492

Анонимен

преди 13 години

къде е оня корумпиран *** Лазар Груев - да защити съдиите бандити!

491

Анонимен

преди 13 години

Снайперистите да се подготвят Цецо , нема друга оправия !

490

dupnica

преди 13 години

a we dupni4anin...ti v red li si we ? ti mai ne si dupni4anin a si resilovska me4ka kato tqh ! Bel den da ne vidqt teq 2 goveda i v vsi4ki okolo tqh...kolko myrsotiq sa napravili tiq dvamata tolkova nqma i na sofiiskoto smeti6te....Smyrt za Galevite goveda !!!!!!!!!

489

ne si li podmazvach

преди 13 години

smeshna jalka tvar. Utre ne se chudi kato se zapoznayat s dushterya ti. Ama to za teb tui shte e chest.

488

гост

преди 13 години

Подигравка с цял народ! И слепия би видял, че са мутри, но за българския съд винаги не достигат доказателства! Сега ще гледаме "смелчаците-свидетели", какво ще стане с тях и вече да не очакваме някой да се оплаче и да свидетелства. Дори може да им се извиним за неоснователните обвинения! Можеха да влязът в политиката и да ни управляват! Просто сме задушени от комунистическата мафия на прехода.

487

gerber

преди 13 години

Bravo eto tova e nashata mila tatkovina.Palna s bokluci i pomija.Nishto chudno ot drugija mandat tezi *** da sa v parlamenta.EBAHTI DARGAVATA

486

Анонимен

преди 13 години

Токова много отявлени престъпници не са оправдавани при никое друго правителство до сега. А как иначе, като най-големите мафиоти са начело на правителството.

485

opa

преди 13 години

imash predvid che e CHASTEN suda i nezavisim ? da sus sigurnost .. obslujva chastni interesi kakto vinagi.tiq ako bqha v shtatite do sega da sa s dojivotni prisudi bez pravo na objalvane da ne govorime che mojebi shtqha da lejat onq hubaviq ostrovniq zatvor deto stava gotini neshtica v nego.

484

Да,ама

преди 13 години

Прав си,ама сега е цецо пудела на ход...ама х...й!

483

Анонимен

преди 13 години

wtf!?

482

дупничанин

преди 13 години

Браво на съда! Показа, че е честен и независим!Благодарим ви, братя Галеви, че направихте толкова много за нашия град и продължавате да го правите.Господ да е с вас!

481

emi....

преди 13 години

vsichki prestupnici sa nevinni, vinovni sa im vse obiknovennite danakoplatci

480

axaxax

преди 13 години

нищо ново не ни казват в новините...ние всички знаем че са невинни,Доган е невинен,цялото правителство на Герб е невинно,Царя е невинен..Костов е виновен!!! :D :D :D

479

Анонимен

преди 13 години

рано или късно ще бъдат ликвидирани !

478

Миро

преди 13 години

Трябваше да стана сьдия!

477

Анонимен

преди 13 години

какво са виновни Галеви че съдиите са подкупни и са готови на всичко за някои лев и те семейства хранят

476

ПОЗОР !!!

преди 13 години

ПОЗОР ,ПОЗОР И ПАК ПОЗОР ЗА БЪЛГАРСКИЯТ СЪД !!!МАГИСТРАТИТЕ НИ СА ПО-ГНУСНИ ДОРИ ОТ ДЕПУТАТИТЕ ,,,АЛЧНИ,КОРУМПИРАНИ ,САМОВЛЮБЕНИ ,МЪРЗЕЛИВИ И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ НАЙ-ВИСОКО ПЛАТЕНИТЕ ЧИНОВНИЦИ В БГ ...!!!*** СА ДО ЕДИН ...!!!ВИДИШ ЛИ МАГИСТРАТ-ЗАПЛЮЙ ГО -ТЕ СИ ЗНАЯТ И ВИНАГИ ИМА ЗАЩО ,,,!!!

475

Анонимен

преди 13 години

Това са героите на новото време. Могат да държат в страх цял град, могат да правят всичко каквото си поискат.За пореден път доказаха че те и организацията която представляват са над закона, по силни дори от самата държава и за тях правосъдието не важи!Дори бяха на крачка да влязат във власта - за какво говорим...Поредното доказателство че за да успееш в Бг трябва да крадеш. Много.Но народния гений вече го е казал - "за мильони няма закони, за кокошка няма прошка..."

474

по-злобен

преди 13 години

Ама то се очакваше-както хиляди знайни и незнайни престъпници и тези са АБСОЛЮТНО невинни......БГ животът се превърна във долнопробен сериал-акции за престъпници,организирани от други такива...Както е казал Баш Майстора-ВСяко чудо за 3 дни ,а в БГ за два... политици,"спестили" тлъсти суми,незаконни постройки на "веселбата",свободни престъпници и изнемогващ народ-В същото време събираме с СМС-и дарения за блни дечица,защото същите наглеци ,представляващи държавата,са абдикирали от тях отдавна

473

rumen

преди 13 години

Приятели,Какво ни показа светлият пример на работливото момче Цецко ЦветановВ България има три сравнително Честни начина за забогатяване и един НевъзможенБългарския вариант на играта Стани богат се играе така: 1.Обади се на Приятел...- Обаждате се на Дядо Огнят Дойнов, Чечко Луканов или на приятелите и братовчедите от ДС, може и на министърче и получавате от 1 до 100 милиота, които да връткате за радост на душата, но когато родата или приятелите си ги поискат, веднага ги връщайте, защото иначе Смъртността е висока. Справка Илия Павлов, Кюлев и т.н.2. Помощ от публиката...- Правите си Томболка, финансова пирамидка, тото игрички, или просто ставата Шеф но Тото-2, като Иренчето Кръстева и ставате собственик на от 1 до 100 милиона, купувате си Медиина група, но незабравяйте месечните многомилионни отчисления, защото здравето е толкова крехко3. 50 на 50%.- Правите Далаверка с петрол, срещу храни или просто го внасяте контрабандно, но може и наркотици , алкохол, всякакни други бракувани храни и лекарства, но, не забравяйте, че шанса да ви хванат е 50 на 50%..., но все пак засега хванатите са единици, пък и гладните Следователи, Прокурори и Съдии, и те хляб ядятИма естествено и един Невъзможен начин да забогатеете, който бил избрал Честния Цецко- Работите 40 години от тъмно, до тъмно, и няма значение на държавно или на частно, но сигурно е само едно - ще хванете артрит, шепове и за гарнитура някоя друга вътрешна болестчица, е не за умиране, но пък от тях Много боли и ще сте си все така бедни и гладни