122

уууу

преди 13 години

Рашидов иска да положи и Илийката в мавзолея

121

Анонимен

преди 13 години

Как така "прибрал" части от вратата? В качеството си на какъв? И каво ли още и от къде е "прибрал" другаря Рашидов?

120

Демократ

преди 13 години

Грешка беше, че разрушиха мавзолея.Не може да се зачертне историята и не бива.Не може да се изопачава всичко. Днешните младежи учат измислени истории. Турското робство 5 века, се замени с турско присъствие. Какво ти присъствие с колене ,бесене и потурчване. Отрекоха се хора, които толкова много са дали за България. 21 години само разруха и нищо повече.

119

Лилияна Андреева

преди 13 години

АМИ ТО СЕ ПЕЧЕЛИ И ОТ НАРКОТИЦИ И ОТ ПОРНОГРАФИ И ОТ ФИЛМИ НА УЖАСИТЕ, НО ТОВА НЕ Е ИЗКУСТВО.

118

културна

преди 13 години

Пияндурник. Удобен. За всяка власт.

117

Сивушко

преди 13 години

Висока трудолюбивост и идейност проявява този министър. Вече трябва да очакваме изработването на скулптура на Осман паша, и група еничари. Зер трябва да има и такива. Няма само австрийците да се перчат.Нищо, че Виена е запазена от руските бомбардировки и за това имат паметник, но ако имаха толкова много избити от брата-освободител както у нас едва ли щяха да го имат. Но пък нямат паметник от турската обсада на Виена. Рашидов втурни се натам, така ще блеснеш още повече!

116

Анонимен

преди 13 години

Веждито поне не се срамува да признае открито носталгията си по комунизма. За разлика от съпартийците му, които се опитват да прикрият активното си комунистическо минало.

115

Анджелина

преди 13 години

Къде го слагаш пък ти - Георги Димитров наред с фараоните и боговете:):):):):):):)

114

малоумен

преди 13 години

Ще се организира музей.Един от експонатите ще бъде копие на мавзолея на Георги Димитров.Ако бях по-умен , сигурно и аз нямаше да го разбера това.

113

до хах61

преди 13 години

Така е,демократче,комунистическа глава съм!Само дето" забрави",че другия вариант беше,да се направи ВИП-нужник,та нашенските измислени демократи да демонстрират там "своето омерзение от тоталитаризма"!Нима е лошо!?Лично аз бих си пикал "на шир и длъж" и с кеф ще си плащам индулгенцията за демокрация!Ти,предполагам,би си пикал в гащите,сакън да не оскверниш"вечната и святата"идея!Това е разликата между нас!А кой е комунист и кой не,това са подробности,нали!?Да си жив и здрав!:)))

112

Анонимен

преди 13 години

Вари ги,печи ги-все същите "борци-революционери" си остават.Та всичко Мара втасала-та Министъра ще си строи нов Мавзолей.Вълка козината и мени -но никога нрава си

111

az

преди 13 години

Мавзолея беше първо паметник на историята ни, дали е изкуство или не е друга тема, но първо е паметник на миналото, а разрушаването на исторически паметници е проява на низки страсти на *** народ и дивотия, защо в египет не са си съборили пирамидите? после някакви анти комунисти и анти някакви си там дават акъл, с разрушаване на сгради миналото няма да се изтрие, а ония дето плюят по културни паметници си остават хапльовци с ниска култура

110

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

ДЕМОКРАЦИЯТА РАЗРУШИ НАИ АТРАКТИВНАТА СГРАДА В СОФИЯ.....СЕГА САМО ВРАТАТА ОТ НЕЯ...ЩЕ НИ НАПОМНЯ КАКВИ *** ИЗБИРАМЕ...

109

Анонимен

преди 13 години

Абе кой пуска тия партенки?!

108

qwe

преди 13 години

Аз съм съгласен да направят нов мавзолей с восъчна фигура на Георги Димитров, но ако може фигурата да е направят нагъзена на четри крака със свалени ***, та който го е яд на комунизма, да може да си плати и да я опъне отзад срещу заплащане. А върлите *** ще могат спокойно да му лижат гъзера на Вожда.

107

sako

преди 13 години

Как тоя дебелак с жълтите мустаци стана министър.Всички министри приятни или не са в добра спортна форма,слаби и стегнати Игнатов,Дянков,Цветанов,Плевналиев,Нейков,Трайков, Караджова и т.н . Само двата мазни тумбака с провисналите гуши Рашидов и Божидар развалят пейзажа. Тия двамата са демоде, носители на нещо старо и вмирисано. Бойко отърви се от тях че само гафове правят.

106

баба Хакерка

преди 13 години

Като чета коментарите ми идват няколко мисли:- Българите никога не са си уважавали своята история. И Левски да беше в мавзолея, пак щеше да има *** да го оплюят.- Разрушеното си е разрушено, както почти всичко създадено до 1989г... за голямо съжаление... Ако бяха го направили тогава музей или галерия, разбирам, но...- Не се сбъднаха очакванията на тези дето го разрушиха, че гърците ще последват примера и ще разрушат Партенона, а египтяните - пирамидите, като символи на тоталитарна власт.

105

защото

преди 13 години

Не след много време в София ще има достатъчно подземни паркинги . Така че, гледката ще си я има скоро -))) Хубавото е , че гробницата я няма...

104

Анонимен

преди 13 години

Уж няма пари, а тоя глей с кви глупости се занимава.Следващата стъпка на Веждите е да възстанови бункера на Хитлер.

103

zz

преди 13 години

И в коя по-точно страна на запад от нас има мавзолей с мумия на център на столицата?