76

до 78

преди 13 години

За съжаление не си разбрал сравнението. Ще ти го обясня по-просто. Мислиш ли, че тия от ЕС ще ни дадат пари, възможност и нови технологии за да излеземе и ние на пазара и да ги конкурираме ?!

75

Анонимен

преди 13 години

Смъртен грях е да лъжеш и да даваш обещания които не можеш да изпълниш!За справка: "до края месец май ако има криза в България, ще си подам оставката"

74

Анонимен

преди 13 години

Аз пък си мислех че Дянката викаше че кризата е свършила, защо ли?И то още през месец май, заедно с неговата оставка.

73

Анонимен

преди 13 години

Ами аз да питам дали България се нуждае от такива като тоя екземпляр?

72

Know how

преди 13 години

Дянков, кризата ще свърши когато големите икономики върнат обратно производството на стоки в собствените си държави, продадени на Китай преди години, заради по-високи печалби.

71

Кирил Софийски

преди 13 години

Еврозоната се нуждае от България точно толкова ,колкото България се нуждае от твоита особа! Тълкувай си го както искаш. Но след теб и хора като теб ,Станишев , Симо сакса и Духан, България нищо хубаво не я очаква.Тече с пълна сила *** и профанизация на населението което е останало.

70

kireza

преди 13 години

Когато поставям знак за равенство между бандит и бизнесмен нямам в предвид хората с по едно магазинче,такова нещо(с малко късмет)може да се постигне,макар че без данъчна измама е трудно достижимо.Имах в предвид тези,които имаха по 200-250 лв.заплати по татово време а след 1990 година се оказаха милионери.Икономист съм бил цял живот и зная че с честен труд такова е невъзможно.Те мамеха и убиваха за да станат милионери!!!!1

69

до 73

преди 13 години

Това още веднъж доказва, че си е техен човек и играе по свирката им. На кой пък си мислиш, че е СНН ?!

68

Анонимен

преди 13 години

Вие, докато си плюете по форумите хората правят пари и си живеят живота. Вместо да се оплаквате, напрегнете си малко мозъка, седнете си на *** и създайте нещо, което да ви оправи живота.

67

Анонимен

преди 13 години

Клоун, клоун, ама го дават по CNN, нали? Що не дадат по CNN Орешарски или Станишката? Или Гоцко например?

66

АС

преди 13 години

"Сега, след като финансовите министри от ЕС бързо намериха решение за ирландската криза, време е да се насочи вниманието към Португалия и Испания, да започне подготовка за спасителен план, ако Португалия изпадне в трудна ситуация, смята Симеон Дянков, цитиран от БТА. Изпреварващото планиране ще успокои пазарите, добави той."Точно тук е грешката !С такива мерки само ще "отворят апетита" на спекулантите! Нужно е реално подсилване на икономиката ,а не "аспиринчета"!Трябва да се елиминира огнището!

65

ЦВЕТИ

преди 13 години

НЕ ,НА РЕПУБЛИКАНСКАТА ИКОНОМИЧЕСКА ДИКТАТУРА ! НЕ , НА МУТРИТЕ ! ОСТАВКА ЗА ПРЕСТЪПНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ ! ДА СПРЕМ РЕПУБЛИКАНСКИЯ ЕКСПЕРИМЕНТ,КОЙТО ИЗНАСИЛИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ !

64

1707

преди 13 години

Какво е ЕС ? Значи аз имам магазин за хр. стоки в квартала и ви давам на вас от добро сърце пари да си откриете и вие такива магазини до мене и да ме конкурирате . Това възможно ли е?!

63

kireza

преди 13 години

Дянкоооов,прав си европедофилите се нуждаят от нас,особенно от такива като тебе,които въобще са забравили основното в учението на Христос"Обичай ближният си" и стоварваш бремето само върху най-бедните!!!Защо ли?Колко ти обещаха бандитите,наричащи себе си "бизнесмени" за да затриеш от лицето на България 70% от народа й,защото толкова са най-бедните!В Америка май са те направили еретик,щом мразиш толкова много бедните и не спазваш основната божа заповед?????

62

None

преди 13 години

незнам кой кога и какво ще промени , но ние си осаваме същите даже и май по-бедни. но ако наистина искате да промените живота си заповядайте на този адрес tendollarclick/index.php?ref=brego007 тук се изкарват пари - сигурно

61

Донев

преди 13 години

Прави ми впечатление, че продължаваме да обръщаме внимание на този човек. А не трябва.

60

тома неверни

преди 13 години

нека го кажа така-точно толкова,колкота Родината ни имаше нужда точно толкова,има нужда еврозоната ,от нас.навремето,в разговор с приятели казах,че не ЕС ще промени нас,а ние ще променим ЕС-за жалост излязах прав

59

Време е !

преди 13 години

Най - после. Крайно време беше да помогнем на страните от еврозоната. Нашата загриженост за Португалия и Испания ще бъде оценена от САЩ. Мисля, че тези две страни няма да стигнат до фалит след като ние се заемем с тях. Ако страните от ЕС правеха това което ние правим, те до сега щяха да са излезли от кризата на два пъти и месечният доход на човек да е по 90 евро.В замяна ние не искаме повече от това , те да се научат да скандират на български език "Да живее ГЕРБ", или " Браво Боко".

58

123

преди 13 години

Господин Дянков! Говорите си и си вярватее безмислици! Господин Дянков!

57

марко

преди 13 години

абе тоя е един *** егати КРЕТЕНА