20

Ха!

преди 13 години

Тази детска градина е строена с наши данъци! Да си платят *** и да си правят оргиите там! А от парите, събраните от общината да се подобри инфраструктурата в града!

19

читател

преди 13 години

ритуална ромска зала, но вътре с автоматично оръдие "Вулкан" - 18000 изсрела в минута, и следва веселба!!

18

Анонимен

преди 13 години

Има лесно и хуманно спасение от ***.Създава се частен фонд, който предлага някаква сума - примерно 1000 лв на всеки *** който се подложи на доброволна стерилизация. Те за толкова бъбреци продават, така че сигурно ще има доста желаещи.Даже фонда може да е държавен - като се замисли "държавата", колко и струва всяко ***, ще се окаже, че това е много по-ефтино и хуманно решение.

17

Dido

преди 13 години

Napravo 6te povurna

16

българин

преди 13 години

И защо ще давате привилегии и ритуални домове за тия дето се множат и ни пълнят родината с мангета? Абе *** народ е това българският? Ами *** е на вас! Като сте глупавии, не се сърдете после на другите, дето ви прекарват! лошото е, че заради вашата тъпотия, страдаме и такива, дето не сикаме тази ядове, но вие сте виновни. Ами плащайте си вие, а не аз! Защо не построите нещо и за българите, ами за ***, араби, китайци, джамии, соарета, бардаци? Жалко за дедите ви, дето са мрели?

15

siko

преди 13 години

не знам как е при вас но в сливен е нещо нормално да има сватба всяка вечер по центара.после били бедни и нямали пари,аз на #*** си ли да вярвам или на тея дето ревът че са гладни?

14

Анонимен

преди 13 години

чети по хубаво бе ***

13

Анонимен

преди 13 години

"ще търсим инвеститор, който да предложи проект и да го изпълни, като печалбата му ще е от съпътстващите търговски дейности"хаха успех на общината в търсенето :D

12

Ivan Grozni

преди 13 години

"Естественото" продължение на нещата... скоро очаквайте обезлюдените села и кварталаи да приютят плодовете на браковете има... оп те вече го рпавят из дълбоката провинция ... и дори с полиця (тяхната , ноплатена от нас, ги пази) не можеш да ги изгониош от имота си...

11

tonibs

преди 13 години

че те не сключват граждански брак(за да са самотни майки), защо им е ритуална зала само за банкета ли ?????

10

Анонимен

преди 13 години

ДА ИМАТ ТАКАВА ЗАЛА , НО КОГАТО СТАНАТ ЧОВЕЦИ! ОМРЪЗНА МИ ОТ *** ТЕРОР В МОЯТА СТРАНА !

9

Бай мангал

преди 13 години

Учи сине ,учи българите са на изчезване, турците са за изселване учи сине кмет ша та праиме

8

Анонимен

преди 13 години

бъдещето на България... дето ще изхранва пенсионерите... Да живея бай ***.

7

anonimen

преди 13 години

Hora sprete se be, nali vse plachem, che ne ni stigat detskite gradini.Zashto ne se remontira i osavremeni tazi, che decata na Balgariq da sa dobre. A nie mai izobshto ne mislim za tqh? Ne mislete za romite, mislete za badeshteto na Balgariq.

6

Българин

преди 13 години

И бивша детска градина... а къде ще се очовечават малките чаавета?Защо са им детски градини, училища - важното е да се женат на по 11, а от 12 да почват да снасят нови чаавета на конвейер - които разбира се ние да храним !!!ХОРА, ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТИЯ ГНУСНИ ИЗЧАДИЯ ?!?

5

Иван Иванов

преди 13 години

Една по-големичка газова камера ще е идеална за тях. За Българите не се мисли толкова колкото за това смръдливо племе!

4

Violetta

преди 13 години

Е, време му беше. 12 години живях в Столипиново, спомням си до болка 3-дневните сватби, от които кънтеше музика чак до центъра. Аман.

3

Българин

преди 13 години

...и колко данъци са платили тия гнусни подобия на хора, че да им строят огромна зала за забавления?Вие искате ли с вашите данъци, с вашите с труд изкарани пари да се строи ритуална зала за ***?

2

ox

преди 13 години

AMA TIA V PLOVDIV SA STRAXOTNI.... GROBISTEN PARK ZA SRESTI, RITUALNA ZALA NA PLOST 5 DEKARA ZA ROMSKI SVADBI ...

1

Пора

преди 13 години

Браво, голяма грижа за *** ! Както е тръгнало те ще ни интегрират /разбирай затрият/ ,а не обратното. Да му мислят хората живеещи около деетската градина.