216

цвъ!

преди 13 години

защо когато не можете да отговорите смислено, започвате да боботите за дежурства, платени писачи и темподобни. Моята позиция е ясна и е аргументирана. Виж за човек, който не говори по същество, а отклонява темата в сфера гоце, комунизъм и т.н., може да се поспори дали е с чисти цели във форума:)

215

xa

преди 13 години

Костов е следващият!

214

Дмитриевич

преди 13 години

За на Гоце апартаментите истината я каза и доказа Иво Инджев, който беше брутално уволнен!

213

цвъ!

преди 13 години

там където се изчерпват аргументите, започват квалификациите и личните нападки:) Честно казано не очаквах толкова рано да стигнем до този момент, който е неизбежен междувпрочем при разговор с гербер:)

212

Въпрос

преди 13 години

Ти ли си дежурен днес от Позитано? Вигенинчо мамин, ще те направим партиен секретар... ама друг път ;)

211

ИВАНЧО

преди 13 години

БРАВО ЗА ПАРЛАМЕНТА,ЗАВРЕТЕ ГИ В МИША ДУПКА И СТИГА С ЦЦ ОСТАВЕТЕ ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА,А ВИЕ ДРАСКАЧИ КАКВО ЛИ ЩЕ ЯДЕТЕ,АКО НЕ ЦЦ.

210

цвъ!

преди 13 години

хахаха, внимавай как се изказваш, защото един *** с пискливо гласче вече ходи на очна ставка при президента да дава обяснения и да се гърчи като червей:) А какъв наперен пристигна от световната банка! Още ми е пред лицето, как излиза заднешком от кабината на Гоце:) Тия догадки и легенди си ги пласирай на партийните събрания на герб, щото тук си имаме тема, а тя е: Защо трябва един крадлив вифаджия да се подиграва с избирателите на герб, а те да му се радват?:)))

209

Анонимен

преди 13 години

Стига с цоцко я да видим боцко и боцковица цветелинка с какви имотчета разполагат и как се облажиха с цяла банка ? За мене цецо крадецио е кокошкар на фона на далаверките на цветелинка бойковата половинка ,ама за тях не се говори ,защото там е много дебела работата.

208

vini

преди 13 години

В този форум само *** са се събрали като ЦВЪ. СС. БГ платени драскачи

207

Анонимен

преди 13 години

209дай ги тия милиарди на гоце-станишев бесамо раздувкидокато за цуцко има документи, самия цуцко лъже като разпран, като се опитва да обясни що е подписвал фалшиви документидай един документ поне за `милярдите` на гоце-станишевто един министър на финансите ги ръскаше тия приказки, после излезе като напикан от президенството.....що така?

206

Въпрос

преди 13 години

Като сложим на кантар апартамента на Цветанов и милиардите на Гоце-Станишев кое тежи повече? Защо да махаме някой, който си е купил апартамент и да го сменим с някой, който има пушка струваща колкото апартамент в Люлин?

205

Анонимен

преди 13 години

205единствената партия, осъдена за купуване на гласове е ГЕРБверно това не се вмества във пропагандата на герберастите, но за тяхно съжаление - това е истинатакакто е истина, че цуцко е крадец, който лъже безогледнокак беше :) със министерската заплата от 2009 е купил апартамент през 2007то бива бива, ама чак толкоз

204

цвъ!

преди 13 години

ето го още един по същество!:))) Не бери грижа ти за комунистите, кажи защо на цецо вчера му трепереше гласчето и се изчервяваше докато мажеше собствените си лай*а?;)

203

Анонимен

преди 13 години

Бай Ганьооооо,прав излезе ,че сите са МАСКАРИИИИИИИ, а най-големи маскари сме ние тъпия електорат дето ги избираме нашите политици и им позволяваме с нашите данъци да си купуват банки,апартаменти вили ,яхти самолети ...докога !? Аре баста крадливи *** ,каквото и да правите и вие ще *** и да знаете на катафалката няма ремърке да си натоварите заграбеното и да го отнесете на онзи свят..

202

Анонимен

преди 13 години

За комунистите ще кажа : Намерете начин да фалшифицирате изборите, вземете опит от ДПС, защото вие до следващия парламент няма да стигнете.

201

цвъ!

преди 13 години

това са аргументите на герберията! Докато срещу флагмана им се вадят безспорни доказателства за злоупотреби и се изобличават явни негови лъжи, те говорят за гейове, пушки и каквото им попадне. За сляпата злоба, не се изискват аргументи, а просто липса на логическа мисъл и пропагандна наливка. Жалко!:)

200

НЛО

преди 13 години

ТО КРАДЦИ ДА РАСЛЕДВАТ КРАДЕЦ НЕВЪРВИ.ТИЯ СА И ПО-ЗЛЕ ОТ ГРУПИРОВКИТЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА.СЕГА ИМА САМО ЕДНА ГРУПИРОВКА ОТ 240 КРАДЦИ И НЕМОГАТ ДА РАЗДЕЛЯТ ОГЛОЗГАНИЯ КОКАЛ ОТ 20 ГОДИНИ.НО НЕМОЖАТ ДА СТИГНАТ ДО МОЗЪКА НА ОКТОПОДА КОЙТО Е В СЯНКА И КОМАНДВА ПАРАДА НА САМОЙЗЯЖДАНЕ.

199

ЕС

преди 13 години

Днес в България ДЕМОКРАЦИЯТА си замина. Добре дошли в МРБ - Милиционерска Република България.

198

сс

преди 13 години

абе , с какво са се справили освен да режат ленти и да кръщават акции и от едното и от другото позата за народа е никаква и тато поливаше с менчето и режеше ленти ама и от там ползата е никаква .....истината е ,че със стари *** нов бърдак не се прави истината е ,че всеки трябва да се захване с това което умее най-добре , но бедата е там ,че всички тия са болшевишки мекерета, ама до един и от ляво и от дясно , а ние дето пишем тук сме на работа въпреки държавата

197

цвъ!

преди 13 години

кампанията за "бойкостов" се оказа най-правилното предсказание и днешната ревностна защита от страна на костов, за цветанов го доказа несъмнено. Как може да сравняваш кампанията на една партия с престъпленията на министър? И пак питам, какво интригантско може да има, когато човек е чист? Трябва с насмешка да се гледа на тия неща, но щом се впрягате, явно има нещо под повърхността там:) Интрига беше нескопосания импийчмънт, интрига е постоянното оплюване на гоце в пристъпи на страх...:)