426

Анонимен

преди 13 години

Бойко бойко! Какви люти клетви и закани бяха. Уж "очите щеше да му вадиш, а пък му изписа веждите". Ни сараите му бутна, ни парите му ги конфискува. Барем охраната му я свали да не трошим народна пара.

425

българин

преди 13 години

Недей да обиждаш родината!Заради няколко бандита... По-скоро трябва да се вдигнеме и да ги линчуваме всичките

424

АСИ

преди 13 години

ОООО НЯМАМ ПРЕДСТАВА,АЗ ОТ 15 Г НА СЪМ В ТАЯ ДЖУНГЛА.

423

Кан Крум

преди 13 години

На месец най-вероятно.

422

Случаен

преди 13 години

Тези 2 милиона за какъв период се усвояват от охраната? На месец или на година? Защото ако е за месец, *** майката.

421

rumen

преди 13 години

Приятели,А.Доганов, ТРЯБВА да се пази,защото не е просто Голям вундеркинд и разбира от ядрени и водни централи и язовири...- Изглежда Ал.Петров, в ролята си на Чистач на ДПС (прикриващ престъпленията на ниво ДАНС), научавайки, че около Наркотрафика ръководен от А.Доганов има изтичане на информация, започва да чисти на сляпо, като привиква А.Емин, защото в ДАНС няма информация..., но посещението на комуниста Миков в централата на ***, слага край на прочистването на наркоорганизацията ДПС от агентурата на ***, със самоубийството на А Емин...- Само че Американските "Спец служби" са много злопаметни..., когато става дума за убийство на техен агент... Толкова, че на практика нищо не може да ги спре..., а най-малко нашата демотивирана жандармерия, например...!!! - Преди време... новоеничара Костадинов говори като аптал и без да съзнава ни казва цялата истина около убийството на Ахмед Емин...:"... Емин е бил уличен от Ахмед Доган за такъв заговор (убийство на А.Доганов), което е предизвикало лавинообразно събитията..."Изводи...:1. А.Доганов е пряко замесен в "разкриването"..., на Емин...2. Именно пряката намеса на А.Доганов е, "...е предизвикало лавинообразно събитията ("самоубиването")..."3. А.Доганов е присъствал на "самоубиването"...4. А.Доганов, го е "самоубил" лично или е видял кой го е направил със собственото му оръжие... (в сарая оръжие е имал само А.Доганов)5. А.Доганов и хората около него Излъгаха за своята несъпричастност в "самоубиването"...6. Уликите са подправени от А.Доганов и хората му, за да подвеждат в посока самоубийство...7. Следователите и прокуратурата Прикриха убийството и убиеца...!!!Ако американците са казали на Бойко - "Искаме убиеца на нашия човек"..., тогава Бойко е разбрал...- "Нема лабаво"...!!!

420

Анонимен

преди 13 години

Видях че някой по-долу засегна темата. Хора, не пускайте смс-и за предаванията от глупавите манипулативни телевизии! Тези пари не отиват за никакви деца, отиват в гнусни хора за гнусни работи. И стотинка не им давайте.

419

Анонимен

преди 13 години

Не само това, ами и с ДДС товарят тези, които пускат :)))

418

Кан Крум

преди 13 години

Ей тоя Доган окраде България,как няма да е с охрана мафиота неиден.Да си ги извади от джоба гадината,защо за моя сметка го охраняват.

417

хуморист

преди 13 години

И мене ме заплаши жената, че ще ми строши главата. Оплаках се на комшиите, веднага. Те ми осигуриха охрана - всяка вечер си пием ракията заедно, но всеки носи от своята. И така вече 20 години, но всеки си носи ракия. А този така и не разбрахме кой и с какво го заплашва, само знаем, че той си пие от нашата ракия. Хайде със здраве и много здраве на всички, които се надяват да станем нормална държава

416

Анонимен

преди 13 години

Що и от кого ли го пазят?Недоумявам.Той е такъв добър и честен човек,пък и беден при това...

415

Странстващ Албатрос

преди 13 години

Не е ли смешно и гротескно, че охраната само на Амет Доан. струва 2 милиона, а всяка вечер призовават , нас, бедните обикновени хора с по 500 лв. заплата да пускаме смс-и за този и онзи дом за сираци. И ние си пускаме де. ТОВА НЕ Е ЛИ АБСУРДНО ? Живеем в "държавата на неограничените невъзможности" както каза един немски журналист. Всичко е един фарс.

414

англичанин

преди 13 години

сори братлета,определят ви минимална заплата от 240 лв.в същотото време сумата нужна на един човек на месец е 511 лв.не са ли ви нарушени правата,защо определят 240 лв.като ви трябват повече,как е по конституция,те гласуват конституция и после си правят каквото си искат не я спазват,чакат ви Страстбург.

413

АСИ

преди 13 години

БГ Е НАИ СКАПАНАТА СТРАНА В СВЕТА,ПЛЮЯ НА ТАЗИ МАФИОТСКА ДЪРЖАВА. ,,,ПАСМИНА,,,.

412

нерон

преди 13 години

Хм, с тези 2 милиона турчинът би могъл да помогне на бедни и болни деца .Техният живот е къде по-ценен и важен от неговия!

411

ор

преди 13 години

..."Сами сме си виновни"... Кой наглец измисли и пусна в обръщение тази сентенция?! Откъде на къде и от кога отговорността не е лична, а обществена! Те крадът, убиват, а окрадения народ бил виновен! Абсурд! Аман от неверни клишета! И как да им държим сметка, когато не ни го позволяват - имат имунитет!

410

случаен

преди 13 години

НЕ МОЖЕ ЛИ С ТЕЗИ ПАРИ ДА СЕ ИЗЛЕКУВА НЯКОЕ ДЕТЕ, АМИ ЩЕ ВАРДИМ БАШ АПАША! СРАМОТА!!!

409

Анонимен

преди 13 години

Евала на герб за подсигорената охрана най най -големия крадец....много съжалява че от нашите пари пари пазят някакъв фукльо кой раздавал някакви баници.

408

батко

преди 13 години

Сягам куфарите и се махам нищо няма да се промени ,само се пише по форумите и никой не излиза на улицата,все чакаме някой да ни оправя и докато чакаме - загиваме - безработица - работа само за наши хора - другите в тръстиката,помощи -само за тези който купуват на изборите,останалите сме роби - работим за тях,ще бягам,да ме унижават чежди хора,а не в собствената си родина - у дома да се чувствам като ограбен,не искам децата ми да страдат-изнасям се.

407

РОЗА

преди 13 години

СМЕХ ГОЛЕМ СМЕХ ,У ЧУЖБИНА КЪДЕТО И ДА ИДЕШ ИМА ЩО ГОДЕ ПРАВИЛА ТУКА СА СЕ РАЗПИЩОЛИЛИ ВСЕ ЕДНО ДЪРЖАВАТА ИМ Е БАЩИНИЯ,ТАКА СА НАМЕРИЛИ,КОЙ ИМ ПРЕЧИ - НИКОЙ,ОЩЕ ЩЕ КРАДНАТ,ИДЕ 2011 ГОДИНА ЩЕ ВНЕСЕМЕ ДАНЪЦИ И ПОЧВАТ ПАК,КОЙ ИМ СПОРИ - НИКОЙ,ЩЕ КРАДНАТ,АКО ГИ БЛОКИРАМЕ,А ..........