31

Анонимен

преди 13 години

Кой продаваше ТЕЦ ове и затваряше блокове в АЕЦ?

30

Анонимен

преди 13 години

Ха познайте кой беше главен дистрибутор на Булгартабак след 1997 година?

29

Анонимен

преди 13 години

Когато новото ни спасително правителство вдигна акциза на цигаритеи вдигна контрабандата на такива в небесата, написах коментар че това е с цел максимално смъкване цената на Булгартабак и подготовка за неговата продажба, едва ли не бях враг на народа.Ето това вече е факт, та мислите ли че след продажбата ще бъдат запазени българските марки цигари произвеждани там?Мислите ли че отново няма да има скрито повишение на цените на цигари.

28

Калин

преди 13 години

Булгартабак е едно от най старите български търговски дружества, гнусното в цялата работа е .. че тези болшевишки мерзавци продължават да злоупотребяват с него!!!!

27

табак

преди 13 години

наѝ-голям интерес има цачева, съпругът и ще лапне голямата комисионна,а след това ще я разпределят, знаете и другите които ще се облажат.

26

Анонимен

преди 13 години

ехоооооооооооооооооо

25

Анонимен

преди 13 години

къде ги скрихте и защо...коментарите?

24

Охранител на народа

преди 13 години

И на всяка цена вън от каквито и да е сделки...приватизационни сделки в Р.Б-я на Цветелинка и Доган, че на народа взе да му писва! Казвам го, давайки си сметка, за това, какво ще струва на това правителство поредната грешна стъпка, въпреки малкото хубави...защото наистина хубавите са малко, но не могат да бъдат отречени...един човек със сигурност пречи много... В.Дянков...за съдебната система няма да говоря...

23

Охранител на народа

преди 13 години

Въпреки всичките ми резерви и критики към това правителство, ако успее Т. Трайков да направи усхешна сделка за Булгаргабак, ще бъде вгорият министър след Плевнелиев, когото ще харесвам в гова правителство. Най - искрено му пожелавам успех! Дано да има усхешни приватизационни сделки, че се нагледахме на неуспешни...няма да ги изреждам...повечето ги знаят всички. Дано не му сложи прът в колелата тъпанарят В.Дянков!!!

22

kk

преди 13 години

Как няма да е оптимист,след като "Булгартабак" ще го купи Цветелинка,а държавата ще й ... п о м а г а!

21

ЕВАЛЛА ,ТРАЙКОВ...

преди 13 години

"БУЛГАРТАБАК" Е ТАЙНАТА КАСИЧКА НА БКП/БСП И ДПС/ДС!ДОКОТО Я ПРОДАВАТЕ ,*** И ОТ ПОЗИТАНО----ЩЕ РЕВАТ ,КАТО МАГАРЕТА.ГЛЕДАЙ САМО ,КЪВ СЕИР И ЦИРК ЩЕ ПАДНЕ.......!

20

ТЮТЮНДЖИЯ

преди 13 години

Само да знаете за каква далавера става въпрос...Тези от горе за *** ли на смятат.Булгартабак е винаги печеливш,но се оправдават нарочно уж че губят и т.н.т.От колко години се мъчат как да си го преватизират ,това е една много апетитна хапка,нямате си напрестава колко тона тютюн се произвежда на година и колко малко получава производителя ,а как и къде го продават какви далавери извършват нашите изкупвачи които са потпомогнати от нашите министри.Товарят тирове и заминават за чужбина.

19

Санди

преди 13 години

Булгартабак няма да се продаде.От там се гушка от много депутати от всички партии.По изключение това може да стане само по нерждането на един човек.Интереса плюс феса сега са важни фактори.

18

наблюдател

преди 13 години

БТ е като въздушните картофи на коча.Вече 20 г.се клатят и се не падат.Ако поне малко се досещате,какви пари падат.Тук всичко е МУЛТАЦИ.

17

Анонимен

преди 13 години

Крайно време е държавата да се разграничи от продажбата на смърт и правенето на пари от това. А след това в правенето на пари от лекуването на раково болни.Сега държавата трябва да вложи всичките пари от тази продажба в адекватното лечение на онкоболните хора в България.

16

skatelite

преди 13 години

До #14 .. и понеже Доган много иска да вземе БТ докато беше 8 години в управлението не го взе .. да няма конфликт на интереси .. МЪДРО .. а казват нямало приказки за пораснали .. Така и никой нищо не извади и срещу Цветелина ... тази мастита банкерка и притежател на 98% от България. Как така един път не я споменахте преди 2 години .. тогава бедна ли е била? каква ли? или дай да хулим пък все нещо ще познаем.

15

Фен от Село

преди 13 години

Трайков оптимист !Аз пък съм песимист ... от всичките тези "стратегически" продажби държавата вече е на загуба стотици милиарди . Булгартабак ще е поредната грозна далавера пред очите на всички ...

14

работещ

преди 13 години

Даа, истината ви боли все пак, червени ***. Само едно уточнение, не сте "Селяни", а *** - нагли, мързеливи и крадливи. Ама няма вече за всички ви, та затова бат ви Бойко ще пуска аванта само на някои от вас.Айде ходи да правиш *** и да лижеш ***.

13

ами оптимист ще е

преди 13 години

Историята с продажбата на Булгартабак е към своя край. Това прогнозират експерти по въпроса, които компетентно и с голяма доза сигурност предвиждат и кои ще са бъдещите приватизатори. Холдингът ще бъде поделен между половинката на Бойко Борисов Цветелина Бориславова от една страна и от друга Ахмед Доган.В битката за тютюневия гигант се разгаряха ред скандали, тиражираха се заплахи с арести и нееднократно се проваляха търгове. Слухове донасяха, че от години се води студена война на тихия фронт за собствеността върху холдинга между ГЕРБ и ДПС. Сега пак имаме новина от върховете на властта, която разкрива тайна сделка между доскорошните непримирими конкуренти.Досега се знаеше, че от дълго време неофициално предприятието е под контрола на Доган и ДПС. Но също така обществена тайна бяха аспирациите на Цветелина към Булгартабак. Уверени във високото си политическо покровителство, и двете страни бяха убедени, че ще спечелят колосалната битка. Накрая обаче се вижда, че силите са били равностойни и здравият икономически разум е надделял.Заинтересовани научават, че протичат регулярни срещи между спецовете на страните, от които излизат с общи мнения за бъдещото управление на тютюневия холдинг.На обществеността вече е почти напълно ясно, че Булгартабак вече е поделен. Очаква се сделката да бъде финализирана след няколко месеца. Но отсега може да се каже, че е налице новата топло договорена връзка между големите доскоро конкуренти управляващи и опозиция от всесилното ДПС.

12

Селянин

преди 13 години

АЙ СТИГА С ТЕЗИ КОМУНИСТИ ВЕ !!!Болен мозък си да знаеш.Комунистите ти били виновни за всичко.То бива да си глупав,ама ти мина всякаква граница.ТУУУУУ аман от философи разбиращи от всичко.