15

Rocco Siffredi

преди 13 години

амбреажът си е долен ляв ***!

14

Milano

преди 13 години

I s tia SLADURANI we se ra3rewat newata kakto s Pavaroti, Rosi i mn. drudi i3vestni li4nosti v Italia - we dadat na darjavata 1/5 ot tova koeto daljat i te we sa dovolni i v kasata na darjavata we ima pari4ki

13

селчо

преди 13 години

Аз да укрия 400 милиона, пък нека ме съдят после

12

Анонимен

преди 13 години

Американският актьор Уебсли Снайпс влиза за три години в затвора за това,че не си е платил данъците през 1999-2001год.Ако искаме обществото ни да се развива трябва да направим така,че законите да са за всички!Недосегаемите до един в затвора,ако не са плащали всичките си задължения към държавата!

11

Слисан!

преди 13 години

Тц тц тц...Абе, да не са се консултирали със Станишев? Или Мургина е станала дизайнер??

10

eeeeee

преди 13 години

Айде номера сега .........

9

ui4o

преди 13 години

А бе то всеки укрива данъци, да му мисли този когото хванат

8

Анонимен

преди 13 години

Да питам,сега това полицейщина ли е,натиск на правителството ли е,или нормални действия на правителството за защита на обществото от финансов бандитизъм?!Защото у нас желанието на ГЕРБ да въдвори финансов ред и дисциплина се представя като полицейщина и своеволие!Тия мантри се хвърлят в публичното пространство от партийните лидери,което на мен ми говори-изберете ни и отново ще осигурим финансов хаос и възможност за източване,а после съдебна и политическа зашита!

7

момче ме хвана

преди 13 години

На едното момче гащите му много накъсани бе!

6

Анонимен

преди 13 години

Това семейство ,никога няма да го осъдят.Не познавате италианското правосъдие.Делото ще се точи 20-25 години .И накрая нищо .Щом Берлускони е съден над 20 пъти и не е в затвора ,си представете за какво става дума .А прокурора ,ще си направи малко слава и ще я пратят някъде другаде ,да се пъчи .

5

Анонимен

преди 13 години

Въпреки че компанията е в Люксембург, тя се управлявала от Италия, но приходите й били облагани с данъци според люксембургското законодателство. Данъчните нищо не могат да направят. И Люксембург и Италия са членове на ЕС, значи всеки може да основе компания и да плати данъци където си поиска.

4

електорат

преди 13 години

Това не е вярно !! от нашите крадци по-големи няма!!. Важното е да не те хванат !!

3

Анонимен

преди 13 години

ах миличките ми те сладурани

2

Black Beard

преди 13 години

Добре ще е да направят нова колекция раирани костюми. Ще им трябват.

1

GLEN

преди 13 години

Ще ги осъдят на кукуво лято!