187

PrOxY

преди 13 години

Ибати кефа :)

186

qwerty

преди 13 години

Нали искахте да не ядете ***- имаме Стара Планина- НЕ, било разчистване на конкуренцията..Не искаме беззаконие- сега бутали "бараки" само на кокошкари. На Българския народ НЕ МОЖЕ да се угоди. На мен къщите съвсем не ми изглеждаха бараки. Не са палати, но са измазани, с решетки, личи си че са се надявали да ги озаконят НЯКАК СИ. Трябва железен юмрук в тази държава! Надявам се скоро да видим как бутат и истински палати.Вина има и държавата че е допуснала да се издигнат,търсете отговорност !

185

цирк

преди 13 години

Поредните циркаджииски изпълнения на ГЕРБ-софийски тузари-спете спокойно-Боко и Цецко ви пазят!!!

184

пфу

преди 13 години

това е вандалщина...... ,най лошото е че като заглъхнат лозунгите за спазване на закона там "законно" ще се появи петзвезден хотел на някой радетел за спазване на закона

183

Митко

преди 13 години

Аз искам да попитам как никой не повдигна въпроса от къде са на Бате Бойко-Батмана имотите и къщите му? От къде за 2 години Цецо Физкултурника се е сдобил с 4 апартамента и още толкова къщи????? Как никой не му търси сметка, ама да бута къщи на хората може.

182

Язе

преди 13 години

Призовавам за акция "Дрее ми"! Сички нормални ора да са изнасят от България. Да видиме на чии гръб, че живеят тарикатите.

181

Атанасов

преди 13 години

Много е яко като всичко е на акции, звучи яко и активно. Бате Бойко надмина и римляните, на народа вече не му трябва и хляб само зрелище. Обичаме те Бойко продължавай да ни еб*еш!!! Герберчетата сега ще си налапат хубави местенца до къщите на техните приятели със стъклените мраморни къщи. Този дядо само загрозява гледката там...

180

peter

преди 13 години

Искам да чета "започна вкарването в затвора на чиновниците позволили незаконно строителство". А къщите в заитени местности наистина трябва да се бутат. Искрено съжалявам човека как може да бутнат къща строена преди 50 години това е пълна подигравка. утре и блока ми ще решат че вече е незаконен.

179

123

преди 13 години

бате Бойко отново в действие-демонстрира сила и власт... да събаря всеки може...по-тъпо полицейско правителство до сега сме нямали.дори и фирмите за събаряне са на негови хора

178

ati

преди 13 години

nyamam dumi ujasssss

177

Helzo

преди 13 години

Тоя беден старец нито изглеждаше богат нито нищо........ това е абсолютна гавра с хора, със законно построени, по тогавашните закони, къщи.На тези хора не им е даден никакъв шанс да си узаконят имотите, а истинските луксозни и незаконни имоти стоят цели и непокътнати.Пак е имало даване на пари и разрушаване на животи.

176

Варна

преди 13 години

ще ми е интересно да видя как събарят наистина луксозните вили покрай някои язовири в България...

175

възмутен

преди 13 години

"Започна бутането на луксозни вили в селището"Що се излагате бе?!?! Къде ги видяхте тия луксозни вили??????????? Защо не бутате тия при Ивайловградския язовир???? Или тия при Панчаревския?????? Или незаконните хотели и постройки в Странджа????????? ЗАЩООООООО???????????????????? А сте седнали с мизерните хора да се ебавате?!??! Това си е чисто и просто мерене на пиш*ата!! Ето вижте ни колко сме силни и как "спаааазваме" """закоооооните""".... *** ПОРНОТО Е ТАЯ ДЪРЖАВА!!!!!!! ПОРНО !!!!!!!!!

174

ДНСК

преди 13 години

173 по съществуващия ЗУТ в България няма повече от 10% законно строителство! Всичко се приема с много затворени очи и РУШВЕТИ ! Самата Милка Гечева е приемала не един и друг обект на софра пред обекта защото ако влезе вътре все ще се открият нередности! Вижте я колко е щастлива защото вече за кратко време ще стане и тя милионерка като предшественика си Симидчиев:-) Ако искаме повече законно строителство и по-малко Корупция ни трябва нов ЗУТ наистина, опростен и съобразен с реалностите!

173

Анонимен

преди 13 години

Айдеее.... Почнаха да събарят жалката ни държава!!!

172

___

преди 13 години

А незаконните палати в Бояна и Драгалевци си стоят. Имения за по нчколко милиона лева... Но едва ли ще ги събарят...

171

РИБА

преди 13 години

Акция "Багер" срещу незаконното строителство продължава и в Несебър следващата седмица. Там ще бъдат съборени седем двуетажни надстройки.Видяхме колко ги събориха в Несебър. Хаха! Събориха 14 дъски от една тента на едно незаконно заведение и отчетоха дейност.

170

t-rex

преди 13 години

Едно е да си построиш барака в двора на къщата в някое забутано село или да си остъклиш терасата. Съвсем друго е да пъстроиш къща в защитена местност и да си мислиш, че ще ти се размине. Процедура по узаконяване не съществува в законодателството на РБ. Щом е незаконно - подлежи на премахване. В никакъв случай не бива да се променя ЗУТ и да дава възможност за узаконяване на стоителни обекти, защото след 10 години пак ще има една камара незаконни къщи и пак ще реват за узаконяване!

169

РИБА

преди 13 години

Много луксозни вили! Нямам думи! Метая за такава вила. А онези, които само ги снимат с херликоптери? Там как ще се процедира?????? НЯКОЙ ИМА ЛИ ОТГОВОР ПО ВЪПРОСА??????????????????????????????????????????????????????

168

Българкаски Граждани

преди 13 години

Нека багерите да разрушат и незаконните в Слънчев бряг,Несебър,Варна,околовръстното на София,Банкя,за Родопите да не говорим....там просто всичката налична технока в страната няма да насмогне...Да, като е незаконно нормално е да се премахне.