162

Анонимен

преди 13 години

Имат Април - 10 дни, лятото - 3 месеца.....

161

Анонимен

преди 13 години

Децата масово цъкат за бягството ,но голямата част няма да избягат гарантирам го! Иначе и аз като родител мисля ,че поне този ден можеше да им го дадат .

160

родител

преди 13 години

Дъщеря ми сподели, че повечето от съучениците й не желаели да стачкуват, но класната им ги агитирала много усилено да го направят, защото ваканцията им била много малка. Въпросът е кой всъщност стачкува?!

159

bau6i

преди 13 години

i4ko e do praktika i prespektiva kvi obrazovaniq kvi 5 leva tva vi6e da ne vi vadi hlqba sme6nici toaletno 4ista4i i magazineri tapi da si zavrete vi6eto otzad

158

боклука

преди 13 години

ТЕЗИ ПОСЛЕ ПЪЛНЯТ УНИВЕРСИТЕТИТЕ....!? КОЙТО НЕ ИСКА ДА ПОЛУЧИ ОБРАЗОВАНИЕ ДА ВЪРВИ ПО ДЯВОЛИТЕ. ОЧЕВИДНО ТОВА Е НАЙ - СТРАШНИЯ РЕЗУЛТАТ НА ПРЕХОДА. ГОСПОЖИЦИТЕ НЕ ИСКАТ ДЕЦА В ИМЕТО НА КАРИЕРАТА СИ ТЕЗИ ПЪК НЕ ИСКАТ "ДАСКАЛО" СРУГИТЕ НАКВАСИХА МОРЕТО С БЕТОНЕНИ ТОРТИ И ПОСТРОИХА НЕЗАКОННИ СЕЛИЩА С ПАРИТЕ ОТ СЪСИПАНИТЕ ЗАВОДИ....!?. АМИ ТОВА Е ПРОСТО РУХВАЩА ДЪРЖАВНОСТ....!?

157

Анонимен

преди 13 години

Нещо не се връзва. Нали има учебен план - еди колко си урока, за еди колко си часа, по еди кой предмет за този и този клас. Миналата година е бил същия. Как часовете стават повече от миналата година и ваканциите - по кратки.

156

Анонимен

преди 13 години

Преди почивахме до десети януари ,а сега доста съхратиха ваканцията на учениците.Мине ли Нова година и хоп първият понеделник на училище.Трябва да се започва поне на 5,6-ти.Догодина на 2 януари ли ще започват?

155

Анонимен

преди 13 години

Дали само половината са мързеливи :). Бе то и ние едно време в даскалото задавахме въпроси от рода на "това къде ще ми трябва в живота" и т.н. обаче си учихме. Веднъж бяхме направили едно колективно бягство и след това освен отсъствията, викаха и родителите ни, и също така ни караха на лист да напишем защо сме избягали. Голям цирк беше. А нямаше фейсбук тогава :)

154

Мен

преди 13 години

Ами супер - значи 100 000 калпака с пълно основание биха могли да имат по 5-6 неизвинени в рамките на 1 ден. Още една такава инициатива и можете да прекратите учението и няма да има нужда изобщо да ходите на училище. Съгласни ?

153

Ученичка

преди 13 години

Това, че половината ученици са мързеливи и безотговорни не значи, че всички са такива!Аз лично съм от тези, които знаят защо са в училище и не знам в тази "ваканция" да празнувам ли или да се готвя за класни.Вярно е- ваканцията е малка, но не е това начинът за протест. С един глупав сайт нищо не може да се постигне! Нека първо докажем,че "ставаме на матрял" и тогава може някой да ни чуе!!!

152

Анонимен

преди 13 години

ако си лягаш два часа по-рано - може да спиш по 8 часа :)

151

Анонимен

преди 13 години

да прочетат някоя смислена книга през ваканцията :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

150

Бивша ученичка

преди 13 години

Уважаеми малки пи*кли и малки пи*кл*вци - сядайте си на д-тата и учете!!! Какви са тия глупости с бягане от училище - това няма да реши проблемите ви с неграмотността!!! Тези от вас, които не искат да учат - защо изобщо ходите? Никой не ви задължава насила. Стига лиготии!!!

149

М

преди 13 години

...ето затова никой не взима учениците на сериозно! Защото винаги всички сме под общ знаменател...не са минали и 2 месеца от началото на учебната година, а аз спя по максимум 6 часа на вечер, защото учителите не се интересуват, че завършвам...може твойте ученически години да са били прекарани в шляене и пиене на бира, но не всички ученици са еднакви! На протест ще отида, ако трябва, защото да ни оставят толкова малка коледна ваканция си е направо гавра! Ехооо и ние сме хора!!!!!

148

...

преди 13 години

Едно един *** със комунистически акъл!Докато ви има вас тая държава няма да се оправи!

147

Владко

преди 13 години

Нека да почиват сега, че после цял живот ще ги експлоатират, е, поне 95% от тях.

146

Do 97

преди 13 години

Вярно е, че някои работещи в Америка имат три дни отпуска,също така за раждане се полагат две седмици, но не смятам, че това е нещо похвално. Липсата на адекватна почивка води до невъзможност за възприемане, това е физиологичен факт. Учениците не са възрастни индивиди и имат нужда от повече почивка от работещите. През ваканцията могат да прочетат и някоя смислена книга, вместо да се занимават с безумните си учебници, в които подробностите унищожават всяка логическа мисъл!

145

Стл

преди 13 години

айде бе,и ние сме били ученици навремето г-нчо 145,така че това сравнение е много неуместно.Колегата отдолу е прав - ученическите години са най-лекия и приятен период от живота,радвай се че още не са свършили,че ще дойде времето на сметки/разходи/наеми и тогава ще го разбереш

144

Анонимен

преди 13 години

До 143, 141, 139 и т.н. умници - На чужд гръб и сто тояги са малко.

143

***

преди 13 години

"Уюва глава чака само тате да кихне, харчи всичко за к*рвенца и плява". Мързеливи, безполезни, мислещи се за холяма работа пишлемета. 133 е прав. Живота не е фейсбук и тате носи, мама меси. Мотиката ви трябва.