12

O'da, oda i Oda

преди 13 години

pi4, ne e iasno kakvo iskas da kazes s odata za bardi, ama ako zema da stana i da oda, tka she ti doda s edin iumruk po bradata 4e vs4kiteti zybi ste si odat

11

булгаришен поетишен

преди 13 години

евала муспи,ти си първият човек който разбира какво искам да изразя с римите си,единственното което не съм отгатнал все още е кой е жената в семейството-митко или чичко алекс

10

муспи

преди 13 години

Отношенията на този дядка с барби съвсем не са футболни. Това не е цинизъм, живееме в абсолютно деградирал свят. Всеки треньор ще види че това са възможностите на този футболист, плюс това вече минава 30.

9

vlady

преди 13 години

Браво на великия стратег с дъвка, все пак оцени позиционното чувство на Бербатов и единствен даде 30 милиона за такъв позиционен играч с ярък стратегически талант и едновременно с това разкара няколко съвършенно ненужни за отбора житни бегачи като Тевес, Роналдо и др. Бербатов винаги е бил ненадминат в умението си да застане на подходяща позиция и да изчака топката да дойде и положението на терена да узрее за атака.

8

До 5...

преди 13 години

...най-сетне едно мнение, което ме зарадва от сърце! Поздрави и продължавай да твориш стихове.

7

Анонимен

преди 13 години

Нещастни комплексари! Винаги ще бъдете в утайките, защото злобата отдавна е спряла развитието ви.

6

булгаришен поетишен

преди 13 години

мила,малка димитрино,вземи да потичкаш малко стрино,спри като малка глезоранка ти да плачкаш и най-накрая здраво се хвани да бачкаш,не гледай лошо истинските футболисти на терена,за да не ти нацепят и без туй твойта броня разрушена,че чичко алекс те обича всички знаем,но докога все тъй главата ти на старчето ще маеш?че си със женско дупе всички знаят,докога все тъй ще си го даваш ти под наем?Нани,руни,видич,скоулс с право сърдят се защото си ***!

5

ода за Барби

преди 13 години

Всички виждаме как се туткапо терена една Барбип*тка,набедена за звезда си остана,и се разхожда като наср*на. има си гей фенове заднико-***,Барби вкарва голове само на слабаци,смени със мерцедес от баща си москвича...но на терена го мързи да тича.Спринтира като бабичка, и се движи като ***...но е важно, че е вкарал смешен гол !после пак се сърди нещо, дезертира и се тутка,но това е да си БАРБИП*ТКА !

4

:)

преди 13 години

Koga li shte do4akame Levskar vyv Vishata liga , ili Het-trik sreshtu Liverpool. Za sega samo vi ostava da zlobeete :)

3

bros

преди 13 години

По принцип, адаша не е лош играч, но това да се окаже в МанУтд си беше късмета на баш селянина. По-добър няма да стане, на него му е в кръвта да е ленив!Още година-две в звезден отбор и ше го шитнат в Бешикташ. Той е конкретен пример за надвит масраф!

2

Анонимен

преди 13 години

ха ха това беше готино

1

булгаришен поетишен

преди 13 години

БАРБАРИНА,БАРБАРИНА,ДОБРЕ ЧЕ ЧИЧКО АЛЕКС ТВОЙТО НЕЖНО ТЯЛО МИНА И ПЛАТИ ТОЙ ЛИРИ ЗА СЕДМИНА,ЗА ДА МОЖЕ МИЛА БАРБАРИНА ТИ БАЛЕТ ДА СИ И ГРАЕШ И ЗА ОТБОРА ДА НЕХАЕШ,НО ПРОДЪЛЖАВАЙ ЧИЧКО АЛЕКС НЕЖНО ДА ОБГРИЖВАШ,ЗАЩОТО ЩЕ ТИ СЕ НАЛОЖИ ПАК В ПИРИН ТИ ДА ТИЧКАШ