141

Елена

преди 13 години

Този град беше хубав. Сега прилича на Илиенци - *** и сергийки навсякъде. Сами са си виновни - то всички мислим на дребно - затова курортите ни приличат на панелни комплекси. И да, закона е всички.

140

Иван

преди 13 години

до шоп: Тези работливите хора ти свалят 3 кожи като отидеш на море.Те много добре знаят че са незаконни но са се надявали ,че като свалят по няколко кожи на туристите с парите може да си купчт закон и да се узаконят.Всичко незаконно под ножа.Работливите хора които отделят от залъка си да устроят с една стая повече децата си чакат с месеци плащат на архитекти вземат разрешителни които плащат и тогава строят.А наглеците от Несебър - има заповед да събори надстройка -той надстроява още 2ет - нагли.

139

Бузинесман

преди 13 години

Строят незаконно, а после пискат! И аз искам да си построя къща в Борисовата градина тогава... Ще я пусна под наем, долу ще направя кебапчийница и така добре ще си живея... за какво да я узаконявам! Пък ако тръгнат да ми я събарят ще направя барикада, зид и тройна охрана! Как ви се струва несебърчани? Съсипахте международно културно наследство, а после пискате!

138

Анонимен

преди 13 години

до 136:Законите важат за всички но се прилагат само върху беззащитните.Какво става с "митничарското село" с хотелите на групировките, примери има хиляди. Няма смисъл да спорим - на всички е пред очите че законите не се прилагат еднакво спрямо всички и не става въпрос само за този случаи.Правото винаги е на страната на силните не зависимо дали са прави или не.

137

не ходя там

преди 13 години

Стария несебър е отвратителен. Със всичките тези сергии, с нахалните викачи за ресторанти които те спират на всяка крачка, с безумните цени за нищо, с миризмата на скара- бира, с алчните погледи на търговците на китайски ***. Абе .неам думи........

136

1

преди 13 години

А, не става ли въпрос за тези пристройчици, за които в летния сезон хазяите искат за легло по 25 ерво на ден???ЩЕ СЕ ЗАДАВИТЕ ОТ ЛАКОМИЯ!!!!

135

bez

преди 13 години

Kakuv zaluk - napraviha moreto na toaletna. Kanalizaciata ne e napravena za takiva postroiki. Horata sami si vredyat. V civilizovanite strani ne se dostroiava koi kak moje. U nas suchetanieto - starinna kushta s dostroena chast v moderen stil s evtina aluminieva dograma ne sa ryadkost. Zatva shte idvat samo bedni turisti. Cyalata ni rabota e taka - ***. Samo kato gi vidya hienite po moreto deto ti predlagat muhlyasalo maze za x 15 kinta i te obijdat ako ne go vzemesh i mi se otshtyava.

134

Безименен

преди 13 години

До 135Бутат се неуки селкостопански труженико, незаконни постройки. Ако една сграда е законна то тогава няма как да я бутнеш. Или за теб щом една сграда е хотел 5 етажен, то тогава е незаконна. Много плоско и просташко мислене. Няма такава алинея или член в закона който да казва че човек щом си построява малка постройчичка 5 години и тогава всичко му е позволено. Има закони които важат за всички - и за най-бедния и за най-богатия.

133

Анонимен

преди 13 години

Няма да бутнат 5-етажните хотели на брега на морето, нито мутренските палати нито *** гета.Таванската стя или пристроиката на някои човек дето сам я е строил 5 години с пари дето си ги е делил от залъка обаче трябва да се бутне защото "законите са за всички"Абе нямам думи!

132

Pop

преди 13 години

Абе ***, има правила и закони в тази държава. Какво като си строи в собствения двор. Ами има и хора които строят мега хотели в собствените си дворове, има хора които цели заводи вдигат в собствените си дворове, и какво от това? Като искаш да строиш си има процедура, вадене на разрешителни и т.н. СЛед това на построеното се плащат данъци, такси и т.н. Какво не разбираш в понятието правова държава? Заслужаваме си съдбата българите, защото всички сме ***.

131

Венсеремос

преди 13 години

До: donypiano Пич - никой не мрази хората от Несебър или града - напротив. Просто ако ме питаш мен аз вече не ходя в тези курорти щото всичко е супер застроено и мега натъпкано. А ако си караха хората по закон и си правеха нещата както трябва всичко щеше да е наред. Друг е въпроса че закона не мери еднакво за всички и според мен това е грижата но не може да чакаш и да се надяваш да ти узаконят незаконното и после да протестираш. Ако си караш по законния ред - няма да има какво да ти бутнат.

130

Dios

преди 13 години

Българите обичат Несебър,аз също и всяко лято ходя там.Хората са добри и гостоприемни. Но напоследък Несебър заприлича на голям *** катун.Защо мислите,че хората идват в Несебър ??? Да почиват или да си купят парцали,при условие че ги има в всеки един битак в всеки град ...Колкото е по-автентичен града ,е толкова по-привлекателен.Не позволяваите града ви да се превърне в един голям катун...

129

Анонимен

преди 13 години

добро утро , куку!! Бях се притеснил, че те няма!:)) Изпий си кафето поне де! Ще имаш време за лайномета после.

128

yaniyakov

преди 13 години

Аман от глупости в тая държава.

127

шоп

преди 13 години

Хората са строили в собствените си дворове, които са им наследствени от години, че и повече. Нормално е когато се увеличава семейството да направиш някакво разширение и надстройки. Нали не чакат като *** държавата да им построи или като властимащите да се настанят на държавни земи и строят незаконно, но за тях може. Като Доган и отец Иван. Да ги бутнат и тях, какво чакат? Да намерят вратичка и да ги узаконят. За работливите хора -бутане.

126

требе законнн

преди 13 години

Стига сте крякали бе,патароци!Плевнелиев бил перфектен,така ли!?Бе ти луд ли си или да,хамстер ненагледен!?Сега,след като се оказа,че НЕЗАКОННИТЕ СТРОЕЖИ СА ...СЕДЕМ(7)!,а всичко останало е законно,кво праим,а!?Спряхме бутането,нали!?А толкова ли беше трудно първо ДА СЕ ИНФОРМИРА,и след това да взима решение!?Ама не,лакираното недоразумение завижда на шланга,че вечно стърчи по тв,та и той иска!Сега требе да захапе общината,нали!?И как ще стане,щото мноого съм любопитен!Малоумие отвсякъде!!!

125

Анонимен

преди 13 години

Само два ли има за бутане или това е достатъчно за отчитане на дейност?

124

Анонимен

преди 13 години

Миналата година ходих в Порто Фино -Италия.Като се върнах изрових един стар филм на Белмондо от преди 40 години.Има няколко сцени от там. Няма разлика от преди и сега. Времето е спряло. За разлика от стотиците хиляди туристи които минават от там.

123

Мина

преди 13 години

И какво излиза,че ако си собственик на такава сграда ,която е памитник на културата неможеш да и направиш ремонт,ами като толкова много милеят за културата ,защо не им направят ремонтите нали все пак тази сграда трябва да се подържа.Защо не са започнали сабаряне на тези сгради които са като палати и даже местото на което са построени е незаконно.Това неми харесва ,винаги започват обратната ,както едно време с преустройката,затова сме на това дереже.Просто да отчетат че са направили нещо.

122

donypiano

преди 13 години

zashto tolkova mrazite nesebar?kakvo losho ste videli ot horata tam ili pak zavistta balgarska che ne ste ot nessebar i njamate imot tuka.znaete li s kakav trud i zaemi sa si postroili kashti i apartamenti .mnogo dobre znaete che vsichki upravljavashti do sega prez poslednite godini si napraviha hoteli i palati po zjaloto chernomorie.tuk njamame drug pominak osven torizam i da s tova se izhranvame.prosto bdete hora i ne pishete gluposti za nas i nashija grad!