Зарежи, че никой няма да им отвори, ами въпроса е какво ще инспектират вкъщи? Само ще симулират, че работят. Не че сега правят друго, ама... :)

4

Доста прост

преди 13 години

Най-вероятно за тази оферта ще гонят бедният човечец и за данъци,не вярвам да е подарък!

3

Анонимен

преди 13 години

"Работещите надомна работа ще бъдат с трудови договори, ще плащат осигуровки и ще им се зачита трудов стаж, предвиждат 2 споразумения за дистанционна и надомна работа, подписани от бизнеса и синдикатите."Ааааа, не мерси. Бизнеса и синдикатите що не си хванат гащите, шапките, чантите и да ходят да кажат на майка си, че ще ги... Сега трябва да плащам една камара осигуровки, понеже самозваният "бизнес" и самозваните "синдикати" решили, че ще се споразумеят за нещо, без да питат никой друг.

2

tc

преди 13 години

Адски *** си! И коментарът ти беше абсолютно неуместен плюс това некомпетентен!

1

Доста прост

преди 13 години

Значи като си копам градината и чистя на прасето ще ми се зачиата за стаж.Ура.