60

Хъхъ

преди 13 години

Анонимни, искам само да ти кажа, че съм студент в СУ. В този ни университет аграри, комплексари и други текезесари са запълнили всички възможни бройки. Ако считаш хората в СУ за меценати на изкуствата, отиди в Студентски град из някой от блоковете на СУ и виж каква селяния цари там. Айде, вярно се спрете с глупавото мерене на членове.

59

Анонимен

преди 13 години

И какъв е извода, че който не успее да се класира СУ държавна поръчка отива платено в НБУ!! не се обиждай, но не може всевъзможни аграри, комплексари и други текезесари да избиват комплекси и да си пращат отрочетата на всяка цена да учат ВИШУ У ГРАДО.

58

Хъхъ

преди 13 години

Абе какво сравнявате СУ и НБУ ? Мерим си половите органи ? СУ не са идеални, НБУ също. Нито едните са цвете за мирисане, нито другите. Нито пък УНСС, ВУ, РУ и т.н. Стига сте си избивали комплексите в разделение между университетите. И е хубаво да не възприемате идеята, че богат = глупав, защото човек може да бъде беден и глупав, а може да бъде и богат и интелигентен. Всичко зависи от възпитанието и желанието на индивида да учи. Айде със споровете за СУ и НБУ на друго място!

57

Иван III

преди 13 години

Да, правя разлика. Сравних ги по приходи, ще ми обясниш ли защо е толкова странно това?

56

Анонимен

преди 13 години

Познавам много честни родители, които мизеруват за да могат да изучат децата си в чужбина. Това, че твоето дете е некадърно не означава, че всички завършили в чужбина са деца на крадци. Айде, моля.

55

Анонимен

преди 13 години

Иване, как може да сравняваш НБУ със СУ. Ти правиш ли разлика между държавен университет и частен. А искаш ли да разбереш как така НБУ е в сградата на АОНСУ, ако знаеш какво е това.

54

Иван III

преди 13 години

Колко *** човек си, направо е трагично. Лошото е, че не си сам в това начинание, с подкрепата на учудващо много хора си. Прости, злобни, комплексирани... И да имаш наглостта да говориш на други хора, че са ***. Просто исках да ти кажа да не делиш хората на такива от СУ или от НБУ, защото това няма значение. Както много хора написаха по-долу, зависи си само и единствено от човека.

53

Анонимен

преди 13 години

Продължавай да сънуваш че работиш в Западна Европа. Но да ти кажа, като се събудиш на сутринта не е особено приятно.

52

Иван III

преди 13 години

Забравих да ти дам един кратък урок по български - лекомислено не означава "меко казано". Учи се, докато си жив. И не бъди като кон с капаци, защото това никога не помага.

51

Иван III

преди 13 години

Виж, според мен и ти си ***, но надали си от НБУ.

50

Майка

преди 13 години

Циничен и *** си,не на всички майките и бащите крадат,че да пратят децата си в чужбина!!!!!!!!!!!!!!!!!

49

Анонимен

преди 13 години

"Висшето образование, завършено в България, без значение в кой от хилядите "Университети" никой никъде не го признава"Глупости! Работя вече седма година по специалността си в държава от Западна Европа. Не само ми признават образованието, но до преди кризата даже ме питаха дали познавам още българи инженери (ВИАС) да търсят работа ...

48

Иван III

преди 13 години

Чакай малко, какво общо има интелигентността на студентите със средствата на самия университет? Ако си влизал изобщо някога в НБУ, ще разбереш "кво" му е богатото. Не е като УНСС, да кажем, където още си личи сърпа и ***. Не е като СУ, където не могат да си платят парното. А и това, че студентите в НБУ са *** е доста плоско и лекомислено твърдение.

47

Анонимен

преди 13 години

Наш Боце Учи - НБУ

46

Майка

преди 13 години

Ами,ако финансовото им полажение не позволява-НЕКАДЪРНИ ЛИ СА?????

45

Анонимен

преди 13 години

И кво му е толкова богатато и заможното на НБУ. Студентите, които познавам от там са абсолютни ***. Пълни неграмотници. Дори не могат да пишат правилно на български. За какво говорим въобще ?!?

44

ЦИГАНКА

преди 13 години

Това си го чул в маршрутката,стига си ги хвалил твоите познати.И аз мога да ги похваля,още съм жива.

43

Анонимен

преди 13 години

В Бълагрия остава само матрЯла - този дето за нищо не става и този дето гласува за ГЕРБ. Добре, че успях да се махна. Вече година съм си в Ница и си ми е супер.

42

Иван III

преди 13 години

Ъпсурт направиха песен за УНСС, не за НБУ. И в богат и заможен университет като НБУ надали има корупция, мен ако питаш.

41

Анонимен

преди 13 години

Истински кадърните деца отиват да учат в Чужбина. Тук остават само глезльовците и ку*вичките, които харчат парите, изкарани с кръв и пот от мама и тате на село. Пръскат ги по чалготеките в Студентски град и пей сърце. Ама за съжаление с акълът не е пропорционален на количеството на погълнатите бири и коктейли.