10

КОСТОВ

преди 13 години

До BIG AL - Определено несте добре.

9

T

преди 13 години

Бе да не си гласувал бе. Кво ревеш. Русия значи евтини енергийни източници. Кой, Германия ли да го построи? И кво ще пуска вътре? Квото и да се направи на такива като тебе нема да има угодия!

8

Анонимен

преди 13 години

Просто поредния начин за източване на пари от бедна България! Да ги приветстваме ли за това???

7

Успокоител

преди 13 години

BIG AL, ако си приключил, усамоти се някъде и си поплачи индивидуално... Сложи си и компресче на челото...

6

пиянде

преди 13 години

защо да са русски агенти? доколкото виждам имаме отношения и с щатите, ЕСтрани, Африка, Австралия, китай, Япония, кой ли не? Ами че какво му е лошото да си имаме и втори АЕЦ и близко петролопровод? А и така ще се избегнат транзитните такси по други страни? А и ако искат ще ни намалят цената на газта? Все отнякъде трябва да мине, защо да не е тук? Че какво не харесвате на такова сътрудничество? Да не искате да си баем от студ?

5

Леле

преди 13 години

Вече съвсем се обърках!Нали нямаше да правим "Южен поток":)

4

BIG AL

преди 13 години

ЕДИН МИЛИАРД лева- от бедна България , за руския ИНТЕРЕС..ЗА нещо НЕНУЖНО нам ...Но нужно на руската олигархия ....А 1 милиард - МОГАТ доста по- умни неща да се направят в нещастна България ...Продажници ..Крепостни слуги..Къде е алтернативата за България ??? Роби на Русия - на най- деградиралата империя..Поръчайте си и КГБ да ви пази - необходимо ви е ..ГЕРБ=БКП-БСП= ДПС ...Измета на България ...

3

BIG AL

преди 13 години

Б.Борисов, гулията, най- малкият ти грях е , че си ***,по-лошото е , че си излъгал гласувалите за теб , че СИ НЕЩО РАЗЛИЧНО от трой-коалицията)))Кога ще се снимате с най- видните КРИМИТА от БКП-БСП време е..Добра снимка да имаме на ВСИЧКИ руски агенти..Ще ни трябва в големи формати да ПИКАЕМ върху нея, както пикахме на мавзолея ..)

2

BIG AL

преди 13 години

Този тип вече тръгва СРЕЩУ европейския ПЪТ на България.Той не е нито ПРЕЗ кремъл , нито през Цариград Пътят към тресавището, винаги е послан , с добри, руски намерения ,. за България !!???И преди , и сега , ПРОСТОЛЮДИЕТО управлява България..То запълва резервите на руските агенти , у нас .

1

BIG AL

преди 13 години

Руският слуга , борисов, реагира на подсвиркванията по ТЕЛЕФОНА от кремъл , по- БЪРЗО и от тодор живков ..Той и за това е програмиран да бъде СЛУГА..СКОРО и АЕЦ-а ще ни натресат с обещания до 10 години, да построим комунизЪма /евтиния ток и т.н. //ГЕРБ и тези там , вече стават опасни , за бъдещето на България ..Засилват УМИШЛЕНО влиянието на ретроградни , изостанали империи, в България..Дават възможност на тоталитарни режими / путински / отново да имат ГОЛЯМО влияние в България..Не само икономическо , но и ПОЛИТИЧЕСКО..Мечтата на старите фуражки , отново е на дневен ред- благодарение на недоразвитите от гербРазпродажбата на българска земя , върви много по- бързо,отколкото си мислим ..Двете империи, скоро ще си я поделят..И двете НЕ са членове на ЕС и не ги интересува просперитета на България, а само своите си интереси .