97

пенсионер

преди 13 години

не трябва да си МНОГО умен и досетлив за да разбереш,че Дянков е стлба на държавата.Всички,които са се облажвали от слабата 3-на коялиция,сега се раздират от викане.Свеът се клати от криза,ние искаме пари.Къде е логиката.Маркираха се толкова много злоупотреби от 3-ката и пак продалжавате да хленчите.

96

Дедо Гаджа

преди 13 години

93 е абсолютно прав! Комунистите обединиха (разбирай окрадоха) всички професионални пенсионни фондове и обявиха, че държавата ще се грижи за пенсионерите. Спомняте ли си пенсиите на "Активните борци срещу фашизма", раздадени на "куцо и сакато", стига да е роднина на партизанин или ятак? С тези "пенсии" са построени сума ти жилища на синове, щерки и внуци.

95

Баце

преди 13 години

Пич, ти разбираш ли изобщо какво става?Или крещиш ентусиазирано без да мислиш като всички герболетки ура, щом вожда и кликата му кажат ура? Дянков ни води точно към външни заеми, порови се в интернет с ключови думи Данков и Грузия и ще видиш, как той закопа вече тази държава и сега следва същата политика и в България. Само че тук има кой да му се опъне!

94

Анонимен

преди 13 години

не им обръщал внимание на приказките, хайде бе......остави народа гладен да гладува ... и ял ни пил.Таково безочие пък не е имало от 1944година. Надмина и комунисти и социалисти . Хората вече ще започнат да повръщат червата си като го видят той се прави на светец

93

пепи55

преди 13 години

До хлъцАз никъде не съм писал в женски род, но пиша на имейла на съпругата ми. Ти защо ми пишеш в женски род? Защото си видял имейла. Кой си ти ,не си ли някой от независимите модератори или работещ в Dnes.bg ???

92

до 90

преди 13 години

Пенсионната система в България е ликвидирана с постановление през 1953 година! Натрупаните средства в пенсионни фондове са изядени - в буквалния смисъл на думата. По лично разпореждане на Вълко Червенков са раздадени на тогавашните "културни дейци", като казвам раздадени - НА РЪКА дадени. Длед това държавата майка отсипваше на всички по равно, с изключение на АБПФК... Неуспешни опити за пенсионна система - от 90-те г.! Таратор без краставици, когато нямаш кисело мляко

91

Анонимен

преди 13 години

Аз мисля че министър Дянков си върши добре работата и се грижи за авоарите на държавата. Сравнете го с неговия предшественик които наливаше пари в гьола БелеНЕ. Докато Дянков твърдо пресече течовете в бюджета и стабилизира държавата.

90

Ти

преди 13 години

Ами така де! Слушаме и гледаме тези дни едни "работливи пчелички", дето за има-няма 50 години живот са натрупали по 120 години трудов стаж и са наследили от праотците си апартаменти построени преди 2-3 години, че от преумора взели и да забравят, например за какво са взели кредит от 200 хил. евро преди две години!?Ама съвсем за боядисани връбчета ни взеха, бе колега!

89

успя да унищожи пенс

преди 13 години

"България е една от малкото държави в тежка икономическа криза, която успя да унищожи пенсионна система това за нас е голям успех", похвали се той.

88

Дени

преди 13 години

"Световната банка: Бизнес климатът в България не се подобряваОткакто на власт е правителството на Бойко Борисов, България е паднала от 46-о на 51-во място в света по комфорт за правене на бизнес. Това показва най-новото изследване на Световната банка Doing business 2011."Ето "похвала" за това управление. И после слагайте минуси . Държавата затъва ,предните крадоха като за световно ,наказани няма . А сегашните не знаят въобще какво да правят .

87

До 84

преди 13 години

Да, и Петър Младенов едно време беше казал... да дойде Станко... вместо да дойдат танковете... аре не на нас тия... стари комунистически методи, прилагани от "десните" от ГЕРБ... смяяяяяяяях...

86

Аз

преди 13 години

Така е. Това, което ме вбесява у герберите, е непрекъснатото обвиняване на предишните. Те че крадоха, крадоха, по този въпрос 2 мнения няма, но новите, като се чудят как да напълнят хазната, защо минават към вдигане на данъци, а не се занимаят с това кой колко данъци е платил и кой каква заплата дава и върху каква плаща осигуровки? Защото е по-лесно да натовариш гражданите, вместо да изискаш от фирми, които могат да те извикат за консултант или да ти спонсорират предизборните кампании.

85

Цербер

преди 13 години

Дянков е зло куче вързано за кисела джанка. Сам не яде ама и на другите не дава.

84

x1x11xx1

преди 13 години

stiga ste pluli razbira4i, kato ne haresvate gerb koi haresvate...nima ima po dobar variant ot gerb xaxax i koi e toi ?

83

Анонимен

преди 13 години

За повечето нормални хора е ясно какво е казал Дянков в УНСС а именно че ако студента се премести в друг университет парите които държавата дава за него не се преместват в този друг университет. И за това не е изгодно за тях да се местят в СУ. За журналистите обаче е по-важно да шокират читателя за да си продадат писанията. За това те представиха думите му по съвсем друг начин. 90% от конфликтите във върховете на държавата се предизвикват от лъжите на пресата. Един лъже-всички останали тиражират

82

вук

преди 13 години

До 69Абе ти луд ли си? Кое е факт по-точно? Факт е, че се оплете като пате в калчища, а работа не свърши! Само ми говори в дългосрочни планове!!! Никой няма да чака 2017-та муньооооооо! Народа тъне в мизерия, малцина живеят охолно и всички знаем кои са те!

81

1

преди 13 години

Оп, появи се :-О

80

До Евгени от 1:

преди 13 години

Интервюто го няма и в сайта на БТВ, и няма да се появи. ПЪЛНО затъмнение в Гоцевите медии, а мръсните ченгета тука лъжат ли, лъжат...

79

Ти

преди 13 години

"Уважението" между държавата и нейните граждани е двустранен процес! Държавите, в които да се платят данъци е гордост, никога, ава никога няма да посегнат на осигурителните сметки на гражданите си! Аз моите данъци си ги плащам, защото ще ме глобяват, както и теб и баджанака ти. Но защо не си прибарат глобите за СО2 и екотаксите от Ковачки например - нЕ`кви си 30 милиона - нищо работа! А студентите протестират за едни 60 милиона.... Къде Киро на кирия, а?

78

pepi

преди 13 години

Ние "гражданите" няма ли по някакъв начин да подкрепим Докторите ......или на нас ни харесва как ни лекуват с тези пътеки....все пак докторите защитават и нашите интереси.........пък може и Дянков да изгоним най на края !!!!!!!