591

Уотсън

преди 13 години

"Докторче" , да Ви е позната латинската поговорка: "Докторе излекувай себе си!" или във кръчмарската академия тази дисциплина не се изъчава?Знаете ли поне каква е разликата между риванол и бутанол?

590

до Palqcho

преди 13 години

Kaкъв запек бе брато, тоя на снимката направо си се е насрал.

589

МВР

преди 13 години

Тоя Румен Петков е рядко нахален и нагъл тип. Цяла България знае, че е мафиот и въпреки това продължава да съществува в политиката. И после как няма да сме държава на абсурдите?

588

Уотсън

преди 13 години

Те тоя му признавам, че е диагностик. Поставя диагноза по снимков материал.Аферим!

587

Уотсън

преди 13 години

Вие да не сте баба Кера на Хитър Петър половинката?То и тя не е ходила на училище, ама знае, че България се пише с ГЛАВНА буква.

586

Уотсън

преди 13 години

Приятелю, а къде се вписвате в картинката с Вашето прозвище "Хиксака"?

585

кера

преди 13 години

Учудвам се.Ако това същество е човек,в което не вярвам,как може да живее на този свят.Не чувства ли,не вижда ли ,че цяла българия го ненавижда и му се присмива!

584

anonimen

преди 13 години

kak moje Evropa da ni ima doverie ,,tova koeto nabliudavame prez posledno vreme e razpraviq mejdu mafioti,vkaraxa Traktora v aresta sega toi im go vra6ta,posle te pak izkarvat kerlivi rizi,toi pak 6te izkara tqxnite,i xorata vmesto da gledat qe ne6to se opravq v taq darjava 6te nabliudavat gansterski razpravii

583

Palqcho

преди 13 години

Не се смейте , човекът на снимката има запек. :)))

582

до 592

преди 13 години

Не, няма да ти дадат плевенско жителство. Защото на пикаещия в шалдарваните румен петков родиделите са от селата , единия от с. Койловци , а другия от с. Оряховица. Така че или койловско жителство или оряховско може да вземеш .

581

Анонимен

преди 13 години

Много нагъл тоз ей, истински комунист е........................нали вие, другари измислихте политическата полиция - 6-то ?!? А сега наричате другите шестаци?!?!?!Цецо е бил студент ,като бихме шута на член 1-ви, ама сгрешихме , че вас оставихме....

580

Анонимен

преди 13 години

Интересно кой ще е следващия проект на ДС който ще ни "спасява" .....?

579

za 586

преди 13 години

Абе има и по -гнусни.............социален министър с дрешки за 5 000 евро в страна, където хората умират от бедност

578

Who cares

преди 13 години

"Бойко Борисов ще спаси страната ни от Червеното заразно зло. "- Той самия се гордее че е бил член на БКП така че изказването ти нещо издиша.

577

Аз

преди 13 години

Ако се изпикая в някой шадраван, ще ми дадат ли плевенско жителство?

576

до 588

преди 13 години

И сегашните и предните и по-предните са все хора на ДС и БКП и защитават единствено олигархията!

575

темида

преди 13 години

До преди 9сеп. 1944г. повечето комунисти и ремсисти бяха прости селяни на който родителите , бяха овчари. Сега какво стана , овчарите да викат на други овчари . Голяма наглост ейййй.

574

Анонимен

преди 13 години

Колко е щастлив другаря Петков /от снимката/ сигурно пак се изпикал в поредния шадраван и не му се налагало да дърпа ръчката за водата в тоалетната. Извод: колко малко е нужно на едно пиянде да е щастлив: да има пари за да си пие на воля и да не дърпа ръчката за водата в тоалетната.

573

Анонимен

преди 13 години

Бойко Борисов ще спаси страната ни от Червеното заразно зло.

572

До 583

преди 13 години

Не съм милиционер, а съм лекар, но това няма значение, важното е, че кумоноидите вече са пътници. На следващите избори от 100 год. партия ще остане един раздрънкан файтон хора. Това е положението, ако щете да си биете г-зо у тавано пак няма да ви помогне.