27

Анонимен

преди 13 години

q se opravi takiva hora i tiq kato naglite (s dnk dokazatelstva , svideteli i kakvo li ne) bqha spravedlivo i hymanno ysudeni ne ot pravitelstvoto a ot na6iq taka yvajavan sud deto pak 6te iska dopulnitelna zaplata.....

26

Синдикалист

преди 13 години

Аз ти дадох примера, вместо човека, към когото се обръщаш! Синдикатите дори и в момента помагат на всички нас, като се опитват да спрат това безумие, наречено Бокова пенсионна реформа! Това че не успяват, зависи колкото от тях, двойно повече от нас! Те ПРОСТО НЯМА КАК ДА УСПЕЯТ, АКО НИЕ САМИ НЕ ЗАЯВИМ КАТЕГОРИЧНО, ЧЕ НЕ ИСКАМЕ ДА РАБОТИМ ДОКАТО СМЕ ЖИВИ! АКО НЕ ИЗЛЕЗЕМ НА ПРОТЕСТА, АКО НЕ УЧАСТВАМЕ В СТАЧКИ! Ако само си седим и си траем, не синдикатите, ами и Господ да слезе и да се застъпи за нас, успех няма да имаме!!!

25

56

преди 13 години

В подкрепа на 13.При тази никаква икономика с тези съкращения.уволнения и тези трайно безработни,неактивни.С това мизерно заплащане с тези 2,5 милиона пенсионери.Като направят стажа за пенсия 40г.,няма да е необходимо да вдигат върастта.ЩЕ умираме работейки.Язък за вноските дето сме ги правили пак ни готвят грабеж.

24

Morwel

преди 13 години

Прав си. И ако утре правителството реши, че всички трябва да заколим първородното си дете, трябва да го направим без много мислене. Ако пък някой реши да протестира, то той е комунист и цели да свали правителството от власт...

23

123

преди 13 години

Пари за пенсии ще има само тогава,когато - се накарат *** да спрат да вземат инвалидни пенсии когато са здрави;когато работодателите осигупянат и плащат за хората си нормално - 8 часов, а не 4 часов ден, когато ония там от Парламента се осигуряват и плащат лично върху всичките си доходи/минимим от 10 х. лв. от заплата и от другите им фирмички/.Но Бог високо, а Цар Бат ви Бойко хич го нема.Хайде - на работа с памперси, че нема ПЕНСИИ.

22

Duncan MacLeod

преди 13 години

Абе аз не смятам да се пенсионирам, може ли да не си плащам осигуровките?

21

СИБАНКЯ

преди 13 години

Ще видите пенсии през крив макарон! Тия пари ни трябват! Обичаме пари КЕШ.Айде сега бегайте да бачкате и много -много не философствайте!

20

ЗЛОБЕН

преди 13 години

УЧУДЕН, САМО ЕДИН ПРИМЕР , НЯКОЙ ДА ДАДЕ НА КОЛКО ЧОВЕКА СА ПОМОГНАЛИ ТРЕНЧЕВЦИТЕ???

19

учуден

преди 13 години

Защо плюете по синдикатите а не по правителството? Измиха си ръцете-дефицит 2 млрд. лв. в бюджета. Нали предишното правителство прие че те са третия осигурител с 12% от вноската, за да си пълнят гушите "работодателчетата". Ето това е "дупката" в бюджета на НОИ. Защото това "правителство" не иска да си изпълни задълженията. И сега четвъртит на работещите защото такива като теб иска да си мълчим. Искаха да се увеличи само стажа, сега и стажа и вноската. Но те не вдигали данъците. Внасяш и умираш

18

ИСКАМ ДА ЗНАМ

преди 13 години

Уважаеми, а какво стана с обещанието на онази дебела *** Масларова? Нали обещаваше, че нямало да има пенсионна възраст, после, че нямало да има точки и т. н. Питам се и още нещо.... като я хванахте, че е грала и с дебелия си ***, какво й направихте? Пуснахте я за мижавите 5000 лв. и вече никой нищо не казва... Всичката ви работа е такава, уважаеми господа управляващи....

17

Vesso

преди 13 години

Всеки трябва да получава колкото е внесъл.Ако синдикатите защитаваха реално работниците и техният труд,трябваше да се опълчат срещу разни социални и инвалидни пенсии с които се краде труда на работещите в светлата част на икономиката.Държавата не е имагинертно понятие,бюджета й се пълни от сумите които се отдържат от възнаграждениета им.Кражба е да се дават от общия "кюп"пенсии на хора които нямат една внесена сума за осигуряване,или са здрави и прави,но са платили да ги "оценят"като инвалиди.

16

жена

преди 13 години

Поне скрийте я таз Христина Митрева-антипатична е !!!! Даже се чувствам омерзена-една прехвърлила възрастта за пенсия да ми реди съдбата!!!!!!

15

анонимен

преди 13 години

За каква пенсионна система говорим?Та Борисов показа две криви линии една синя една червена и увеличение на възраста за пенсия от 2012 гадина и т.н.Жените да се пенсионират на 63 г а мъжете на 65 при средна възраст при мъжете 69 години.При тази безработица как ще се натрупат 37 години трудов стаж за жените и 40 за мъжете не виждам.Не чухме това предложение как ще бъде подплатено в цифри.Излиза че реформата в пенсионната система излиза ялова в самото и начало.Без светлина в тунела.

14

Анонимен

преди 13 години

Синдикатите от много ,много години....нищо не вършат.а едно време и пари скубеха от хората.........

13

безработна

преди 13 години

На 57 год . съм. Търся работа ежедневно,НО НЯМА. Даже и за чистачи вече няма работа. Аз съм икономист. Защо не се разбере нещо много просто от тези които ще правят реформата- при неработеща икономика как ще се натрупа стажа като няма къде?Или "сития на гладния не вярва"?

12

Синдикалист

преди 13 години

Е, как да те защитят синдикатите, като ти самият не искаш да бъдеш защитен?! Кой, освен синдикатите се опитва да направи нещо, срещу безумието да работим докато сме живи?! Правителството ли или някоя друга политическа партия?! Никой! Едиственоно синдикатите се опитват по някакъв начин да спрат тази простотия, вие обаче плюете точно по тях!? Защо?! Те ли са взели решение ВЪОБЩЕ ДА НЯМА ПЕНСИИ, защото просто единици ще ги дочакат?! Те ли искат да национализират личните ви вноски?! Странен...да не кажа откровенно *** народ сме това българите!!! Превъзнасяме се по тези, които се опитват да ни ***, пък плюем по тези, които се мъчат да ни спасят задниците!!!

11

777

преди 13 години

ВСИЧКО Е БОРБА ЗА КОКАЛА,НАРОДА ВЪЛЦИ ГО ЯЛИ,АМИ КАТО ИСКАТЕ ДОБРА ПЕНСИОННА РЕФОРМА ПЪРВОМ ТРЯБВА ДА ПОМИСЛИТЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ И ЗА РАЗВИВАНЕ НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО ТО Е ОСНОВАТА НА ВСЯКА ЕВРОПЕЙСКА ИКОНОМИКА.....

10

Властта..

преди 13 години

Властта е в правителството. Не е важно какво искат синдикати, съюзи и др. Целта е, не да се оспорват решенията на правителството, а то да бъде свалено от власт.

9

ЗЛОБЕН

преди 13 години

МЯСТОТО НА ТРЕНЧЕВ Е ЗАПАЗЕНО ДО КРАЯ НА ЖИВОТА МУ . ТОЙ Е НА ПРИНЦИПА- КОЙТО Е НА ВЛАСТ, АЗ СЪМ С ВАС !!!!. В БГ. НЯМА НИКАКВИ СИНДИКАТИ , А САМО ЛАПАЧИ!!

8

живко сталев

преди 13 години

МНОГО ПРАВИЛНО-----КЪДЕ СПАХА ТЕЯ ХОРА ОТ СИНДИКАТИ И ТЕМ-ПОДОБНИ,ЧЕ СЕГА ,КОГАТО СЕ ПРАВИ НЕЩО ТЕ ПАК РЕВАТ.ЧАСТ ОТ МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ СА СИНДИКАТИТЕ