39

DIAMOND

преди 13 години

Ами криминализирано е,но се води с ниска степен на обществена опасност (по т.1 става дума) иначе е форма на вина "пряк умисъл' :))))

38

anon

преди 13 години

ДА живеят българските съдии!!!!!!!!!

37

DIAMOND

преди 13 години

С 2 думи-Около година пробация с двете задължителни мерки или 3-6 месеца затвор отложени по чл.66 с 3 години и глоба от 100-300 лв ;) Ей тва ще му се случи на "човечеца" :)))

36

Анонимен

преди 13 години

хахаха- при тия "наказания" могат да го хванат още 104 пъти. Със сигурност няма да го хванат само ако е в затвора и наказанието да бъде от сутрин до вечер писане : "след 10 години като ме пуснат, няма да карам пил"

35

DIAMOND

преди 13 години

Чл. 343г. (Нов - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) Във всички случаи на чл. 343 , 343а ,343б и чл. 343в, ал. 1 съдът постановява и лишаване от право по чл. 37, т. 7 и можеда постанови лишаване от право по т. 6.

34

DIAMOND

преди 13 години

Чл. 343б. (Нов - ДВ, бр. 28 от 1982 г., изм., бр. 50 от 1995 г.) (1) Койтоуправлява моторно превозно средство с концентрация на алкохол в кръвта си над 1,2на хиляда, установено по надлежния ред, се наказва с лишаване от свобода до еднагодина.(2) Който управлява моторно превозно средство с концентрация на алкохол вкръвта си над 0,5 на хиляда, установено по надлежния ред, след като е осъден свлязла в сила присъда за деянието по ал. 1, се наказва с лишаване от свобода до двегодини и с глоба

33

Анонимен

преди 13 години

сега му дайте 50 кинта за награда, щом от такива тежки наказания не си взема поука!

32

Защитник на BG

преди 13 години

Естествено Софийският районен съд няма никаква вина, че човека иска да кандидатства в книгата на рекордите "Гинес" за най-упорит BG пиян водач на МПС. Хвала на таквиз държавни органи, че всячески подпомагат прославата на България в Европа. Утре ще се появи и рекордьор с най-много "висящи" дела на свобода. А в други ден и съдия с най-голяма разлика между получено и похарчено, естествено в полза на похарченото. Иначе животът си тече нормално!

31

Krasimir

преди 13 години

Съгласен съм с теб, но като предизвика инцидент и убие чеовек, искам доживотен тъмничен затвор.

30

язък

преди 13 години

Жалко,че не се е размазал в някое дърво,че да не застрашава другите! Види се утрепката няма да се промени!

29

Анонимен

преди 13 години

явно го чакат да утрепе някой ама и тогава не е гаранция че ще го вкарат в затвора.това си е чист рецидивист и мястото му не е зад волана а зад решетките

28

botsos

преди 13 години

Ето това се нарича ***. Не трябва да му взимат книжката - да му я оставят, че даже и да не го глобяват! Трябва да го наградят... със 10 години затвор и обществено полезен труд по 18 часа на ден, та да му се разбие здравенцето. И седващия път като се напие, *** преди да е успял да се качи в колата! Изверг!

27

Анонимен

преди 13 години

И каква е ползата за обществото, като го хващат - никаква? И в същия ред на мисли, за какво плащаме от нашите данъци заплати на КАТ и на съдии?

26

Анонимен

преди 13 години

тоя тулски и ония - българин си такива ги плещят

25

Анонимен

преди 13 години

Ако беше в USA такива като теб и героя в статията до сега щяха да бъдат прочетена книга в някой затвор знаете от кого и с какво...

24

...ski

преди 13 години

абе как може всеки път когато си напънеш мозъка да излизат само глупости, бе! К'ъв човек си ти?

23

гробаря

преди 13 години

Достатъчно е веднъж да стане. Само че веднъж като убие, връщане назад няма.

22

X

преди 13 години

Тебе всеки те знае ,че си социопат и с обратен...волан.

21

tulski

преди 13 години

Щом човека си кара добре и не предизвиква инциденти, какво лошо, че бил пил.Аз всеки ден така си карам.

20

пипс

преди 13 години

Не ти ев иновна колата, тя не шофира сама (но вече правят и такива - пази боже!). Има и друг начин МВР да се справи с тоя синковец? Ето го: Да се зачисли към нелицензиран цех за производство на алкохол и ако види какви ментета правят някои далавераджии по света, ще откаже алкохола, дори с топ да го карат да пие? (аз затова си купувам само известни марки). Сле два месеца в такъв цех, мисля че ще стане моден плакат на МВР за образцово шофиране.