69

до 73

преди 13 години

Ех герберските *** сън не ги хваща да не каже някой мнение различно от генералското. Смешници и циркаджий. Ей льольо демокрацията е правото на лично мнение, а не преклонение пред думите на вожда. Май точно ти защитаваш идей срещо който претендираш че се бориш.

68

ХАХАХА

преди 13 години

А ти за какви си гласувал бе будала. Виж си герберчетата - комунист, агент, ДС, чалгаджия, ***.

67

али

преди 13 години

до 73 да сменим и името на държавата "България" да стане "ГЕРБ" ако искаш и тиква сложи за президент все ми е тая няма оправия ...

66

ATI

преди 13 години

"Нашата цел бе да дисциплинираме работодателите, а не да тормозим хората. Това, че остава двегодишният давностен срок, е достатъчно и показва, че философията на промените ни е правилна", отчете министър председателят пред "24 часа".Тоя чува ли се к'ви ги говори ?! Това изказване няма никакъв смисъл! *** кука..-_-

65

Анонимен

преди 13 години

Ей комунярчетата,ами като сте *** и не разбирате,не пишете бе...или от тогва се прехранвате сега,да плюети срещу който и да е ..

64

Суит енд лоу

преди 13 години

Да ама аз от техните данъци не взимам заплата.

63

ДО 71 ;-))))))))))))

преди 13 години

И АЗ ИСКАМ ГЕНЕРАЛ, НЕ ИСКАМ НА КЛОН, ИСКАМ ГЕНЕРАЛ

62

Анонимен

преди 13 години

Ехее,ама червените ***,сън не са спали бе..яко ги е изплашил този Бойко,щом са назначили тук 20 човека да плюят постоянно..еее значи нещата вървят на добре..Давай така Боко,догодина ще изберем и президент от ГЕРБ..

61

ИСТИНИТЕ

преди 13 години

И аз не разбрах от какво толкова е доволен?Гледам го Борисов и му се чудя от доста време. Предполагам, че на това му се казва "тотално перде".Към момента сме с 2 млрд по-малко - изхарчени от ГЕРБ, не с 2 млрд повече - интелегентно изработени от ГЕРБ.

60

Айде на сърмите

преди 13 години

Цецко нема ли да го правим генерал? С толкова трудов стаж, не му ли е време?

59

Анонимен

преди 13 години

Мнението на БББ май зависи от сутрешния хороскоп във весника. Всеки ден различна позиция. Залагайки на факта (за съжаление потвърден), че българина има къса памет.

58

Morwel

преди 13 години

IVo, само дето заради тези мишоци доста честни хора не могат да си вземат отпуската, защото трябва да вършат работата на тарикатите. И работодателя не дава, когато замине на курорт, после на семинар, после на друго. Накрая оставаш ти и още 2-3 души да покривате всички останали, в това число и шефа. В държавната фирма пряк ръботодател ти е директорът/управителят на фирмата. В него са и ножът и хлябът. Няма как да си вземеш дните без след това или да си на улицата или животът ти да го направят ад.

57

Подсладител

преди 13 години

Това е голяма тъпня...и тия от администрацията плащат данъци и осигуровки и кво от това???? Да не искаш Захаринчо да ми кажеш, че Иво и останалите сами отиват в НАП и си плащат разните задължения??? Или пък че декларират всичките си доходи??? Айде със здраве, че се напълни с глюкоза във форума....

56

Трът!

преди 13 години

Сигурно е пръднал, голям сатисфекшън!

55

али

преди 13 години

и така и не рзбрах от какво толкова е доволен ?

54

до 62

преди 13 години

Мисля, че става ясно за кои необразовани става дума.

53

али

преди 13 години

този *** ден не минава без да му видя мазната физиономия ....

52

Захаринчо

преди 13 години

Щом си плаща данъците и осигуровки, значи все нещо плаща на администрацията. Че и на тиквите.

51

морал

преди 13 години

до 55 - Необразованите може да не са умни, но са МЪДРИ - моята свекърва беше такава / лека й пръст/

50

Б.Борисов

преди 13 години

Не е вярно, че нямаме юристи! Ние имаме най-дългата резервна скамейка! Вижте как сменихме Божидар Нанев с Ана-Мария Борисова! По отношение на еврофондовете също имаме дълга резервна скамейка - сега там са Ангел Кинанов, Елиз Ферихад Рушид, но може да ги заменим с Ахмед Юсеин, Мустафа Рашид, Мехмет Синан и т.н.