167

rert

преди 13 години

А А А АА, не бях аз, --} Той беше..... изплачка Р.путкоф. Де тояга де... сичко ще си спомните ама

166

Анонимен

преди 13 години

напълно съм съгласен с 172!!!

165

Анонимен

преди 13 години

Абе, червените! ГЕРБ може да са същите,ама първо ще им помогнем да ви пратят в историята барабар с ДПС,пък после ще видим кво да ги правим. А другаря Петков да не се държи като наскоро прибрал се емигрант. Помним го и много неща знаем.

164

До дупедавците

преди 13 години

Абе този комунист, няма да престане да се появява.Защо ДНЕС въобще го пуска. Сигурно се финансира от БСП.Е и какво като им лижете задниците на БСП -- ще ви изпръхне езика, това ще е резултата.

163

??!

преди 13 години

За такива като Р.ПЕТКОВ народа е казал,ХЕМ НАСРАНО ,ХЕМ ГОЛЯМО.

162

Анонимен

преди 13 години

всички са в кюпа! и румен и румборак и всички! стига се правихте на *** че вече ми се гади от вас1 много за замузен го взехте тоя народ само се оправдавате *** исегашните сте такива!! знам ви далаверите ама не е затука!

161

Радо

преди 13 години

точно този незнам как ще ги издуха,той смъри от километри

160

вятър

преди 13 години

Време е вече да издухам герберчоските,много се размирисаха?

159

Анонимен

преди 13 години

Обърнал се Румбата назад а нещо му смърди, и веднага се запитал. Ох кои ми *** в гащите?

158

razz

преди 13 години

Две глутници червени кучета ,поклонници на тошо , привърженици на проектите на Империята на злото, се бият , хапят , ръфат , надлъгват, мамят , заблуждават, демагогстват за ..ВЛАСТТА ..в нещастна България.." Едната шайка е от ГЕРБ и Атака , а другата -БКП/БСП/ и ДПС...Предвождани от гейове , тикви , мутанти от ДС , те водят ЛИЧНА , а не идейна борба за власт ..Една тълпа от селски хитреци се опитва пак, да заблуждава цял един народ ..Това е положението , засега )) ":Р

157

Анонимен

преди 13 години

Информация, дезинформация, контрадезинформация ... Резултатът е 21 години все същото, без информация. Между другото и преди тези 21 "демократични" години беше същото от гледна точка липсата на информация. И след нови 21 години ще бъде същото с крадливата партокрация. Просто, хванаха цаката на българина - всезнайко, андрешковски тип, а който го напипа, го премята по най-елементарен начин. Дожалява ми като чета мненията по форумите. Тече форумна "гражданска" война, а тарикатите продължават с доограбването на държавата. С активно съдействие от страна на медиите. Както се казва имаме новина - информация, дезинформация, контрадезинформация! Чудничко!

156

Анонимен

преди 13 години

Румен Петков е винаги прав, дори когато пикae!

155

Анонимен

преди 13 години

Тази сутрин е Запалката . утре-В Танов, после - Цецко Силната Воля- всеки ден по едно кокалче на глутницата.Да лаят един срещу друг,да дъвчат и дасе плюят ! И така всеки ден, всеки месец, всяка година - вече20! Абе, обърнете се назад и вижте пропилените си години! Досега нищо не направихте, че отсега нататък ли ? Няма ли поне едно нещо ,което да винакара да гледате в една посока ? Ама изглежда Самуилова работа-много са кьорчовците!

154

Анонимен

преди 13 години

След такъв скандал се чудя. Как има хора да гласуват за Румен Петков, Как Танов е все още шеф на митницата, Как Цветанов е вътрешен министър. Гнусна ченгесарска кампания. После съдът им е виновен. Единият знае за текущи разработки, а е само депутат. Другия забравил да поиска запазване на СРС, като предвидливо си ги е откопирал вероятно. Третият рекетира втория за да оплюе първия.

153

Анонимен

преди 13 години

Ако искаш да направим както Тодор Живков е направил - да се наемат историци, които да напишат нова ХУБАВА биография на Бойко Борисов. Например да се каже че е бил десидент, или нещо такова преди 10-ти, а след това е бил един честен трудоблябив бизнесмен в сферата на производстото, и тези лица Пашата, Петров, хората от *** никога не ги е виждал. Ако може и да се изтрие ,че е бил доверено лице на Царя също няма да е лошо, я и това с Тодор Живков да се заличи завинаги.. Тогава вече ще имаме образцов мин. председател, дето може смело да ни води към Европа.

152

Анонимен

преди 13 години

Когато наркотрафикът-а в случая производство и износ на амфетамини,е съгласуван с политици и правителство,логично е по границите този износ да бъде протежиран-със заповед.Заначи,че всички,работещи на митниците "прикриват" наркотрафик,а Галеви са невинни,защото машинката а печатане на пари трябва да функционира!

151

Анонимен

преди 13 години

мнозина в Русе са виждали Танов кьоркютук пиян, за да знаят, че няма как да го вземаш насериозно, както се казва ***, ***, че чак подгънат

150

Куйович

преди 13 години

Муйович да слезне от трибуната!

149

Даскал

преди 13 години

Тия където пишат на латиница са ***. Просто им скривайте коментарите

148

Sviro

преди 13 години

Процеса не е лек. Важно, е че се движим в правилната посока. Коалициите както се видя са погубни за България.Стига нападки и цитати на неща който не са доказани. Нека расъждаме трезво.Воят който надъгнаха червените барони не успя, дори ги компроменира. Дори и те разбраха това. Не случайно загърбиха БСП и залюбиха АБВ.Защото те без парите на ЕС не могат да живеят(трябва им друга визия), за да не им ги секнат. Тоест те искат отново да поскат.Датака, че от тък на татък ще се толерира Гоце.