53

Смях

преди 13 години

Най-смешното е,че в която и е тема-дали е за ***,дали е за лекари,да ли е за ЕС-ИМА определена група "***",които обръщат всичко я към Ц.ЦВЕТАНОВ, я към ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!!Елементаризмът става политика на "гражданското мнение" на малка група форумни активисти,които за съжаление не виждат по-далеч от бабините си кюлоти,и забравят че повсеместния ни селски манталитет да се обявяваме за център на Вселената е провинционално смешен!!!Ние сме НИКОЙ ,ЗА нормалните европейски хора..ФАКТ!!!!

52

zhka

преди 13 години

Хареса ми! Точно в Десятката! Браво!

51

Анонимен

преди 13 години

Но и корупцията у нас не мисли да спира въпреки наблюдението на ЕС.

50

брррррррррррр

преди 13 години

А когато на зимата в омаятазакъкри бобец насред стаятаи с тая музика в ушите ще сгряваме душите,ще викнеме и Брюксел на гощавка,с грация,да му покажем келепира ниот 20 г. "демокрация".Корупция не се преборва с боб, корупция корупция не бори,а Брюксел само пърпори.

49

zhka

преди 13 години

Напълно си прав. Кой е този "високопоставен представител на Европейската комисия, отговорен за Механизма за сътрудничество и контрол на кръгла маса" - няма ли си ИМЕ?"Механизмът ще приключи, когато всички показатели бъдат изпълнени по задоволителен начин", заяви представителят на ЕК на среща, организирана от депутатите Мария Неделчева и Моника Маковей." - И този ли е без ИМЕ!Много работи са завоалирани и това е едно от тях - кои са тези персони, които ни налагат нещо си???

48

комунист-хотелиер

преди 13 години

Тц тц този нагъл апартаментаджия ЦЦ. Той май е тръгнал по пътя на сем. Станишеви! Те имат 6 или повече хотела, Цц 6 апартамента ааааааааа не мой така!Само шефовете от БСП и ДПС може да са едри индустриалци хотъелиери и капиталисти!! За ЦЦ оставка шот се бута дет не му е работата, и мъти водата на честните социалисти!!

47

Анонимен

преди 13 години

- Нормално е да изчакаме Бойко да стъпи вдлъжност - с малко тържествен тон каза Бай Миле.- Все пак ние го направихме човек. Ако имамилиони, то е благодарение на нас - с лекозавистлив тон продължи той.-----------------------------------------------Малко по-късно Стуканьовми разказа, че Славчо и Бойко се били сближили ощеповече. За какво му е този Бойко? - бях подхвърлилтогава. - Той е най-обикновена шушумига." Да, амаскоро ще се променят нещата - отговори ми тогаваСтуканьов. - Щели да го правят главен секретар наМВР. Явно е съвсем сигурно, тъй като е ходил насреща с Маргина, Димата и Маджо-----------------------------------------------Самият аз не знаехмного за Бойко. Често идваше на наши събираниязаедно с Пашата.

46

Анонимен

преди 13 години

В Абсурдисатан чалгата е на мода, а пък Мутрите дори ставата Премиери. Скоро може и Президенти. Няма по-*** и смешна страна от тази, където овчия народ повярва, че разтривачът на ТодорЖивковите уши е антикомунист. И то само защото той самият така им каза.

45

Анонимен

преди 13 години

Гласувайте за некадърниците от ГЕРБ и за Главния Клоун. Ама той милия така добре говори, че просто нямате нужда от храна. Това са измислици на Станишев и комунистите. Вие чистите като момина сълзица герберчета, можете и на фотосинтеза. Като Цецко, който фотосинтезирайки си е спестил парици за 6 апартаментчета. Дай Боже всекиму!

44

Анонимен

преди 13 години

Като ти дреме, гласувай си пак за мутрата-милиционер Бойко, чети си Бойко-вестниците и Бойко-визията и си представяй че си се озовал в Рая, където Бойко се разхожда с ножицата.

43

Анонимен

преди 13 години

Какво да спира, направо трябва да удвои екипите наблюдаващи корупцията в България, тъй като от година и половина тя се вихри яко. Тройната ламя пасти да яде пред Празноглавата ламя - Цецко, Андрейчо, Румянка, Цацка, Цветелинка. За Вожда нито думичка обаче, защото за него е забранено да се говори.

42

Абе Нели

преди 13 години

Абе ***,колко ти е веществото под шапката,бе Критикарке???Европейският съюз ли ти е виновен за заплатата????Абе,това да не са работодателите или синдикатите ти???

41

sofeto

преди 13 години

"Брюксел не мисли да спира наблюдението за корупцията у нас"Мисли немисли спиране няма това е положението. Една *** мислила мислила па се удавила!!!

40

narod

преди 13 години

s 240 lv minimalna zaplata, ne moga da kaja 4e sim 4ast ot evropeyskoto semeystvo

39

Mickey

преди 13 години

"Брюксел не мисли да спира наблюдението за корупцията у нас"То ако ставаше само с наблюдаване кучето щеше да е най добрия месар! Време да захвърлят моркова и да размахат само тоягата! Комунистите само от това разбират!

38

На мен

преди 13 години

На мен ми дреме....А ти какво правиш тук като не ти дреме??????

37

Анонимен

преди 13 години

на кой му дреме за тая страна на ужасите.

36

!!!!!

преди 13 години

А излез от нея сега когато си вътре и ти е вътре....Аман от тия 4 ракии,дето като ги пиете "въдворявате новия световен ред"!!!Ще ни мачкат,защото ние сме"***"....преди 2 вечери-оплюхте "примитивизма" на децата си,сега на ЕС,утре на лекарите,вдругиден на УЧИТЕЛИТЕ....Изобщо освен някой друг да ни пречи,че сме мързеливо,крадливо и инфантилно-критикарско племе?????

35

Анонимен

преди 13 години

Бре колко ти е ясна геополитиката - ЕС изцяло корумпирана!!! Ти луд ли си или просто плямпаш време да мине?

34

НЕЛИ

преди 13 години

как може цените да са еднакви а българина да взема 150 евро а кажете