81

anonimen

преди 13 години

ami trqbva li da im davame li4nite si danni i drugi podrobnosti ami nali tova be6e protivozakonno

80

anonimen

преди 13 години

da vidim kak 6te gi pusnat onezi s ka6tite s golemite dovari i dali 6te gi globqt 120lv xa,xa,tova e porednata prostotiq koqto mojaxa da izmislqt

79

Случаен

преди 13 години

Преброителите до входната врата. Вътре не. Кой ще ме задължи?

78

Предложение

преди 13 години

Всеки да може с един sms да провери вече легитимиралия се проверител дали е такъв наистина. Едва тогава да го пусне вкъщи. Но сигурно ще кажат, че ще струва скъпо на държавата. И пак няма гаранция. За преброители ще се кандидатират всякакви. Няма сигурност какви са намеренията им. Да измислят друг начин, не и в дома ни!

77

Храст

преди 13 години

Какво да им кажа на преброителите, като от всякаква пропаганда и аз самият не знам вече какъв *** съм.

76

an

преди 13 години

TOVA PREBROQVANE E SAS CEL. AKO STE 4ULI ZA PLANA RAN-AT, ZNA4I ZNAETE ZA KAKVO STAVA DUMA. PO TOZI PLAN SE RABOTO VE4E 21 GODINI. SPORED NEGO V MUTRESTANIQ TRQBVA DA OSTANAT, NE POVE4E OT 4 MILIONA MAIMUNI. GENOCIDA KOITO PROVEJDAHA I PROVEJDAT VSI4KI PRAVITELSTVA, E TO4NO SAS TAZI CEL. USPQHA DA NI NAPRAVQT BEDNQCI. USPQHA DA NI NAPRAVQT BEZRABOTNI. GOLQMA 4AST OT NASELENIETO VE4E NNQMAT I SOBSTVEN DOM. UNI6TOJIHA VSI4KO KOETO OSIGURQVA6E PREPITANIE NA HORATA. VSI4KI KADARNI MLADI IZBQGAHA.

75

С ДОМОУПРАВИТЕЛЯ

преди 13 години

Преброителят да бъде придружаван задължително от домоуправителя, койда да е записал и проверил всичките му данни. Иначе не трябва да допускаме хора в дома си. Това е за блоковете. В останалите случаи може да се обмисли. Но не и така: звънят- отваряш- отговаряш чинно на всякакви лични въпроси! А, не! Дано четат тези, които трябва!

74

ъ

преди 13 години

Аз съм инструктирал близките си изобщо да не казват, че съществувам. Тази държава трябва да разбере, че ние младите вече ни няма и да не си правят сметката с нас. Нито лев на ***! (в моя случай нито евро).

73

Не е за кумисолюбци

преди 13 години

Моля, тюркоманите, татароманите, монголоманите, манджуроманите и всекакви поддържници на азиатщината да не го четат. Че току виж от яд наистина очичките им се дръпнат и крачетата им се изкривят, пък и за кобилешко мляко ще питат и ще си дзаприличат на манджуромонголо прабългарски чукундури.

72

!?!?!

преди 13 години

Да, госпожо, просто погрешно натиснат клавиш! Благодаря!

71

tulski

преди 13 години

Интересно, как ще броят ***. Голяма част нямат адресна регистрация, а някои и документи. А със 120 лв, как ще ги глобят, че не мога да се сетя.

70

Az

преди 13 години

Ще ме бреброят, ако им отворя :)))

69

Анонимен

преди 13 години

Предлагам да бойкотираме преброяването.Тея го обърнаха на комунизъм.Глоби.А в затвора няма ли да вкарвате?

68

Анонимен

преди 13 години

Може и да се налага преброяването, но да бъдат така добри да изготвят СПЕЦИАЛНИ ЛЕГИТИМАЦИИ на всички преброители и широко да се информират гражданите как ще изглеждат тези легитимации. И да не могат да се фалшифицират. Иначе наистина е опасно да пускаш непознати в дома си. Като знаем колко лесно отнемат жилища от възрастни хора и не само от тях.Не може ли всеки сам да отиде в полицията или др. държавна институция и да декларира необходимите данни?Че то и вкъщи можем да укрием телевизор и човек

67

Анонимен

преди 13 години

Е как ще ме преброят ако съм на работа или пък не си отворя вратата за да не си създавам главоболия с мисли за мошенници и т.н.Или ще си изляза кротко в 7.30 сутринта и ще се прибера към 21.00 .Да дойдат да ме глобят тогава. Егати глупостите.

66

интересно

преди 13 години

Освен преброители статистиката търси и около 7000 контрольори. Тяхната работа е на случаен принцип да посетят повторно вече преброени домакинства и да проверят дали данните са коректни. Заплащането на контрольорите ще е подобно на това на преброителите------------------------------честито, преброяването може даже да ви повтори :D

65

Анонимен

преди 13 години

...сега няма да те изтрият....

64

учителката ти

преди 13 години

неконтрилируемо... може би имахте предвид неконтролируемо ???

63

Домакиня

преди 13 години

Тази тяхна статистика никога не отговаря на истината.Немогат да ни преброят правилно.Почти в всяко семейство има близък който е в чужбина и живеят в чужбина от дълги години ,но се водят че са в България.А за имуществото което описват мисля че няма смисъл,но може би това е политика.За етноса е също защото почти всички *** от махлата сега искат да са турци.Прав беше Тодор ЖИВКОВ когат премахна етноса и в паспорта пишеше българин и това можеби беше най правилния начин,но го примахнаха защо.....

62

хм

преди 13 години

На мен точно на такова ми прилича