111

радо

преди 13 години

кой лекар издава касови белешки, боклци с ***

110

Doktor ot pirogov

преди 13 години

Никаква етика няма в нашите лекариЕто я клетвата положена от бг докTорите:Кълна се в Алеко Константинов изобразен на банкнота от 100лева -B учителя и скалпела, и нека няма свидетели,ще спазвам настоящата клетва скрепена с банкноти в моя джобКорупцията обучила ме е изнудването на хората и източването на здравната касаНека винаги се радвам на охолство,чуждото нещастие,и нека получа голям рушвет от своята некадърностЗАКЛЕХ СЕ

109

Анонимен

преди 13 години

Нищо няма да покрепяме много лекари крадат пари от здравната каса...неможе така,познавам лекар кара бмв за 100 000 лв от къде тия пари, с заплата 1200лв.

108

Анонимен

преди 13 години

"Здравеопазването не може да бъде търговска стока и болниците не могат да бъдат търговски дружества" - другарке Вълчева след като болницата не е търговско дружество защо искате някой да ви плаща? След като не сте търговско дружество значи работите там безвъзмездно! Хем искате пари, хем обаче не искате да си напънете мозъците и в посока аджеба от къде ще се появят тези пари! В край на сметка който и да попитате всеки ще иска пари.

107

?

преди 13 години

А къде са учители, миньри и всякакви бъдещи пациенти да ги подкрепят! Нищо, че тене подкрепиха учителите...

106

Анонимен

преди 13 години

Кви пари бре печелбар.ходи да пасеш овцете.

105

ДАН

преди 13 години

Ти също , ще ти трябва при това положение!

104

Милко

преди 13 години

до НФБСамо дето ония с гумите не протестират ежеминутно- знаят си кирливите ризи и си траят, ако схващаш...

103

Милко

преди 13 години

до ДАНПрав си, не е днакво- при медицината е по- зле! Учил медицина и доктор са различни неща.Остани си със здраве!

102

До НФБ

преди 13 години

А не си ли плащаме - всичко си плащаме, както на касата, така и директно на вас. Заради родните "лекари" и "сестри" до там се докара, че дори да си плащаш пак ще те уморят и това го говоря от опит. Трябва с камъни да ви замерят. Скапаните ви синдикати изпълняват само поличитески поръчки-къде бяхте преди година-две, да не би да е било по-различно?!?!?! Марионетки скапани...

101

НФБ

преди 13 години

смени ли си гумите...дадоха ли ти квитанция? 3 милисна коли частни по 4 гуми по 10лв...в нози бизнес се въртят 300 милиона а какви данъци се плащат?а са алкохол колко пари отделяме на месец а за цигари но за доктор нямаме!

100

Анонимен

преди 13 години

и като им увеличат болничната помощ на лекарите от мбал-бургас,ПАК ЛИ ЩЕ ДАВАТ НА ПАЦИЕНТИТЕ ЛИСТЧЕТА С НАПИСАНА БАНКОВА СМЕТКА ДА СИ ВНЕСАТ ПАРИТЕ И ЧАК ТОГАВА ОПЕРАЦИЯ .ТОВА ЛИ ВИ Е ГРИЖАТА ЗА ПАЦИЕНТА ,ПЪРВО ПАРИТЕ В ЛИЧНАТА БАНКОВА СМЕТКА И ТОГАВА ПОЧВА ЛЕЧЕНИЕТО МУ.браво кожодери и лапачи

99

ДАН

преди 13 години

И сега ми кажи че ученето при медицината и при филологията или педагогиката да речем е еднакво !

98

Милко

преди 13 години

Айде стига, омръзна ни от техните капризи- щом за всички е така, и за тях ще е същото- всеки е учил и всеки се старае в работата си- и аз искам, ама няма!!!

97

НФБ

преди 13 години

като сме търговски дружества да се въведе официално доплащането до реалната цена на изследвания и леглодни!неосигурените да се лекуват в няколко болници обслужвани от специализанти!

96

ДАН

преди 13 години

Абе ,внасяите си осигуровките ,бе ! И преди да ходите на преглед се поизкъпвайте малко !

95

Анонимен

преди 13 години

Имааат пари, да вземат от Джи-питата, там има бол- лява ръка- десен джоб!!!

94

НФБ

преди 13 години

я отиди до френския, немския, и др. западни културни центрове и да види как лекари и сестри залягат да учат езици и ведвага заминават..дания швеция германия испания франция...4500евро заплати1

93

КАК ДА НЕ СТЕ....

преди 13 години

ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА ,БЕ.....!!!Я ДА СИ ПРОЧЕТЕТЕ УСТАВА И ЗАКОНИТЕ!

92

GULETO

преди 13 години

ABE GOLEMI SA AXMACI. ABE KATO SI ISKATE PARITE ISKARAITE SI GI ,RABOTETE ISKARAITE GI.MAMATA VI MRASNA SAMO ZA PARI PLA4ETE.PARI OT PRAVITELSTVOTO PARI IZPOD MASATA,PARI OT ZDRAVNATA KASA.ABE VIE 6O ZA XORA STE BE.PLA4ETE KATO VDOVICI.NE VE LI SRAM.SAMO PARI ISKATE.LEKYVAITE XORATA PESOVE TAKIVA.