45

анонименс

преди 13 години

хората ви говорят за тероризъм вие дрънкате пак за данъци и пари ...големи царвули ей явно сте платени ***...лопайте си :)

44

bg

преди 13 години

Bulgaria nema pravo da napuska strukturite na NATO.Ako Bulgaria reshi da napusne sataninskoto NATO,to "Osama"4e ni zaljae s bombi i atentati.(razbiraite CIA i Mosad).

43

бориславова

преди 13 години

Цветанов каза,че чули че една жена казала на друга жена че е чула от една жена която чула от друга жена че една жена чула...Щом той твърди,значи е така и който от стадото не вярва е престъпник.По-добре е стадото да се оглежда страхливо за атентатори,отколкото да гледа разни апартаменти и вили. Като има наистина заговор защо няма арестувани?

42

табелка с надпис

преди 13 години

Най-добре ще бъде, ако МВР закачи на всеки терорист по една табелка с надпис: Аз съм терорист. Така ще ги разпознаем и заловим по най-бързия начин!

41

IND

преди 13 години

Нация от мрънкачи - абе в която и новина да отида все се започва едно мрънкане...

40

Анонимен

преди 13 години

Да, да, докато ви намалим пенсииите, орежем коледните и увеличим тока, парното, ДДС и повечето цени, вие се озъртайте за ""терористи" наоколо!

39

анонименс

преди 13 години

като се пръснеш на хиляди парчета от някой с *** няма да ти е толкова остроумно бай ганъо

38

Анонимен

преди 13 години

Нашата Милиция ни Пази !

37

от 29

преди 13 години

нищо не пропуснах, нямам време да ги изпиша всички увеличения на данъци и намаления на доходи! Краен резултат: 2 лева на глава от население на ден!

36

anonimen

преди 13 години

daite da im var6em rabotata ,a te da revat samo za zaplati i texnika i da arestuvat neudobnite za vlasta.

35

ЦЕРБЕР

преди 13 години

тази новина нещо не е така привлекателна, напишете нещо за ТИКВАТА и ще видите как ще се напълни форума

34

до 29

преди 13 години

пропусна и гражданската отговорност след 15 число се ще се вдигне с 30% ееиии не се налапаха тия, те тез са по-големи ачгозлии

33

параноик

преди 13 години

Нали знаеш? На село хората се познават и не е имало терористи, за да се чудиш кой какъв е? А в големите градове се накупчиха много хора, надойдоха и чужденци, а параноята вече отдавна е факт. Ще се озъртам за какво ли не? може пък от самолет да ми хвърлят куфарче с пари, докато се борят вътре агенти на Алкайда и ЦРУ и аз да се окажа щастлив?

32

Желев

преди 13 години

Какво ли замислят пак ГОРЕ,че ни карат да гледаме кофите.

31

Рънърса

преди 13 години

ВАСИ КАК ТАКА НЯМАТЕ НОВИНА ЗА ТИКВАТА? ШШШШ ЕЕЙЙ Я БЪРЗО ДА СЕДНЕТЕ ДА НАПИШЕТЕ НЕЩО, ЧЕ АКО ВИ ВИДИ, ВЕДНАГА ЩЕ СИ ЗАБРАВИ МИСЪЛТА

30

гербер

преди 13 години

господа, заплахата е реална и сериозна.Да увеличим бюджета на службите и агентите, да им дадем повече правомощия - да арестуват когото сметнат че трябва да го осъдят на място и ако се налага веднага, незабавно да изпълнят присъдата.Тогава държавата ще се оправи.

29

shpek

преди 13 години

ей мама им американска най-после почнаха да ни плашат с тероризъм да благодарим на боко тиквата и мврето че ни пазят ако нещо има проблем да мине некоя реформа и айде терореро да отклоним вниманието опипват почвата

28

Анонимен

преди 13 години

Да, да, докато ви намалим пенсииите, орежем коледните и увеличим тока, парното и ДДС, вие се озъртайте за терористи наоколо!По-добре жив и гладен, отколкото взривен!

27

КараИбрахим

преди 13 години

Умряло магаре от вълци се не бои.Не можете да ме уплашите нито с бомби,нито с терористи.Барабар Петко с мъжете,дето отиде да пушка в Афганистан,дето да го питаш защо отиде и няма да може да отговори,него да го гръмнат или тези,които го пратиха-аз не съм.Отдавна не можете да ме манипулирате,барабар с всичките си медии и лъжи.И децата си съм ги възпитал така-да не вярват на лъжите и опитите за манипулация и да търсят винаги истината.И сега няма да можете да ме накарате да вървя и да се озъртам плашливо и да се съмнявам в съседа си.Няма да ви докладвам и за пакети.Щом носи пакет комшията-значи си опаковал нещо,за да може да го транспортира по-лесно.А вас-правителството,ако ви съмнява нещо пакета-наврете си го пакета в *** и чакайте да гръмне-ще направите добро на много хора.

26

българин

преди 13 години

родителката ви фашистка, вземете пак да осъдите невинните поети на смърт, *** криминални със ***.