512

Мъглата

преди 13 години

инквизиция инквизиция инквизиция !!Само това слушам тук! Ако пред вас се беше изправила някоя фолк дива да ви говори за любимата си секс поза или някой изрусен травестит - проблеми нямаше да има! Ако във вас е останало все още нещо християнско - прочетете във Библията какво пише по този въпрос! И не се оправдавайте нито с инквизицията, нито с БПЦ, защото става въпрос за душите ви!

511

Пламен Г.

преди 13 години

Тия наще "висши духовници" съвсем са се издухали!...Във времена, в които обществото губи доверие в църквата и всякакви секти примамват малодушните хора с обещания за утеха и в замяна им прибират парите, тия "свещенници" се занимават и приказват само глупости!Пълна духовна перверзия!!!...

510

kvo

преди 13 години

не съм от Варна но на мен ми хареса това, което видях горе на филмчето, преборете се да си остане скулптурата там където е в момента

509

Helzo

преди 13 години

МОЛЯ???????????????????????????? О не, трябва да се отстоява

508

Фея

преди 13 години

Какво по-ярко доказателство за таланта от реакцията на властващото злобно бездарие!"Спасяването" на драконите от хищните лапи на нещо черно и страшно ще бъде своеобразен тест за гражданското общество на Варна!Варненци,да спасим красотата от лицемерието!

507

12345

преди 13 години

Внимание,внимание - до всички приятели на свободното изкуство!Можете ли да повярвате,че "праведниците" организират в момента премахването на драконите !!!!!!!!!!!!!

506

Venom

преди 13 години

+1 bate niki :D

505

Вярваща

преди 13 години

Църквата стана толкова слабо звено, че се стресна от Двойка дракони!От Троянския манастир гонят "недъгавите", На кръщене във Варненската Катедрала, попа не спря да гледа бюста на Кръстницата, В ГРАДИНКАТА/пешеходната зона/ на църквата СВЕТА ПЕТКА, попа щеше да блъсне сина ми с колата си... В малката Богородица ме изгониха, че съм отишла в 18 часа да си запаля свещичка ..И не си мислете, че виждам само лошото.... Толкова далеч са тези "божи" представители че аз лично в църква вече не стъпвам.

504

rottenroll

преди 13 години

Точно щото живеем в епохата на Интернет, можеш да се поинтересуваш за произхода на религиите и да разбереш, защо много хора не вярват в богове. Само дето се страхуваш да си обновиш информацията, нали? Шубе ли те е от Св. Петър, а? Хаха.

503

Мислещ

преди 13 години

Глупости, кръст, това е отвратително богохулство за моя единствен бог - Летящият Небесносин Слон, когото не виждате, защото иначе нямаше да имате свободния избор да вярвате в несъществуващи белобради дядовци.Всички кръстове от християнските църкви трябва да се махнат защото обиждат вярата ми в единственият любящ и всемогъщ Слоноспод на света.

502

Мариана

преди 13 години

Делфин или русалка за мен са по-подходящи на това място с тяхното безспорно позитивно послание

501

Хелзо

преди 13 години

Очаквам с нетърпение да посетя тази скулптура.Изключително красива и живописна е.Изобразява баланса в природата, малко будистка философия, което за мен е най - правилният път в живота.

500

K

преди 13 години

Страхотна скулптура! Поздравления за автора!

499

аз

преди 13 години

Ако живеем в някоя забутана езическа страна, където няма комуникации, където хората не са чували за Христос, за хората ще има извинение, че не са Го познали. И тогава Господ ще ги съди според това дали са постъпвали по съвест. Но при положение, че живеем в епохата на Интернет, откъдето можеш да получиш всякаква информация, при това в една страна, която от 11 века е християнска - не знам какво извинение ще имат хората на Страшния съд за незнанието и безразличието си.

498

аз

преди 13 години

Адаш, успокой се, насила никого не можеш да спасиш! Господ затова е велик, защото е дал свободата да избираш - дали да бъдеш с Него или против Него. Приеми, че по-голямата част от хората ще си отидат в ада и толкоз. И не трябва да ти е жал за тях, защото Господ е справедлив - всеки ще си получи точно това, което е заслужил.

497

Гласът на Разума

преди 13 години

Всички които подкрепят този "поп" несъмнено искат да се върнем 600-700 години назад във времето, когато църквата имаше властта да измъчва и убива хората, имащи различно мнение от тяхното...Църквата не е била създадена заради бог, тъй като той не съществува. Създадена е за да има власт на тези, склонни да се страхуват от нещо невидимо, вместо да го потърсят...Надявам се някой ден очите на нашата нация ще се отворят и нашите умове ще бъдат свободни...Да са живи хората на изкуството!

496

Странник

преди 13 години

Пичове , спасете се от Ада.

495

Вед

преди 13 години

Кръста да си го сложи отзад,че може и да го изправят още по-добре.До АЗ: хора, като теб е редно да ходят в едни заведения наречени БОЛНИЦИ. От там трябва да те пратят към ПСИХИАТРИЯ и да ти подарят една бяла риза с дълги ръкави. Ако послушаш моя съвет в света ще има 1 *** по-малко и малко, по малко света ще стане по-добър :)

494

Хелзо

преди 13 години

Пак ли ти ве психопат? Ако ти се проповядва ходи на улицата, никой тук не иска да ти чете фанатичните коментари.Знам, че искаш да умреш за своя бог, но това се прави във ваната с тостер или бръснарски ножчета.Осъзнай се малко.

493

емо

преди 13 години

тези дракончета да са толкова хубави.Минаваме с приятелката ми и тя ми вика "Виж ще си имат бебее"Много ми харесват