16

Анонимен

преди 13 години

До Пеев!!!!СЛЕПЕЦО!!!!Че нали,ако Турция влезе в ЕС(не дай,Боже!!!),то турците ще се настанят спокойно в Бългория!Колко сме ние,бе,човек?-Я има,а няма 7 мил.,а те-повече от 70!!!Сега има маса турски фирми,ще се нароят още,ще изгонят българите от тях,от Анадола ще дойдат със многобройната си челяд и минава ли ти през гладкия мозък,за колко кратко време ще се възстанови статуквото от преди Руско-турската война???То бива простотия и късогледство,ама това минава граници!

15

Георги

преди 13 години

Трябва да се кара внимателно..

14

Анонимен

преди 13 години

иска да каже камион (автомобил с мощ)!

13

Балканджи Йово

преди 13 години

Никога и никого не съм обиждал във форума,но ти,вярно,си чук!Прочети какво съм писал!И го разбери!

12

Velingrad

преди 13 години

mnogo me kefi da izprevarvam ns patq Varvara-Velingrad v defileto, golqm fun e!

11

боко

преди 13 години

всичките ни пари потъват в безднна яма... винетка.... боже!

10

Пеев

преди 13 години

Оф турци има в цяла Европа от 30-40-години насам та такива като теб откриват топлата вода какво щяло да стане,ако влязат в ЕС!!!Нищо няма да стане освен,че в България ще тъпчем все на едно място докато водещи компаний ще продължават да инвестират в турската икономика!!!Стига с тази Турция банални стават някой!!!Държавата гние от изкривеното мислене на народа й!!!

9

Чук

преди 13 години

Е, като управляваш "...автомобил с доста мощ..." - другите да отбият вдясно и да спрат !?!?!? Познавам много добре пътя - ако спазваш правилата няма как да изпревариш нормално движещ се автомобил. Малкото места за изпреварване са като останалите - с много и душмански дупки !

8

Анонимен

преди 13 години

До Пеев!Чакай още малко Пеев и ще видиш каква песен ще ми пееш,Пеев!И се моли Турция да не влиза в ЕС,че тогава хич няма,ама изобщо няма да ти е до пеене,Пеев!Слепи ли сте??????

7

Балканджи Йово

преди 13 години

Много пъти съм минавал от там.Управлявам автомобил с доста мощ.Лошо впечатление прави фактът,че започвайки изпреварване на малкото възможни места,изпреварвания започва да "гази" и да пречи по всякакъв начин!

6

гого

преди 13 години

Само преди 1 седмица ПИСАХМЕ във форума на ДНЕС.БГ.,,ЧЕ ТОЗИ ЛОШ ПЪТ ЩЕ ВЗЕМЕ ЖЕРТВИ ...

5

Пеев

преди 13 години

4-ти човекът може да е от Белово,Велинград,Разлог,Банско и т.н раъони,в които живеят и чисти етнически българи!!!Разбирам на къде биеш,но помаците,които живеят там са по работливи от теб поне 10 пъти!!!И друго този участък е най-прекия път да стигнеш до курорт като Банско,ако идваш от магистрала Тракия!!!А колкото до знака за минимална скорост несмятам,че при такъв кофти път би те спасило ограничениео!!!Който е минавал от там е на ясно за какъв път става въпрос!!!

4

Анонимен

преди 13 години

Един враг на България и християнството по-малко!

3

Светльо

преди 13 години

Абсолютно е така!!!И наскоро дори излезе и по Тв вече като репортаж, пълно безхаберие! Дано причината за катастрофата да не е в пътят, иначе просто незнам.... в уникална държава си живуркаме!

2

Реплика

преди 13 години

А за задължителна минимална скорост знак има ли? Или някой пак се е правил на безсмъртен?

1

Пеев

преди 13 години

От Юндола до Разлог този път е като след бомбардировка!!Трябва да караш на зиг-заг,за да неостане автомобилати в някой кратер!!!И смешното е,че на пътя има знак изискващ винетка!!!