328

Живеещ

преди 13 години

Не искам да оцелявам, искам да живея!

327

plovdiv

преди 13 години

Обява в Бюрото по труда- търсят се селскостопански работници за Дания. Изисквания-висше образование, английски език.. Осигуряваме палатки за спане!?!Това го прочетох преди няколко месеца. Не е майтап.Емигрирайте , ако искате..

326

123

преди 13 години

ЕМИГРИРАЙТЕ!

325

Да!

преди 13 години

Този *** дразни с наглостта си.

324

с болка

преди 13 години

Ще дойде ли ден някой да влезе в затвор за ограбването и духовното опустошение на българската нация.

323

Дени

преди 13 години

Това би трябвало да го кажат гражданите на държавата ,оценките се пишат от тях.! Нагло изказване !

322

328

преди 13 години

ами това никога нема да стане 1 те са повече 2 те са по силни 3 всички са на теьна страна 5 ние сме си виновни те са по малко виновни 6 без теь сме за никаде нема кои да чисти не че сеа е чисто но фактите говор

321

plovdiv

преди 13 години

Стефче, не се нагърбвай с вината, че ти си избрала тези ***. Когато ти се предлагат пет ***, просто нямаш избор! Изборът ни отдавна е предопределен. Оцеляваме, въпреки управлението. Това целят - да се чувстваме виновни. За какво - че някой друг краде ли? Няма логика..

320

истина

преди 13 години

а така ами сега накиде с този потъваме но скои да го заменим а сега де оглеждаме се === и то нема можещи те избегали отдавна така ами сега сега пусуваите *** турците и оше некои пък може да ви олекне но едвали с празна глава накъде сме се запътили като живеем с миналото =====

319

mell

преди 13 години

G-n Borisov, Sofia ne e Balgaria.....!!!!!! Napravihme tova V Sofia...napravihme onova v Sofia ..bla bla bla...a po-natatuk ? drugata Balgaria kakvo ????

318

Стефка

преди 13 години

и аз ...

317

Стефка

преди 13 години

Ние не ги намираме,просто всички сме такива бабаити.Те не са някакво изключение а представителна извадка..Ние си ги избрахме и ние си ги търпим.Нищо няма да се промени

316

Анонимен

преди 13 години

Ще гласувам за този кой то изтрепе *** или ги пресели някъде траино

315

Анонимен

преди 13 години

цитат: Чувството за оцеляване на българина е голямо!не, чувстото на самовлюбеност и неповторимост и самочувствието на Бай *** е много голямо. оттук идват и проблемите и неповторимата му вяра в утопии и измислици.той Бай *** сам самичък си ги вярва, но това му е напълно достатъчно.

314

Анонимен

преди 13 години

Чувството за оцеляване на българина е голямо! Защото българина е една плашлива овца и си живее със своето овчедушие и си избра овчар/чобанин/ с овча мисъл.

313

ТЪЙ ЛИ ?

преди 13 години

Премиерът отказа да отговаря на въпроси за евентуално поскъпване на строителството на автомагистрала "Тракия" и за намаляването на средства от ЕК по програма ИСПА.Е КАК ДА ОТГОВОРИ - ЧЕ ТРЯБВА ПО ГОЛЕМИ КОМИСИОННИ ПОД МАСАТА. ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ЕК НЯМА ДА СЕ СЪГЛАСИ ДА СЕ НАДУВАТ ЦЕНИ. Е ЩЕ СТРОИМ С ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА - ПЪК ДОКЪДЕТО СТИГНАТ, НАЙ-ВАЖНОТО В ДЪРЖАВАТА Е ДА СЕ СТРОЯТ МАГИСТРАЛИ.ДА СА НИ ЧЕСТИТИ. НА ЗИМА ЩЕ ЯДЕМ АСФАЛТ ....

312

Анонимен

преди 13 години

Прав си Бойко "Българите имат здраво чувство за съхранение", те никога не излизат на бунт , на въстание, стачка и т.н. Ракииката, мезето и така от векове.

311

срам

преди 13 години

Срамувам се ,че начело на държавата е човек с криминално минало и профан по отношение управлението на държавата.Срамувам се от медийте в българия,който са готови за жълти стотинки да продадът родината си.Срамувам се ч, позволих с гласа си да ме управляват бандити и плутократи!!!

310

мутра

преди 13 години

Ей, този няма и капка срам. Двамата с Цветелина се налапаха на гърба на този народ и сега ще разправя за чувство за оцеляване...........отврат. Къде ги намираме най-големите *** да управляват тази държава.

309

Анонимен

преди 13 години

Не говорели много, а действали - хахахахахах. Тоя съвсем ни мисли за ***. И каква е тая оценка отличен?!?! Още помня миналата година, когато зимата ни изненада към 20-ти декември, 3 дни не можаха да се оправят със снега...такова нещо не бях виждала при нито един друг кмет. Да си взима кметицата в частната си фирма (на жена му), да й пишат там отлични, а не на наш гръб!