85

IVO

преди 13 години

NOVVVVVVV BARDAK , SAS STARI K**VI I TO DONOSNI4ESKI XORATA SA KAZALI NESE PRAVI

84

Анонимен

преди 13 години

следващата стъпка на Гоце Седефчов:да се коригират всички учебници и енциклопедии с Глаголицата от:"Аз, Буки, Веди, Глаголи, Добро, Ест ..." (АБВГДЕ...)на:"Аз, Буки, Веди, ГОЦЕ, Добро, Ест ..." (АБВГДЕ)

83

БГ-нихелист

преди 13 години

Интересното в случаят е друго, след като има в България толкова много опитни политици, който знаят как да ни помогнат за нашето добруване а,България се намира на дъното.Защо не се обединят и да ни помогнат а са се разделили и се опитват всеки по отделно да направи нещо за личната си облага?Така че,смятам това което се опитва да роди Г.Първанов още от сега се знае че,е мъртвородено.

82

ззз

преди 13 години

Комунистите никога не се цепят .Те са като скачени съдове -преливат се . Видяххте ли как стадото на Станишев се юрна към НДК и колко зловещи физиономии на дъртни ченгета надничаха зад камерите . Това е средата ,коята ГО роди и поддържа на живот .

81

съвсем случаен

преди 13 години

Гимнастиките в района на "жълтите павета" изобщо няма да помогнат. Крайно време е да слезете на земята и да видите как живеят обикновените българи. Алчността и жаждата за власт са най-големия бич на днешно време. Колкото по-рано разберете тези истини толкова по-добре за България.

80

Уйлям Юри

преди 13 години

Никога не изключвайте възможност за алтернатива! Нека да има някой, който да диша във врата на Борисов. ГЕРБ и АТАКА са едно и също. СДС и ДСБ са пасивни. На този фон Бойко си прави каквото си иска, а е доказано вече, че наистина правителството и ГЕРБ имат недостиг на професионален, итщнтелектуален потенциал. Те просто политически са инфантилни.

79

junk

преди 13 години

прах в очите , предпочитам генерала ! мерси съм и от тез

78

Анонимен

преди 13 години

доносника гоцко е най-ЖАЛКОТО същество

77

ujas

преди 13 години

ujas

76

цирка свърши

преди 13 години

Много бързаш!Март месец ще броят оцелелите от меча на партията майка ДС!Имай малко търпение..............:D;)

75

отдел кадри на БКП

преди 13 години

Нищо подобно!Просто ще напишем в историята след време,че отделни кадри може и да са сгрешили нещо,но партията винаги е права и никога не греши..... Имало ли е "мафия"?имало е."мафията "може и да е бил меча на партията ДС но никой не е разбрал това!Имало ли е див капитализъм и геноцид над народа?имало е,но никой не знае,че БКП стои зад това защото е било СТРОГО СЕКРЕТНО...............

74

Анонимен

преди 13 години

"Цирка свърши!"А? Сериозно? ГЕРБ паднаха от власт ли? о.О

73

цирка свърши

преди 13 години

Я и тук да го тресна това специално за кукловодите от ДС!Веднъж стомничка за вода,втори път и на третия път стомничката се строшила!Мнозинството от хората може и да са се поизлъгали,но експеримента се повтори много пъти и будалите измряха!Цирка свърши!Прехода се провали напълно и всеки да се спасява по единично както може.........

72

....

преди 13 години

Гоце, ти си просто един най- обикновен политически ЛИЦЕМЕР....къде беше последните 8 години ???.....внезапната ти загриженост за това което става в държавата легитимира само едно- че мафията в България наистина си има държава. И тази мафия си има глава.......коя е главата ли??????

71

Даола

преди 13 години

След 20 години разграбване и обедняване на 80 % от населението въобще не може да се говори за някакво си обединение, консенсус, национален идеал и прочее. Няма по-жестоко противопоставяне от това между бедни, които 20 години оцеляват и богати, чието богатство е придобито по престъпен начин. Това са двете партии днес в България, другото е прах в очите.

70

anonimen

преди 13 години

ei,sigorno kokala e mnoooooogo blajen,zalepnali sa na nego,i ne se odlepvat,vremeto mu izticha,i sega s badanarkata zamazva.Kak njamat,sram,kak imat ochi,da gledat horata v ochite,tia sa po bezochlivi,i od jepchiite

69

Седесар

преди 13 години

Ас претлагам да върнеме пецката стоянов. той знае всички песни на битълс и свири на китара.

68

Анонимен

преди 13 години

Приятели, братя.Нека Всички да се обединим под една идея. Нека изметем клептокрацията в България.Нека сами да променим бъдещето си.Движение Хан АспарухОчаквайте го тези дни.Всеки без значение, е добре дошъл.Истинска Демокрация, а не Клептокрация !

67

Чужденец

преди 13 години

80% от българите искат само едно нещо- синекурна държавна службица, която да дава възможност за получаване на подкупи. Понеже няма за всички желаещи, затова хората са все недоволни.

66

Един Проз

преди 13 години

Нов бардак със стари ***!Айде стига.Да вземат и доган че да стане АБВ - турлю гювеч.