20

Йорго

преди 13 години

до 8 - ия ден /4/ - Прав сте - предполагам, че от *Контактмюзик* са го интервюирали и той така е ОТГОВОРИЛ ---- Това не означава, че той се самопоканва, както са *изтълкували* изказването му ---- Той наистина е един голям певец, задържайки се на високо ниво години наред ---- Аз лично харесвам всичките му песни, но най-много *Зелените поля край моя роден дом* - слушам я и си представям великолепна природа

19

автора

преди 13 години

Да се обръщаш към хората на "Шефеее" е турцизъм ,който издава ограниченост и ниска интелигентност, довела до поддаване на ориенталски влияния !

18

До автора

преди 13 години

Шефеее,Том Джоунс няма нужда да се натиска на когото и да било,напротив,на него и до ден-днешен му се натискат!А ти натисни някой и друг клавиш на компа и прочети повече за него,тъкмо ще се просветиш малко!

17

:-O

преди 13 години

Изключително съм развълнуван от новината - искам да ме поканят да си го преместя в другия крачол на сватбата !

16

8-ия ден

преди 13 години

Не ги е крал, нали ?Не е луд който яде баницата, а който му я дава...А и няма безплатен обяд...Който и да пее - ще му платят - това е кралска сватба, а не на някоя мутра....

15

ined

преди 13 години

Ще му повярвам ако пее безплатно, ама след като гушна 3 милиона лири хонорар на "благотворителния" концерт на Червения кръст в Монако, по-близо съм до идеята че се НАТИСКА най-вече за парите които ще получи ако пее на сватбата.

14

Анонимен

преди 13 години

като е толкова голям роялист,защо не пя на дедовата калина на сватбата? или дедо още не беше изсякъл дърветата ,да може да му плати?

13

мунчо

преди 13 години

Да нямаш напредвид Шер,Лили Иванова и Дънкан Маклауд????

12

оная с косата

преди 13 години

Знаещ кога човек не остарява, нали ?

11

Анонимен

преди 13 години

Закъсня, Томеее, закъсня! Наша Лили получи вече депеша да опее собитието!

10

8-иа ден

преди 13 години

Допускам, че ще поканят сър Елтън Джон - той беше приятел на Даяна, а и за нея ,след трагичната смърт на Даяна, Елтън Джон и Бърни Топин написват нова версия на песента си Candle in the Wind (написана в оригинал в памет на Мерилин Монро). Джон изпълнява песента на погребението на принцесата и Candle in the Wind 1997 се превръща в един от най-продаваните сингли на всички времена...

9

333

преди 13 години

Голям си специалист ,за да врачуваш по написаното в този кенефен формат.

8

Gnuscho75

преди 13 години

Да попее, че скоро ще търсят кой да му пее на него на погребението.

7

Анонимен

преди 13 години

Жалка картинка са бивши величия, пропуснали момента да слязат от сцената

6

Rich Forester

преди 13 години

Zaboliq me glavata da gi cheta tezi golemi i malki bukvi

5

Анонимен

преди 13 години

Лумпи,дразнят те богатите, а :))))Това е сигурен знак, че ще си умреш като голтак!!! :)))

4

8-ия ден

преди 13 години

"Ако ме поканят на сватбата, с удоволствие ще отида и ще изпея няколко песни"Пак уличен език - НАТИСКА !Много е вулгарно и супер просташко такъв израз за певец като Том Джоунс, списващия !Не че му е необходимо твоето уважение, а ТИ му го дължиш !

3

мунчо

преди 13 години

Ако искаш някой да ти прочете коментара,пиши на кирилица.

2

ехе

преди 13 години

Бе има готин глас *** е *** подмазвача.И на кого му пука,че некъв си *** щял да се жени?На никой.Аре стига сте ни занимавали с проблемите на богатите.

1

Momchil

преди 13 години

А колко е остарял, просто не е истина. Гадно нещо е старостта, но ... май това е единствения начин да поживеем по-дълго. Иначе Том Джоунс е наистина голям певец!