6

94372

преди 13 години

,,,,Целта на промяната на Закона за здравното осигуряване е да се гарантира невъзможността средствата, събрани от здравно-осигурителните вноски на българските граждани, заплащани от тях по трудов договор, както и от работодателите и самоосигуряващите се лица, да бъдат използвани извън системата на здравеопазването в Република България.,,,,Това няма никакъв смисъл в държава, в която законите не спазват от никого! И какво ще се случи на това правителство, което не спази този закон? Затвор? Ха-ха

5

Убит

преди 13 години

Българо - убийци !

4

бакал

преди 13 години

Пий си лекарствата. Бълнуваш.

3

Елф

преди 13 години

Здравна каса,БЛС,Мед.одит,РИОКОЗ,Бордове на директори,Министерство на здравеопазване,Министерство на финанси и кой ли не-Посредници без смисъл между лекаря и пациента!

2

Анонимен

преди 13 години

Нужно е да се правят колкото се може по- големи абсурди за да може истинската цел- задлъжняването на държавата и минаването и под пълния контрол на банките да мине незабеязано. "Предстои народните представители да ратифицират и Споразумението за заем между Република България и Банка Кредитанщалт фюр Видерауфбау - Франкфурт на Майн (KfW), проект Техническа инфраструктура 2010-2013. "

1

аре стига бе

преди 13 години

,,,,Целта на промяната на Закона за здравното осигуряване е да се гарантира невъзможността средствата, събрани от здравно-осигурителните вноски на българските граждани, заплащани от тях по трудов договор, както и от работодателите и самоосигуряващите се лица, да бъдат използвани извън системата на здравеопазването в Република България.,,,,**************Защо трябва нов закон да пази самия закон?