321

Платен костовист :)

преди 13 години

Женке, Пак Костов е виновен значи :) Смешни ставате с този Костов :)

320

Няма нужда

преди 13 години

В България няма нужда от това - винаги ще има някой да те плюе безплатно. А лошото е, че политиците ни са такива, че повечето "плюене" си е пълна истина :)

319

Анонимен

преди 13 години

kajete kade da se naema,sladka rabota,xa-xa

318

qwerty

преди 13 години

Демек нещо като ЯНЕ Янев , ама в киберпространството..

317

стан

преди 13 години

A, ivjte ! Za vas pi6at

316

Платенов

преди 13 години

Няма срамна работа,нали така !!!

315

женка

преди 13 години

То това си беше съвсем ясно и очевидно от самото начало :) Особено добре платени са "форумните оплювачи" на Б. Борисов. А в тоя сайт има и едни дето са вербувани от Костов и под всяка възможна статия пишат "Костов е виновен" (демек Костов е най-невинния и чист). Не знам дали сте забелязали :)

314

Анонимен

преди 13 години

- Когато говорите за недоразуменията около Набуко, вероятно имате предвид и ролята на Димитър Абаджиев, който официално е назначен да работи за този проект?- Не. Митко Абаджиев си стои във Виена. Имам предвид този Марий Косев, който са го назначили да се изживява като заместник-министър. Това е някакъв *** - където е работил, само щети е нанасял. За съжаление Бойко Борисов го е назначил за зам.-министър на енергетиката, без да се интересува от неговата квалификация.Откъде идва тоя Косев?От нищото. Прекарват го за три месеца през НЕК, за да му създадат биография, че е работил в енергетиката. Бил е във фирмата Би Ем Лизинг АД, която почти е фалирала. И от там нататък по незнаен път се добира до енергетиката и стои там, за да пречи. Това евнукът на кръволока Кирил Косев, който при комунизма беше началник на Главно политическо управление на армията.През 60-те години беше зам.-министър на отбраната, преди това малко е работил в Първо главно на ДС, а преди това пък е избивал хора. Е тоя Марий е с биография. Дядо му, баща му - от ЦК на БКП, а внукът сега управлява енергетиката. Ето това са кадрите на Бойко Борисов. Убеден съм, че резултатите от дейността му в тази област ще бъдат катастрофални за България.- Излиза, че децата на комунистическата номенклатурата управляват и енергетиката?- Да. Точно така. Но това, което ви казвам, е малка част от истината. След години ще се върнем към това съвремие и ще споделим много по-скандални неща. Сега не може да се спомене всичко. Има регламент за опазване на информацията. Факт е, че на тоя Косев му правят доклади, които той ужким визира. Но спира предложенията за реални промени. Филтрира всичко и работи само в услуга на руските интереси.- Можем ли да намерим връзка между тоя Косев и Румен Овчаров - Дългия инкасатор?- Мисля, че не. Той по друга линия е в енергетиката. Можем да говорим за нови хора, за нови играчи, които отново обслужват руските интереси. В Енергийния холдинг, в Булгаргаз - пълно е с такива. Там нищо добро не се е случило само кражби ядат, крадат и (с извинение) ***.

313

лудия

преди 13 години

искам и аз да съм критик

312

Mickey

преди 13 години

В България нещата са по-дебели! Самите "демократични медии" и техните модератори са ОСНОВНИТЕ ИГРАЧИ в тези манипулации(тия с многото никове)! Създава се, финансира се и се рекламира "демократичен сайт"! Темите в неко се пишат в повечето случаи точно и вярно! Това събира демократично мислещите хора накуп там! След това с комплект фатки тези хора биват насъсквани един срещу друг за да не се организират, а често се опитват да ги омаскаряват! Несе подбират средства! Важното е да се облужва ДС/БКП

311

Анонимен

преди 13 години

Към кого да се обърна за поръчки? Отдавна си търся допълнителен доход.

310

БАБА ГИЦКА

преди 13 години

РАК ДА ГИ ФАШТА ТЕЗ БОЛШЕВИКИ,НА *** ИМ ИТ МАЯСЪЛ ДА ГЪБЯСА,ДЕДОТО С МЕКИЯ ДА ГИ МЪЧИ НА ЗАДНА ПРАШКА ...............От пощата ли ги дават парите *** миче?

309

Най-после истината

преди 13 години

Много силно попадение на Дойче Веле да се обърне към точният човек Харалан Александров.Той е личен приятел на изпълнителя на тази дейност за България и приложението на "политически" пропагандатор-надничар.За съжаление и десетте ратайчета работят за СДС и ДСБ срещу ГЕРБ.Поддържане на тема във форуми чрез различни акаунти 1500 лв. / месецстандартен пакет - Петима души поддържат различни акаунти и извършват следните дейности: следят зададена тема в електронните издания и се изказват по нея; участват активно в поне два тематични форума, като се старят да поддържат актуален интерес към зададената тема; следят подобни теми в специализирани блогове и се изказват по тях, лансирайки определена информация или гледна точка.

308

dp

преди 13 години

Всъщност винаги личи, когато някой пише по поръчка. Едва ли и може да еразлично, ако някому акълът не стига за по-интересна професия от тая наагитатор какво може да очакваме да каже, дето не е очевидно преди даго е помислил.Напълно съм съгласен и с пост #337, в БГ агитацията не е между "партиите"(има само една реално) а за да вярва публиката, че има различни партии, тамного пари оттам едва ли има.

307

ZZ

преди 13 години

форумът е затворен!

306

свободни медии незав

преди 13 години

Медиите са четвъртата власт.Всяка власт в БГ е безнаказана.Да сте чували за осъден политик?Да сте чували за осъден журналист?

305

7

преди 13 години

последното си мнение ще го копирам във всички форуми! за да няма как да триеш по твоите правила! Форумът ви е заобиколен!

304

7

преди 13 години

правилата на сайъта ви са абсолютно педерастки, фърки, гоце ли ви ги подаде? ти самата чете ли си правилата по които триеш?

303

Анонимен

преди 13 години

Че то тая професия в БГ е безперспективна.Тук партиите са нароени от ДС.Оплюват се, коалират се, все ком партии.Парите са в комунистите и партиите са комунистически.

302

7

преди 13 години

следващия ми бан, фърки, ще го пиша на *** ти!!!